انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: هنگ کردن وسط نصب!!  (دفعات بازدید: 2930 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین s_khaste

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
هنگ کردن وسط نصب!!
« : 24 اردیبهشت 1391، 01:36 ب‌ظ »
سلام :)
من دوتا ویندوز دارم(ایکس پی و 7)امروز ubunto 11.10 رو خریدم  \\:D/ و وارد مراحل نصبش شدم...گزینه somthing else رو زدم و بعد از اون فضای خالی که با نرم افزار خود ویندوز(disk management)چند گیگ پارتیشن آزاد کردم.بعد از ساختن پارتیشن (
swap(4096MB و بعد پارتیشن / (16000MB) و بعد از اون پارتیشن /home به حجم (40000MB) رو ساختم.(در اینجا چند نکته پیش اومد که من باید بگم:1.زمانی که میخواستم دو پارتیشن اول رو بسازم گزینه های primary و logical اصلا نبودن!!!   2.من این فضاهایی رو که ایجاد کردم از دو پارتیشن ویندوزم گرفتم یعنی که هردو logical بودن   3.قبل از این من دو سه بار سعی کردم که boot loaderمو توی یک پارتیشن جدا بنام /boot به حجم (258MB) نصب کنم که وسط نصب ارور میداد)حالا این دفعه boot loader رو برروی همون گزینه ی اول گزاشتم که اسم هاردمو کامل نوشته بود و رفتم برای نصب(فکر میکنم با انتخاب این گزینه boot loader روی mbr نصب بشه درسته؟)...همه ی کارا انجام شد اما وقتی اون نوار تا تغریبا 75% اومد و کلمه ی system inistalling ظاهر شد دیگه اون از جاش تکون نخورد و بعد از چند دقیقه هنگ کرد و مجبور به ریست دستی شدم.بعد ز بالا اومدن گراب رو دیدم که گزینه لینوکس اون کار نمیکرد و ارور میداد(حالا اومدم تو ویندوز از همون برنامه ی ویندوز اون پارتیشنهایی که لینوکس تو اون  بودو پاک کردم.الان لینوکس کاملا پاک شده دیگه؟)حالا میخواستم دلیل هنگ کردنو بدونم.البته اینم بگم من با خود سی دی تونستم بیام تو اوبونتو اما برای نصب این مشکل پیش اومد.

با معذرت برای طولانی شدن سوال ممنون میشم جواب بدین...یا علی

آفلاین s_khaste

• Newbie
  • *
پاسخ : هنگ کردن وسط نصب!!
« پاسخ #1 : 26 اردیبهشت 1391، 06:06 ب‌ظ »
هیچکس نیست جواب مرو بده؟؟؟؟؟ ](*,)

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #2 : 26 اردیبهشت 1391، 06:49 ب‌ظ »
من دوتا ویندوز دارم(ایکس پی و 7)امروز ubunto 11.10 رو خریدم  \\:D/ و وارد مراحل نصبش شدم...گزینه somthing else رو زدم و بعد از اون فضای خالی که با نرم افزار خود ویندوز(disk management)چند گیگ پارتیشن آزاد کردم.بعد از ساختن پارتیشن (
swap(4096MB و بعد پارتیشن / (16000MB) و بعد از اون پارتیشن /home به حجم (40000MB) رو ساختم.(در اینجا چند نکته پیش اومد که من باید بگم:1.زمانی که میخواستم دو پارتیشن اول رو بسازم گزینه های primary و logical اصلا نبودن!!!   2.من این فضاهایی رو که ایجاد کردم از دو پارتیشن ویندوزم گرفتم یعنی که هردو logical بودن   3.قبل از این من دو سه بار سعی کردم که boot loaderمو توی یک پارتیشن جدا بنام /boot به حجم (258MB) نصب کنم که وسط نصب ارور میداد)حالا این دفعه boot loader رو برروی همون گزینه ی اول گزاشتم که اسم هاردمو کامل نوشته بود و رفتم برای نصب(فکر میکنم با انتخاب این گزینه boot loader روی mbr نصب بشه درسته؟)...همه ی کارا انجام شد اما وقتی اون نوار تا تغریبا 75% اومد و کلمه ی system inistalling ظاهر شد دیگه اون از جاش تکون نخورد و بعد از چند دقیقه هنگ کرد و مجبور به ریست دستی شدم.بعد ز بالا اومدن گراب رو دیدم که گزینه لینوکس اون کار نمیکرد و ارور میداد(حالا اومدم تو ویندوز از همون برنامه ی ویندوز اون پارتیشنهایی که لینوکس تو اون  بودو پاک کردم.الان لینوکس کاملا پاک شده دیگه؟)حالا میخواستم دلیل هنگ کردنو بدونم.البته اینم بگم من با خود سی دی تونستم بیام تو اوبونتو اما برای نصب این مشکل پیش اومد.

با سلام دوست گرامی

ورودتون رو به دنیای نرم‌افزار آزاد و توزیع گنو/لینوکسی اوبونتو تبریک می‌گم

یکی از اساسی‌ترین مشکلتون این بوده که سی‌دی اوبونتو رو خریدید !  ??? به خاطر اینکه ممکنه سی‌دی مشکل داشته باشه  :o

معمولا ما سیستم‌عاملمون رو از اینترنت دانلود می‌کنیم و بعدش با یه روش که چک کردن MD5 نام داره ( توی فروم بگردی هست ) چک می‌کنیم که iso دانلود شده سالم هست یا نه! بعد اون رو روی سی‌دی رایت می‌کنیم یا روی فلش‌درایو می‌ریزیم!  :D

در کل راهی که رفته بودید بد نبود ولی کار اضافی هم انجام داده بودید
من پیشنهاد میدم از کتاب اوبونتو نوشته دوستامون استفاده کنید!

اینم لینکش

بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین s_khaste

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 26 اردیبهشت 1391، 08:52 ب‌ظ »

با سلام دوست گرامی

ورودتون رو به دنیای نرم‌افزار آزاد و توزیع گنو/لینوکسی اوبونتو تبریک می‌گم

یکی از اساسی‌ترین مشکلتون این بوده که سی‌دی اوبونتو رو خریدید !  ??? به خاطر اینکه ممکنه سی‌دی مشکل داشته باشه  :o

معمولا ما سیستم‌عاملمون رو از اینترنت دانلود می‌کنیم و بعدش با یه روش که چک کردن MD5 نام داره ( توی فروم بگردی هست ) چک می‌کنیم که iso دانلود شده سالم هست یا نه! بعد اون رو روی سی‌دی رایت می‌کنیم یا روی فلش‌درایو می‌ریزیم!  :D

در کل راهی که رفته بودید بد نبود ولی کار اضافی هم انجام داده بودید
من پیشنهاد میدم از کتاب اوبونتو نوشته دوستامون استفاده کنید!

اینم لینکش
ممنون از اینکه جواب دادین.
البته باید بگم من با خود سی دی اومدم بالا اما برا نصب اینطوری شد
حالا چندتا سوال داشتم
1.اگه از wubi استفاده کنم کاراییشاش و سرعتش نصبت به اینکه از طریق بوت بریزمش فرق داره؟
2.میشه یه جایی رو معرفی کنید که هم بگه چجوری دانلود کنم!!(البته این زیاد مهم نیست)و هم بگه چجوری رایتش کنم(این مهمه!!!:D)
3.و اینکه من دوباره برای نصب با این سی دی تلاش کنم؟(چون وقتی ارور داد پدرم درومد تا دوباره دوتا ویندوزامو بیارم بالا!!!)
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1391، 09:07 ب‌ظ توسط s_khaste »

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #4 : 26 اردیبهشت 1391، 09:09 ب‌ظ »
با سلام دوست گرامی

گشتم یه راه براتون پیدا کردن

ابتدا به صورت Live با سی‌دی اوبونتو بیاین بالا

توی ترمینال دستور زیر رو وارد کنین

md5sum /dev/cdrom
MD5 به دست اومده رو با اونی که توی سایت اوبونتو گذاشتن مقایسه کنین ( یه مقدار طول می‌کشه )

مثلا برای ورژن 12.04 اینجا هستش

اگه یکی بود یعنی سی‌دی سالمه و مشکل از جای دیگه‌ای هست!
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1391، 09:13 ب‌ظ توسط رضا حبیبی »
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #5 : 26 اردیبهشت 1391، 09:12 ب‌ظ »
با سلام

شیطون پستت رو که ویرایش کردی!!  ;D

خوب برای دانلود همون لینکی که دادم تو پست قبل خوبه! اگه بلدی با تورنت بگیر که فایل رو درست دانلود کنه!! بهتره

من راستش تا حالا با wubi کار نکردم! ولی تو اینترنت مسلما روش رو نوشتن!

اگه از اون کتابی که بهت گفتم استفاده کنی که خیلی بهتره!!!  \\:D/

آفلاین s_khaste

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 28 اردیبهشت 1391، 12:34 ق‌ظ »
داداش دستت درد نکنه.من این راهو امتحان میکنم ببینم چی میشه خبر میدم

آفلاین s_khaste

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 28 اردیبهشت 1391، 12:41 ق‌ظ »
آقا یه سوال...الان من دقت کردم میبینم زده intel و amd خوب من سی پی یوم inte هست اما این سیدی amd 64 هست و 64bit هم هست!!!...حالا چه جوری میشه؟؟شاید سی دیم با سی پی یوم نمیخونه!ها؟

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #8 : 28 اردیبهشت 1391، 01:49 ب‌ظ »
آقا یه سوال...الان من دقت کردم میبینم زده intel و amd خوب من سی پی یوم inte هست اما این سیدی amd 64 هست و 64bit هم هست!!!...حالا چه جوری میشه؟؟شاید سی دیم با سی پی یوم نمیخونه!ها؟

با سلام

این که نوشته amd64 یعنی بر روی پردازنده‌های 64 بیتی کار می‌کنه و وقتی بنویسه i686 یا i386 برای پردازنده‌های 32 بیتی جواب می‌ده

اینی که به مراحل نصب وارد شدی یعنی با معماری سخت‌افزارت مشکل نداشته

بازم می‌گم اول MD5 سی‌دی رو حتما چک کن و بعد هم مراحل نصب رو به ترتیبی که توی کتاب گفته شده جلو برو

نباید به مشکل بخوری!!!

آفلاین s_khaste

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 28 اردیبهشت 1391، 02:31 ب‌ظ »

با سلام

این که نوشته amd64 یعنی بر روی پردازنده‌های 64 بیتی کار می‌کنه و وقتی بنویسه i686 یا i386 برای پردازنده‌های 32 بیتی جواب می‌ده

اینی که به مراحل نصب وارد شدی یعنی با معماری سخت‌افزارت مشکل نداشته

بازم می‌گم اول MD5 سی‌دی رو حتما چک کن و بعد هم مراحل نصب رو به ترتیبی که توی کتاب گفته شده جلو برو

نباید به مشکل بخوری!!!
آقا شرمنده من اینقد سوال میپرسم
الان من md5 رو بدست آورم ولی وقتی میرم تو اون لینکی که شما گزاشتین 30تا فایل هست!!!حالا من چجوری md5 با اونا مقایسه کنم؟؟
بازم شرمنده

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #10 : 28 اردیبهشت 1391، 03:32 ب‌ظ »
آقا شرمنده من اینقد سوال میپرسم
الان من md5 رو بدست آورم ولی وقتی میرم تو اون لینکی که شما گزاشتین 30تا فایل هست!!!حالا من چجوری md5 با اونا مقایسه کنم؟؟
بازم شرمنده

:o :o :o :o

خیلی باحالی ! هر کدم از فایل‌ها به یه دردی می‌خورن!

تو با این فایل کار داری که توش MD5 ها رو نوشته مثلا به احتمال زیاد باید Ubuntu Desktop amd64 رو خریده باشی پس MD5 مربوط به اون رو بخون و چک کن

به طور مثال:
128f0c16f4734c420b0185a492d92e52 *ubuntu-12.04-desktop-amd64.iso