منظورم از ایراد خود توضیع نبود منظورم همین مشخصاتی هست که در بارش گفتن
من که فقط با این لغت بومی که هی مندازن پشت همه چی بدم میاد.
بعد بگو بقیه هم باشن تلاش کنند چه اشکالی دارد. اما بحث رقیب و رقابت به نظر شما به اندازه کافی دیسترو نداریم که بخواهیم رقابت وجود داشته باشه؟
رقابت خوبه هی کسی هم نگفت که رقابت بده اما کمک کردن یه چیز دیگه است. به شخصه ترجیح می دم کمک کنم تا رقابت.
مثلا پروژه جبیر واسه یادگیری دست اندرکاران عالیه خب چرا که نه اما در کنار اون بیان و به خود اوبونتو کمک کنند.
وقتی بحث دیسترو میشه معمولا می گن دسکتاپ های سلیقه ای! خداییش یه نگاه بندازین ببینین چه قدرش واقعا خلاقانه است؟ معمولا یه چیزهایی رو جا به جا کردن و تغییر رنگ و لعاب دادن و اگر نه هنوز همونه باطنش مهمه که الگو برداریه اگه نگیم کپی برداریه؟
جالبه واسم که با همین یه پست توی همین تاپیک فقط ۳ تا امتیاز کاربریم رو از دست بدم.
البته وقتی خلاقیت محمد رضا مشهدی تفرشی رو اگه اسمشو درست نوشته باشم همین خلاقیت رو می بینم و امتیازش از جامعه کاربری می شه −۱۹ اصلا به نظر من جای تعجب نداره اون امتیاز ها رو من بی خودی به دست آورم نمی دونم اصلا چه کار مفیدی هم انجام دادم که اونها رو بهم دادن اما این دفعه فهمیدم چی کار کردم که منفی شدم یک کار مثبت انجام دادم مثل آقا محمد رضا من یکی که بابت هر پست مفیدش که میومد و خلاقیت شو نشون می داد بهش یه مثبت می دادم اما باز هم سیر امتیازیش رو به پایین بود و هست.
اگه به خاطر آقا دانیال و جادی عزیز نبود مطمئنا خیلی وقت پیش این انجمن رو ترک کردهخ بودم.
ببخشید بحث امتیازها رابطه ای به موضوع اصلی نداشت.