سلام
zoup عزیز از آشنایی با شما خیلی خوشحالم.من مسئول رایانه دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه فردوسی مشهد هستم
یک سوال بزرگ داشتم
در برنامه های مختلف عنوان میشه که هدف بلند مدت این پروژه اینه که در تمام مراکز و ادارات دولتی چه سرور و چه ایستگاه های کاری از سیستم عامل ملی استفاده بشه. بخش سرور که کاملا مجزا هستش و تیم های پشتیبانی و مدیریت سرور ها معمولا اشخاصی هستن که با لینوکس و این نوع توزیع ها نا آشنا نیستن و مشکلات خیلی کمی برای پیاده سازی پیدا میشه.
ولی در قسمت ایستگاه ها یا همون کلاینت ها که حجم زیادی رو هم تشکیل میدن بحث خیلی فرق میکنه.
اول اینکه فکر می کنید نسخه ی Desktop تا چه زمانی قابل استفاده بشه؟
دوم با توجه به آموزش هایی که به اغلب کاربران ایرانی داده میشه نظیر ICDL و کلاس های آموزشی که برای کارکنان دولت برگزار میشه حتی آموزش دانش آموزان ما در دوران دبیرستان تماما بر پایه ی Windows هستن و از محصولات ماکروسافت استفاده میکنن حالا با این وضع حداقل ۲ الی ۳ سال قبل از آماده شدن محصول خانگی باید کاربران را برای آشنایی و ترویج محصول آماده کرد. مثلا آموزش اوبونتو و اوپن آفیس به جای ویندوز و ماکروسافت آفیس باید از الان شروع بشه تا وقتی زمان تغییر سیستم شروع شد کاربران دچار شوک نشوند.
با اینکه خودم از ubuntuاستفاده می کنم و تا الان خیلی ازش راضی هستم ولی خیلی وقته میخوام سیستم های دانشجویی را از ویندوز به لینوکس تغییر بدم ولی جدا از مشکلاتی که برای نرم افزارهای مورد استفاده دانشجویان دارم مشکل بزرگتری وجود داره و اونم نا آشنایی تمام دانشجویان با این سیستم عامل ها و محیط اونها هستش برای همین هنوز جرات ریسک انجام اونو ندارم.
فعلا دارم روی برخی از کارمندا کار می کنم تا بتونم اونا رو ترقیب کنم با تعویض سیستمشون از ویندوز به لینوکس کارشون خیلی راحت تر میشه.
نظر شما در مورد این مشکلات چیه؟