بابا نمیشه که دیگه از تو هوا یه راه حل آورد برو یه جای بده برات بریزن البته اگر تو بیابون نیستی و به شهر دسترسی داری
منطقی ترین جوابی بود که تا الان دیده بودم!!! خیلی کار راه انداز بود جهانگیر عزیز...
برای فیکس کردن حتماً نیاز دارید که ویندوز یا اوبونتو یا هر دیسک قابل بوت مختص به این کار رو در سیستم اجرا کنید تا مشکلتون حل بشه.
برای دوستانی هم که بعداً و در آینده با این مشکل روبرو میشن یا روبرو شدن الان این راهنمایی رو پیشنهاد می کنم که خوب بخونن :
بعد از بوت از طریق دیسک ویندوز 7 و رسیدن به اولین پیغام نصب ویندوز شما بجای ادامه نصب روی گزینه ی Repair Your Computer کلیک کنید.
سپس از پنجره ی باز شده ی جدید روی ویندوزی که قبلا نصب شده بود کلیک و اون رو انتخاب کنید و در ادامه روی Next کلیک کنید.
باز هم به منویی ( پنجره ای ) با نام Choose a Recovery tool بر می خورید که روی گزینه ی Command Prompt کلیک کنید.
خوب در خط فرمان برای راهنمایی از دستور های bootrec دستور زیر رو تایپ کنید :
bootrec /?
حال برای بازیابی master boot record دستور زیر رو تایپ کنید :
bootrec /fixmbr
و برای نوشتن بوت سکتور جدید دستور زیر کاربرد داره :
bootrec /fixboot
برای جایگزینی Bootloader ویندوز ایکس پی هم از دستور زیر استفاده کنید :
bootsect /nt60 all
در هر حال می تونید از قسمتی که شما به بخش Command Prompt برای بازیابی رفتید می تونید گزینه ی Startup Repair رو هم برای فیکس کردن خودکار بوت لودر بکار بررید ولی دیگه آپشنی برای انتخاب ندارید و سیستم تعیین می کنه چی خوبه چی بده برای شما!!!! این گزینه ی آخری که گفتم بیشتر ویندوزی بود...