انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس زمین  (دفعات بازدید: 69683 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
پاسخ : لینوکس زمین
« پاسخ #45 : 30 اردیبهشت 1391، 06:00 ب‌ظ »
سلام
من مدتی در شرکت صاحب این پرو‌ژه کار می‌کردم.
این پروژه، هدفش فقط سرور هست پس دنبال گرافیک و اسکرین‌شات و تقویم جلالی و این چیزا نگردید.
در ضمن تجاری هست و فعلا هم تنها مشتری‌ش دولت هست. و معلوم هم نیست به این زودی‌ها بخواد برای عموم نسخهٔ تستی منتشر بشه.
در ضمن این پروژه به یک توزیع شخصی‌شده از دبیان خلاصه نمیشه. بلکه بصورت distributed طراحی شده و نیاز به چند سرور داره. یعنی شما برای تستش حداقل نیاز به چند ماشین مجازی مبتنی بر دبیان دارید.
کلا توصیه می‌کنم زیاد دنبالش نرید. من که شخصاً زیاد به پروژه‌های دولتی خوش‌بین نیستم. چون دولت خودش هم دقیقاً نمی‌دونه چی می‌خواد. صرفاً یک چیزهایی از لینوکس و اوپن‌سورس شنیدن و کلی پول دستشون هست که نمی‌دونن چطوری خرج کنن.
ولی کی می‌دونه. شاید باعث بشه حداقل بجای لینوکس اوراکل کرک شده از دبیان آزاد استفاده کنن.
خیلی از شرکت ها یه سرور هم بزور دارند چه برسه به چند تا : o
بالاخره خروجی سرور هم رو دکستاپ باید نمایش داده بشه رو هوا که نمیشه. مثل نسخه های سرور اوبونتو یا ردهت.
« آخرین ویرایش: 30 اردیبهشت 1391، 06:16 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
  • تصویری از رباعیات خیام،نسخه ادوارد فیتزجرالد
« پاسخ #46 : 30 اردیبهشت 1391، 07:00 ب‌ظ »
سلام

اینجا را بخوانید

http://www.manesht.ir/forum/showthread.php?tid=7050
فیلیپ دوم مقدونی (پدر اسکندر مقدونی) :تفرقه بینداز و حکومت کن

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #47 : 30 اردیبهشت 1391، 07:41 ب‌ظ »
منظورم از ایراد خود توضیع نبود منظورم همین مشخصاتی هست که در بارش گفتن
من که فقط با این لغت بومی که هی مندازن پشت همه چی بدم میاد.
بعد بگو بقیه هم باشن تلاش کنند چه اشکالی دارد. اما بحث رقیب و رقابت به نظر شما به اندازه کافی دیسترو نداریم که بخواهیم رقابت وجود داشته باشه؟
رقابت خوبه هی کسی هم نگفت که رقابت بده اما کمک کردن یه چیز دیگه است. به شخصه ترجیح می دم کمک کنم تا رقابت.
مثلا پروژه جبیر واسه یادگیری دست اندرکاران عالیه خب چرا که نه اما در کنار اون بیان و به خود اوبونتو کمک کنند.
وقتی بحث دیسترو میشه معمولا می گن دسکتاپ های سلیقه ای! خداییش یه نگاه بندازین ببینین چه قدرش واقعا خلاقانه است؟ معمولا یه چیزهایی رو جا به جا کردن و تغییر رنگ و لعاب دادن و اگر نه هنوز همونه باطنش مهمه که الگو برداریه اگه نگیم کپی برداریه؟
جالبه واسم که با همین یه پست توی همین تاپیک فقط ۳ تا امتیاز کاربریم رو از دست بدم.
البته وقتی خلاقیت محمد رضا مشهدی تفرشی رو اگه اسمشو درست نوشته باشم همین خلاقیت رو می بینم و امتیازش از جامعه کاربری می شه −۱۹ اصلا به نظر من جای تعجب نداره اون امتیاز ها رو من بی خودی به دست آورم نمی دونم اصلا چه کار مفیدی هم انجام دادم که اونها رو بهم دادن اما این دفعه فهمیدم چی کار کردم که منفی شدم یک کار مثبت انجام دادم مثل آقا محمد رضا من یکی که بابت هر پست مفیدش که میومد و خلاقیت شو نشون می داد بهش یه مثبت می دادم اما باز هم سیر امتیازیش رو به پایین بود و هست.
اگه به خاطر آقا دانیال و جادی عزیز نبود مطمئنا خیلی وقت پیش این انجمن رو ترک کردهخ بودم.
ببخشید بحث امتیازها رابطه ای به موضوع اصلی نداشت.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #48 : 30 اردیبهشت 1391، 08:10 ب‌ظ »
بعد بگو بقیه هم باشن تلاش کنند چه اشکالی دارد. اما بحث رقیب و رقابت به نظر شما به اندازه کافی دیسترو نداریم که بخواهیم رقابت وجود داشته باشه؟
رقابت خوبه هی کسی هم نگفت که رقابت بده اما کمک کردن یه چیز دیگه است. به شخصه ترجیح می دم کمک کنم تا رقابت.
مثلا پروژه جبیر واسه یادگیری دست اندرکاران عالیه خب چرا که نه اما در کنار اون بیان و به خود اوبونتو کمک کنند.
وقتی بحث دیسترو میشه معمولا می گن دسکتاپ های سلیقه ای! خداییش یه نگاه بندازین ببینین چه قدرش واقعا خلاقانه است؟ معمولا یه چیزهایی رو جا به جا کردن و تغییر رنگ و لعاب دادن و اگر نه هنوز همونه باطنش مهمه که الگو برداریه اگه نگیم کپی برداریه؟
جالبه واسم که با همین یه پست توی همین تاپیک فقط ۳ تا امتیاز کاربریم رو از دست بدم.
البته وقتی خلاقیت محمد رضا مشهدی تفرشی رو اگه اسمشو درست نوشته باشم همین خلاقیت رو می بینم و امتیازش از جامعه کاربری می شه −۱۹ اصلا به نظر من جای تعجب نداره اون امتیاز ها رو من بی خودی به دست آورم نمی دونم اصلا چه کار مفیدی هم انجام دادم که اونها رو بهم دادن اما این دفعه فهمیدم چی کار کردم که منفی شدم یک کار مثبت انجام دادم مثل آقا محمد رضا من یکی که بابت هر پست مفیدش که میومد و خلاقیت شو نشون می داد بهش یه مثبت می دادم اما باز هم سیر امتیازیش رو به پایین بود و هست.
اگه به خاطر آقا دانیال و جادی عزیز نبود مطمئنا خیلی وقت پیش این انجمن رو ترک کردهخ بودم.
حقيري هستم. :)
بازخورد جبير فقط در همين انجمن اينطور بود وگرنه جاهاي ديگه بازخورد خوبي داشت حتي در فرومهاي ضد لينوكس (اپل و …)
اما در كل بهتر بود فقط به گفتن سيستم عامل زمين بسنده ميشد. من خودمم تمايل به گذاشتن نام بومي روي جبير ندارم. چون نه ترمينالش فارسيه نه تقويم جلالي داره.
من هم دقيقا مثل شما بخاطر لطفهاي آقا دانيال و جادي عزيز اينجا موندم وگرنه تمايل به لوگين ندارم!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #49 : 30 اردیبهشت 1391، 08:25 ب‌ظ »
حقيري هستم. :)
بازخورد جبير فقط در همين انجمن اينطور بود وگرنه جاهاي ديگه بازخورد خوبي داشت حتي در فرومهاي ضد لينوكس (اپل و …)
اما در كل بهتر بود فقط به گفتن سيستم عامل زمين بسنده ميشد. من خودمم تمايل به گذاشتن نام بومي روي جبير ندارم. چون نه ترمينالش فارسيه نه تقويم جلالي داره.
من هم دقيقا مثل شما بخاطر لطفهاي آقا دانيال و جادي عزيز اينجا موندم وگرنه تمايل به لوگين ندارم!

دوستان این تایپیک هدفش بحث رو مسایل این چنینی نیست.چقدر بی حوصله هستید بزارید بیاد بعد   انتقاد و... وسط بیارید.
من خودم از سال 88 عضو هستم ولی اگر مشکلی می بینید سایت بخش انتقاد و پیشنهاد داره، نظر سنجی بزارید و... اگر رای بالا اورد و امکان اجرا داشت امااجرا نشد بعد  شروع به انتقاد کنید . نه اینجوری.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #50 : 30 اردیبهشت 1391، 08:30 ب‌ظ »
تاکید روی بومی بودنش سیاست دولت هست و نه چیز دیگه. پس بحث در موردش فایده‌ای نداره.

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #51 : 30 اردیبهشت 1391، 09:28 ب‌ظ »
نقل‌قول
بومی یعنی چی؟ ترمینالش فارسیه یا تاریخش جلالیه؟
من کاری به سیستم عامل ملی و مزایا و معایب و راست ودروغش ندارم ، ولی خداییش ترمینال فارسی ضد حاله. :P

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #52 : 30 اردیبهشت 1391، 09:33 ب‌ظ »
نقل‌قول
من کاری به سیستم عامل ملی و مزایا و معایب و راست ودروغش ندارم ، ولی خداییش ترمینال فارسی ضد حاله. :P
این بعیده.چون بر اساس دبیان هست فکر نمی کنم.

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
  • تصویری از رباعیات خیام،نسخه ادوارد فیتزجرالد
« پاسخ #53 : 30 اردیبهشت 1391، 10:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
چه اشکالی داره؟
بی کلاسیه؟
 ](*,)
متن زیر یک عقیده است نه خدایی نکرده توهین به شما.
بعضیا ادعای دوستاری ایران  دارند و عده ای دیگر را متهم میکنند که فلانی  ضد فرهنگ ایران هست ولی خودشون تو صحبتها از کلمات انگلیسی استفاده میکنند
هنگام چت لاتین مینویسند.
پیامک لاتین میفرستند. >:(
مردم فارسی را پاس بدارید نه این که پاسکاریش کنید و به سمت خیالات شوتش  کنید.

هنوز که هنوز نتونستیم اوبونتو را فارسی کنیم.
بابا اگر کسانی مثل بند زبان قویی ندارند یا بعضیها حال انجام این کار را بیایند پول بزاریم بدیم یکی ترجمه کنه
(البته تشکر میکنم از کسانی که تا همین حد ترجمه کردن)

ببخشید اگر زیاد نوشتم. :)
« آخرین ویرایش: 30 اردیبهشت 1391، 10:03 ب‌ظ توسط S.A.M.E »
فیلیپ دوم مقدونی (پدر اسکندر مقدونی) :تفرقه بینداز و حکومت کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #54 : 30 اردیبهشت 1391، 10:17 ب‌ظ »
نقل‌قول
چه اشکالی داره؟
بی کلاسیه؟
 ](*,)
بعضیا ادعای دوستاری ایران  دارند و عده ای دیگر را متهم میکنند که فلانی  ضد فرهنگ ایران هست ولی خودشون تو صحبتها از کلمات انگلیسی استفاده میکنند
هنگام چت لاتین مینویسند.

بابا اگر کسانی مثل بند زبان قویی ندارند یا بعضیها حال انجام این کار را بیایند پول بزاریم بدیم یکی ترجمه کنه

خب این بیشتر سلیقه ای ه . مثلا خودم از عدد و حروف فارسی در منوی گوشی خوشم نمیاد ؛ شایدم به انگلیسی عادت کردم!
حتی من خودم پیش قدم بودم برای فارسی کردن iOS 5 و الانم که ۵.۱.۱ اومده هنوز کسی دست به فارسی کردنش نبرده این درحالیه که اپل فایل زبان رو جدا برای توسعه دهندگان گذاشته که بومی سازی کنند.
اما شما ببینید دستوری مثل sudo یا dpkg خیلی بی معنی هست در زبان  انگلیسی ولی ترمینال تفسیرش میکنه؛ یکم به آدم بر میخوره مثلا بجای dpkg ؛ بنویسه: یحنف !
یا بجای LXDE بنویسید مطیث (این اثر هنری یکی از دوستان همین فروم بود که به عنوان مثال اوردم)
اما اگر مثلا کرنل رو خودشون مینوشتن ؛ یک میزکار یا پروتکل امنیتی مینوشتن بومی تر بود تا فقط بسنده کردن به زبان فارسی !
مثلا پاردوس ترکیه ؛ زبان پیشفرضش انگلیسی هست ؛ ولی یه چیزی داره که مردم ترکیه بهش کمک کردن؛ مدیر بسته پیسی !
حالا دبیان هم بومیه ؛ ولی بومش کل مردم جهان هستند.
بومی سازی ؛ فقط فارسی سازی نیست. بهتره بجای بومی سازی ؛ بگیم «بومی پسند سازی»
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #55 : 30 اردیبهشت 1391، 10:25 ب‌ظ »
نقل‌قول
چه اشکالی داره؟
بی کلاسیه؟

هنگام چت لاتین مینویسند.
پیامک لاتین میفرستند.

ببخشید اگر زیاد نوشتم.

خدا ببخشه ، ما که کاره ایی نیستیم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #56 : 30 اردیبهشت 1391، 10:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
چه اشکالی داره؟
بی کلاسیه؟
 ](*,)
هنگام چت لاتین مینویسند.

ترمینال فارسی با محیط فارسی فرق داره
مثلا بیای بزنی بگیر فلان را
نصب کن قلان را
پاک کن فلان را
تغیر دسارسی فلا چیز
و انجام بده
البته مسخره میشه اینجوری و اینجوری نیست و منظورشون از بومی چیزای دیگه بوده
این بیشتر به خاطر پردازش ابری بهینه شده و فعلا یکی دو سالی بیخیال شید که رو دسکتاپ نمیاد
اون دوستی هم که گفته باید چند سرور داشته باشی
پ نه پ میخوای با 1 سرور سرویس کلود راه بندازی !؟  :oops:
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #57 : 30 اردیبهشت 1391، 10:32 ب‌ظ »
آف تاپیک
نقل‌قول
یا بجای LXDE بنویسید مطیث (این اثر هنری یکی از دوستان همین فروم بود که به عنوان مثال اوردم)
منو میگه ها :)))

آفلاین مبین

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #58 : 30 اردیبهشت 1391، 10:36 ب‌ظ »
شرمنده ی دوستان میون کلامتون

به عنوان کسی که توی این مملکت آموزش کار با موس دادم !
همین که می ان توی تلوزیون بومی ایران در مورد سیستم عامل غیر ویندوزی صحبت می کنن خودش کلی پیشرفت حساب می شه
فکر کردید ۵۰ درصد مملکت ما می دونه کامپیوتر چیه که حالا سیستم عامل چی باشن  که حالا دبیان چی تشریف داره وقتی توی دانشگاه نصف دانشجوا نمی دونن لینوکس چیه بعد انتظار چی دارید ؟

به عنوان کسی که از سیستم عامل اوبونتو استفاده می کنم
خدایش آدم خیلی زورش می اد یکی برداره یه سیستم عاملی که همه می شناسشن ! رو تغییرات کوچیکی بده و به اسم خودش ارائه کنه

به عنوان یه ملی گرا
اینکه بردارن سیستم عامل های لینوکسی را برای کاربران ایرانی تغییرات توش اعمال کنن خیلی از میهن پرستان فقط به خاطر ملی بودنش از حمایت می کنن

در ضمن ۳۰ - ۴۰ میلیون که توی این مملکت پولی حساب نمیشه رجوع شود به اخبار  :P
ما به اندازه ی ما هم که شده حق داریم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #59 : 31 اردیبهشت 1391، 02:47 ق‌ظ »
ولی خداییش ترمینال فارسی ضد حاله. :P
نمیدونم چرا دوستان اینقدر با بومی بودن مشکل دارن! اتفاقا پشتیبانی از زبان فارسی توی ترمینال خیلی خوبه. به عنوان مثال من بدم نمیاد که بتونم یک فایل فارسی رو توی ترمینال تغییر بدم. یا در سطوح بالاتر مثلا با همون ترمینال بتونم یک Query که توش کلمات فارسی داره رو به MySQL بفرستم. یا اینکه برنامه‌ای تحت محیط متنی بنویسم که کلمات فارسی هم بدون مشکل نشون بده. این‌ها همه خوبه و باید انجام هم بشه.
حالا اینکه یک عده به نام بومی‌سازی میان کلی پول می‌خورن و کار اساسی‌ای هم انجام نمیدن نباید به معنای بد بودن بومی‌سازی باشه!