انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بعد از پاک کردن اوبونتو ویندوز بالا نمیاد (حل شد)  (دفعات بازدید: 9278 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : بعد از پاک کردن اوبونتو ویندوز بالا نمیاد
« پاسخ #15 : 28 اردیبهشت 1391، 02:11 ق‌ظ »
خب باید بری جایی که بتونی دوباره ویندوز رو روی فلش بریزی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
« پاسخ #16 : 28 اردیبهشت 1391، 02:27 ق‌ظ »
من الان اوبونتو ١٢.٠٤ دارم توي فلش ولي همون مشكلي رو داره كه توي بخش نصب توضيح دادم
متاسفانه ويندوز ندارم :'(
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین jaeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
« پاسخ #17 : 28 اردیبهشت 1391، 01:52 ب‌ظ »
بابا نمیشه که دیگه از تو هوا یه راه حل آورد برو یه جای بده برات بریزن البته اگر تو بیابون نیستی و به شهر دسترسی داری

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 28 اردیبهشت 1391، 02:10 ب‌ظ »
بابا نمیشه که دیگه از تو هوا یه راه حل آورد برو یه جای بده برات بریزن البته اگر تو بیابون نیستی و به شهر دسترسی داری
باشه بابا حالا چرا ميزني
من فقط منظورم اين بود كه راهه ديگه اي جز اين نيست كه انگار نيست

آفلاین jaeh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 28 اردیبهشت 1391، 02:23 ب‌ظ »
:P

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #20 : 28 اردیبهشت 1391، 02:43 ب‌ظ »

منطقی ترین جوابی بود که تا الان دیده بودم!!! خیلی کار راه انداز بود جهانگیر عزیز...  \\:D/

برای فیکس کردن حتماً نیاز دارید که ویندوز یا اوبونتو یا هر دیسک قابل بوت مختص به این کار رو در سیستم اجرا کنید تا مشکلتون حل بشه.

برای دوستانی هم که بعداً و در آینده با این مشکل روبرو میشن یا روبرو شدن الان این راهنمایی رو پیشنهاد می کنم که خوب بخونن :

بعد از بوت از طریق دیسک ویندوز 7 و رسیدن به اولین پیغام نصب ویندوز شما بجای ادامه نصب روی گزینه ی Repair Your Computer کلیک کنید.

سپس از پنجره ی باز شده ی جدید روی ویندوزی که قبلا نصب شده بود کلیک و اون رو انتخاب کنید و در ادامه روی Next کلیک کنید.

باز هم به منویی ( پنجره ای ) با نام Choose a Recovery tool بر می خورید که روی گزینه ی Command Prompt کلیک کنید.

خوب در خط فرمان برای راهنمایی از دستور های bootrec دستور زیر رو تایپ کنید :

bootrec /?
حال برای بازیابی master boot record دستور زیر رو تایپ کنید :

bootrec /fixmbr

و برای نوشتن بوت سکتور جدید دستور زیر کاربرد داره :

bootrec /fixboot
برای جایگزینی Bootloader ویندوز ایکس پی هم از دستور زیر استفاده کنید :

bootsect /nt60 all

در هر حال می تونید از قسمتی که شما به بخش Command Prompt برای بازیابی رفتید می تونید گزینه ی Startup Repair رو هم برای فیکس کردن خودکار بوت لودر بکار بررید ولی دیگه آپشنی برای انتخاب ندارید و سیستم تعیین می کنه چی خوبه چی بده برای شما!!!! این گزینه ی آخری که گفتم بیشتر ویندوزی بود...

محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین jaeh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 28 اردیبهشت 1391، 02:57 ب‌ظ »
کاش خونده بودی کل تاپیک رو تا بفهمی دانیال عزیز هم همینو گفت و بدونی که این دوست عزیزمون درایو نوری نداره

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 28 اردیبهشت 1391، 03:09 ب‌ظ »
کاش خونده بودی کل تاپیک رو تا بفهمی دانیال عزیز هم همینو گفت و بدونی که این دوست عزیزمون درایو نوری نداره

کامل خوندم و متوجه بودم که اون حرف رو زدم. دانیال هم فقط چند کلمه راهنمایی کرد.

نقل‌قول
با سی‌دی ویندوز بالا بیا و از طریق repair و دستور fixmbr درستش کن. البته شاید اطلاعات من قدیمی شده باشن. یه سرچی بکن ;)

نمی دونستم این چند کلمه که دانیال گفت با کل راهنمایی که من کردم برابری می کنه  :o

در کل من می دونم که درایو نوری نداره ولی میشه یک فلش رو از طریق یک ویندوز 7 دیگه به حالت بوتیبل در بیاره و بیاد بوت خراب ویندوز رو فیکس بکنه و یا از نو ویندوز نصب بکنه.

این هم راهنمای این کار :

http://www.gooyait.com/1388/08/25/7-usb-drive.html

دیگه مگه اینکه با آچار پیچگوشتی بتونه سیستم رو تعمیر بکنه این دوست خوبمون.

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 28 اردیبهشت 1391، 03:18 ب‌ظ »

منطقی ترین جوابی بود که تا الان دیده بودم!!! خیلی کار راه انداز بود جهانگیر عزیز...  \\:D/

برای فیکس کردن حتماً نیاز دارید که ویندوز یا اوبونتو یا هر دیسک قابل بوت مختص به این کار رو در سیستم اجرا کنید تا مشکلتون حل بشه.

برای دوستانی هم که بعداً و در آینده با این مشکل روبرو میشن یا روبرو شدن الان این راهنمایی رو پیشنهاد می کنم که خوب بخونن :

بعد از بوت از طریق دیسک ویندوز 7 و رسیدن به اولین پیغام نصب ویندوز شما بجای ادامه نصب روی گزینه ی Repair Your Computer کلیک کنید.

سپس از پنجره ی باز شده ی جدید روی ویندوزی که قبلا نصب شده بود کلیک و اون رو انتخاب کنید و در ادامه روی Next کلیک کنید.

باز هم به منویی ( پنجره ای ) با نام Choose a Recovery tool بر می خورید که روی گزینه ی Command Prompt کلیک کنید.

خوب در خط فرمان برای راهنمایی از دستور های bootrec دستور زیر رو تایپ کنید :

bootrec /?
حال برای بازیابی master boot record دستور زیر رو تایپ کنید :

bootrec /fixmbr

و برای نوشتن بوت سکتور جدید دستور زیر کاربرد داره :

bootrec /fixboot
برای جایگزینی Bootloader ویندوز ایکس پی هم از دستور زیر استفاده کنید :

bootsect /nt60 all

در هر حال می تونید از قسمتی که شما به بخش Command Prompt برای بازیابی رفتید می تونید گزینه ی Startup Repair رو هم برای فیکس کردن خودکار بوت لودر بکار بررید ولی دیگه آپشنی برای انتخاب ندارید و سیستم تعیین می کنه چی خوبه چی بده برای شما!!!! این گزینه ی آخری که گفتم بیشتر ویندوزی بود...
خودتون پيشنهاد مي كنين از روش دستوري برم يا اتوماتيك؟

آفلاین jaeh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 28 اردیبهشت 1391، 03:21 ب‌ظ »
نقل‌قول
هارد كه دارم ولي فقط هارده سيستم خودمه
دفعه ي قبل هم از توي ويندوز قبليم ويندوز جديد رو ريخته بودم رو فلش
نقل‌قول
نمی تونی سیستمی جور کنی چمیدونم کافی نتی یا پسر همسایه ای گیر بیاری بگی برات بریزه رو فلش ؟
نقل‌قول
يعني راهه ديگه اي جز اين نيست؟
خداکنه اینبار فهمیده باشید که این آقا راه دیگه ای می خواد :)
امیدوارم متوجه شده باشید که این آقا در حال حاضر سیستم عاملی دم دستش نیست و و درایو نوری نداره و طبق حرف خودشون اگه متوجه شده باشید گفتن باره قبلیم از روی همون ویندوز روی فلش ریختن
اینبار اگه متوجه نشدین من راه ساده تری برای متوجه ساختن شما ندارم :-X
« آخرین ویرایش: 28 اردیبهشت 1391، 03:23 ب‌ظ توسط جهانگیر پناهنده شهرکی »

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 28 اردیبهشت 1391، 03:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
اینبار اگه متوجه نشدین من راه ساده تری برای متوجه ساختن شما ندارم :-X

خوب اگه شما راه دیگه ای بلدی بگو؟؟؟؟؟!!!!! تنها راهش یا دیسک هست یا فلش... منم که گفتم... حرف شما از نظر من توهین آمیز بود  :(

عزیزم من گفتم که تنها راهش ساخت یک فلش با قابلیت بوت هست که آموزشش رو هم لینک دادم می تونه بره بخونه :

http://www.gooyait.com/1388/08/25/7-usb-drive.html

این آموزش برای ویندوز ویستا بوده که من توی ویندوز 7 هم انجامش دادم. دستورات تفاوتی نداره یعنی این آقا میره پیش همسایه ای ، کافی نتی و یا هر شخص دیگه ای که ویندوز 7 داره و با استفاده از اون آموزشی که لینک دادم فلش رو بوتیبل می کنه و فایل های موجود در دیسک ویندوز 7 رو در فلش کپی می کنه و بعد میاد خونه و از طریق فلش... نصاب ویندوز 7 رو بالا میاره و کاری که باید انجام بشه رو انجام میده...

نقل‌قول
خودتون پيشنهاد مي كنين از روش دستوري برم يا اتوماتيك؟

البته از نظر من اتوماتیک رو برو اگه جواب نگرفتی با خط فرمان برو

پیشنهاد من اینه که اگر دیگه نمی خواهید اوبونتو یا هر توزیع دیگه ای نصب کنید و توبه کردید!!!! پارتیشن های لینوکس رو پاک کنید و بعد پارتیشن ها رو با دقت ( تأکید می کنم با دقت چون اشتباه کنی ممکنه اطلاعاتت رو از دست بدی ) به NTFS تبدیل کنی و ویندوز جدید نصب کنی.

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #26 : 28 اردیبهشت 1391، 03:39 ب‌ظ »
به به چقدر جالب تو این تاپیک دارن نحوه برگردوندن بوت لودر ویندزد یاد می‌دن !!!  :D   ???

بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین jaeh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 28 اردیبهشت 1391، 03:48 ب‌ظ »
xpress عزیز شما گفتین : منطقی ترین جوابی بود که تا الان دیده بودم!!! خیلی کار راه انداز بود جهانگیر عزیز
خب این جوابی بود که بنده بعد از اینکه به ایشون گفتم تنها راهت فلش یا سی دی هست بازم گفتن راه دیگه ای نیست؟!!!
منم دیگه اون جوابو دادم که شما با حالت مسخره کردن نقل قول کردی
الان خود شما هم در اومدی گفتی اگه راه دیگه ای بلدی بگو پس شما هم دیگه مثل من کم آوردین تو پاسخ دادن به این سوال که راه دیگه ای هست یا نه بعد اومدید حرف منو نقل قول کردید
« آخرین ویرایش: 28 اردیبهشت 1391، 03:52 ب‌ظ توسط جهانگیر پناهنده شهرکی »

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 28 اردیبهشت 1391، 03:55 ب‌ظ »
xpress عزیز شما گفتین : منطقی ترین جوابی بود که تا الان دیده بودم!!! خیلی کار راه انداز بود جهانگیر عزیز
خب این جوابی بود که بنده بعد از اینکه به ایشون گفتم فقط راحت فلش یا سی دی هست بازم گفتن راه دیگه ای نیست؟!!!

عزیزم منم گفتم که جواب شما منطقی بود... جدی هم گفتم... در کل بذارید پای سؤتفاهمی که بوجو اومد...

و به یک بخش از حرفای من دقت نکردین :

نقل‌قول

این آموزش رو گذاشتم برای دوستانی که با مشکل بوت سیستم عامل ویندوز مواجه میشن... و مخاطبم عموم بودن نه شخصی که این تاپیک رو باز کردن...

نقل‌قول
به به چقدر جالب تو این تاپیک دارن نحوه برگردوندن بوت لودر ویندزد یاد می‌دن !!!  :D   ???

رضای حبیبی عزیزم باید به همه کمک کنیم... نباید کسی اگر از جامعه ی ما میره بیرون با خاطره ی بدی بره و تبلیغات منفی بکنه... مرام جامعه ی آزاد یعنی مهربانی و کمک به دیگران...

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 28 اردیبهشت 1391، 03:58 ب‌ظ »
كسي به من نگفت تنها راه همون repair كردن با ديسك ويندوزه
بعدم من اون سوال رو واسه اين پرسيدم كه ببينم كسي قبلا اين مشكل رو با راه ديگه اي حل كرده كه خودم متوجه شدم نه و تنها راه همونه
حالا شما دعوا نكنين بالاخره مجبورم از يه جايي برم ويندوز رو توي فلش بريزم ديگه