انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس زمین  (دفعات بازدید: 69721 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
پاسخ : لینوکس زمین
« پاسخ #75 : 31 اردیبهشت 1391، 07:02 ب‌ظ »
ما انتظار برخورد خیلی فجیع‌تر داشتیم :))
و این یعنی برخوردها تا حالا فجیع بوده؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #76 : 31 اردیبهشت 1391، 07:23 ب‌ظ »
فارسی نویسی در ترمینال با ترمینال فارسی فرق داره
این دقیقا تفاوت فارسی‌سازی و بومی‌سازی هستش! برای همینه میگم بومی‌سازی خوبه ;)

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #77 : 31 اردیبهشت 1391، 07:42 ب‌ظ »
راستش من هم (ما هم!) از این لغت بومی یا ملی خیلی، خیلی بدمون میاد، از سمند هم بدمون میاد، تو سایت Xamin.ir هم جایی ملی ننوشتیم، اگر کسی دیگه‌ای میگه این محصول  ملی(!) هست برین از خودش سوال کنید :)) نظر ما این نیست، ولی بومی به مفهوم کلی یعنی نزدیک به نیاز مملکت.

از نظر ما زمین یک لینوکس سرور بر پایه تکنولوژی Virtualization هست (قابل توجه دوستی که فرمون سازمان‌ها و شرکت‌ها اکثرا یک سرور دارند)، ما با افتخار اعلام میکنیم که در روند توسعه پروژه تماما از ابزار‌های بازمتن استفاده کردیم و دلیلی هم برای Rebranding نمیبینیم، مگه دیوانه‌ شدیم که مثلا چیزی مثل Qemu-kvm از اول بنویسیم‌ (گذشته از جنون، مگر توانش رو داریم!)

در مورد وضعیت Download، در نظر داریم متود توسعه این پروژه کاملا مشابه مثلا Debian یا هر پروژه بازمتن دیگه‌ای باشه، منتها در حال حاضر حجم مشکلات دانسته (بخوانید Bug!) انقدر زیاد هست که نیازی نیست به Community زحمتی بدیم، اجازه بدید مشکلات اولیه رو حل کنیم، بعد میگذاریم همه بردارین هر کار دوست دارین باهاش کنین :))

ام، در مورد زمان پروژه هم، تیم توسعه اصلی پروژه از شرکت پارس‌پویش هست، بنده هم مدیر آن تیم هستم، از آغاز زمان توسعه حدود ۷ ماه میگذره و نتیجه‌ فعلی نتیجه حدود ۴ ماه کار هست که به صورت عمده بر روی زیرساخت متمرکز بوده (به قسمت خط تولید در وبسایت مراجعه بفرمایید)

من شخصا همیشه علاقه‌مند به Community لینوکس بودم، دوستان کمی (یا خیلی!) قدیمی‌تر رو ممکنه به خاطر داشته باشم، ولی متاسفانه چند سالی هست که دیگه فرصت زیادی برای آشنایی با دوستان نداشتم، چه فرصتی بهتر از این، هر چی دوست دارین بپرسین :)

خوب شد این تایپیک رو زدم خیلی تایپیک با حالی است. :)
دوست عزیز دست شما هم درد نکنه که یه سری به ما زدید. :)
در مورد توضیحات سرور هم ممنون. :)
اینجا رو از خودتون بدونید . :)

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #78 : 31 اردیبهشت 1391، 10:20 ب‌ظ »
دوست عزیز میشه ازتون بپرسم که آیا تصمیمی برای ارایه نسخه دسکتاپ دارید یا نه؟

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
« پاسخ #79 : 31 اردیبهشت 1391، 10:38 ب‌ظ »
سلام،
بله، ولی احتمالا به صورت VDI، نسخه دسکتاپ عادی در برنامه ریزی میان مدت نیست...

دوست عزیز میشه ازتون بپرسم که آیا تصمیمی برای ارایه نسخه دسکتاپ دارید یا نه؟

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #80 : 31 اردیبهشت 1391، 10:39 ب‌ظ »
این طور که من فهمیدم هدف اصلی شما یرور ها و آدمین های شبکه بوده
ولی کار بیهوده ای بوده !
مطمئنا کسی که آدمین شبکه هست در اون حد توانایی داره که نیازی به این بومی سازی ها و مستندات فارسی نداشته باشه ...
بومی سازی بیشتر برای کاربران مبتدی مفیده نه برای آدمین سرور !
در حالی که هدف اصلیتون سرور اونم پردازش ابری هست !
کلا میتونم بگم برای تمرین و بالا بردن مهارت هاتون کار خوبی کردید  :oops:
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #81 : 31 اردیبهشت 1391، 10:48 ب‌ظ »
ولی کار بیهوده ای بوده !
مطمئنا کسی که آدمین شبکه هست در اون حد توانایی داره که نیازی به این بومی سازی ها و مستندات فارسی نداشته باشه ...

سلام،
بومی سازی و مستند‌سازی و ... قسمتی از پروژه است، ارزش اصلی افزوده امکان اجرا کردن virtual appliance image بر روی سکوی Virtualization است. این اجازه میده که سرویس‌های مختلف به سرعت و دقت بالا و با حداقل configuration overhead به صورت Virtualized بر روی یک سرور اجرا شوند.
قسمت مربوط به بومی سازی در FAQ رو حتما مطالعه بفرمایید، بومی‌سازی فارسی‌کردن یکسری مستند نیست.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #82 : 31 اردیبهشت 1391، 10:55 ب‌ظ »
ولی کار بیهوده ای بوده !
درسته اما آموزش یک توزیع بومی برای افراد خیلی ساده تر هست.چون تنها  سرورها مختص کارشناسان رایانه نیست بلکه یک کارمند معمولی رو هم شامل میشه.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #83 : 31 اردیبهشت 1391، 11:04 ب‌ظ »
با سلام به شما
یه چند تا عکس از این بروژه قرار می دادید ممنون می شدیم.
« آخرین ویرایش: 31 اردیبهشت 1391، 11:07 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #84 : 31 اردیبهشت 1391، 11:16 ب‌ظ »
با سلام به شما
یه چند تا عکس از این بروژه قرار می دادید ممنون می شدیم.

سلام،
حتما!
پرتال هر روز به روز میشه :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #85 : 31 اردیبهشت 1391، 11:38 ب‌ظ »
چه خوب که خودتون این‌جا تشریف دارین. چند تا سوال داشتم:
۱. با توجه به این که زمین بازتوزیعی بر پایه‌ی توزیع گنو/لینوکس دبیان هست چرا در عنوانش از «سیستم‌عامل زمین» استفاده شده؟ عبارت «توزیع گنو/لینوکس زمین» برای چنین پروژه‌ای آبرومندانه‌تر نیست؟
۲. چرا در هیچ‌جای صفحه‌ی خانگی این پروژه نامی از نرم‌افزار آزاد برده نشده؟ مسلماً بارزترین مشخصه‌ی این پروژه آزاد بودن اون هست.
۳. منظور شما از بومی‌سازی سیستم‌عامل چی هست؟ در بخش پرسش‌های متداول نوشته شده:
نقل‌قول
در واقع منظور ما ایجاد صنعت بومی سیستم‌عامل است و نه فارسی‌سازی یک سیستم‌عامل. برآوردن نیازهای خط و زبان فارسی و گویش‌های محلی یکی از نمودهای داشتن صنعت بومی است. این پروژه با اتکا به مخازن و منابع بومی زمینه را برای ارایه راه‌حل‌ها و استانداردها و قوانین بومی‌سازی و همچنین انتشار تولیدات جدید مرتبط با نیازهای بومی فراهم می کند.
خب همه‌ی این‌ اقدامات قبلا توسط افراد دیگری انجام و به جامعه‌ی نرم‌افزار آزاد اهدا شده بود. شما چه کار جدیدی انجام دادید؟ زمین چه چیزی بیش‌تر از پارسیکس داره؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #86 : 31 اردیبهشت 1391، 11:46 ب‌ظ »
چه خوب که خودتون این‌جا تشریف دارین. چند تا سوال داشتم:
۱. با توجه به این که زمین بازتوزیعی بر پایه‌ی توزیع گنو/لینوکس دبیان هست چرا در عنوانش از «سیستم‌عامل زمین» استفاده شده؟ عبارت «توزیع گنو/لینوکس زمین» برای چنین پروژه‌ای آبرومندانه‌تر نیست؟
۲. چرا در هیچ‌جای صفحه‌ی خانگی این پروژه نامی از نرم‌افزار آزاد برده نشده؟ مسلماً بارزترین مشخصه‌ی این پروژه آزاد بودن اون هست.
۳. منظور شما از بومی‌سازی سیستم‌عامل چی هست؟ در بخش پرسش‌های متداول نوشته شده:
نقل‌قول
در واقع منظور ما ایجاد صنعت بومی سیستم‌عامل است و نه فارسی‌سازی یک سیستم‌عامل. برآوردن نیازهای خط و زبان فارسی و گویش‌های محلی یکی از نمودهای داشتن صنعت بومی است. این پروژه با اتکا به مخازن و منابع بومی زمینه را برای ارایه راه‌حل‌ها و استانداردها و قوانین بومی‌سازی و همچنین انتشار تولیدات جدید مرتبط با نیازهای بومی فراهم می کند.
خب همه‌ی این‌ اقدامات قبلا توسط افراد دیگری انجام و به جامعه‌ی نرم‌افزار آزاد اهدا شده بود. شما چه کار جدیدی انجام دادید؟ زمین چه چیزی بیش‌تر از پارسیکس داره؟

سلام،
سوال‌های خیلی خوبی پرسیدید.
در مورد انتقاد‌های شماره ۱ و ۲، من موافق هستم، فکر میکنم باید به تیم پشتیبانی پرتال منتقل بشه، البته ممکنه در بین مدیران دولتی ایجاد نگرانی کنه (باور کنید آشنا کردن بعضی مدیران با فلسفه بنیادی بازمتن کار بسیاری مشکلیه)، مثلا اگر ما اشاره کنیم که این یک Xamin Gnu/Linux هست، همه مدیران دولتی و قسمت بزرگی از کاربران فکر میکنن اشتباه آمدن، چون دنبال سیستم عامل بودن :) ولی حداقل در قسمتی از پرتال باید اشاره به بازمتن و نرم‌افزارهای آزاد بشود. اگر متن آماده‌ای یا پیشنهادی دارید بفرمایید که اضافه کنیم :)

ببینید ما هیچ وقت صنعت بومی تولید و نگهداری سیستم‌عامل، مخازن، بسته‌ها و استاندارد‌های داخلی نداشتیم، هدف این پروژه در بلند مدت همینه، توجه کنید که صنعت یعنی تعداد زیادی آدم مشغول به کار شوند و درآمد زایی وجود داشته باشد.
البته مقایسه با مثلا پارسیکس الان صحیح نیست، چون هدف ما در حال حاضر صرفا بازار Server است.

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« پاسخ #87 : 01 خرداد 1391، 12:18 ق‌ظ »
و مدل درامدزایی تون از زمین چیه؟

اگر متن آماده‌ای یا پیشنهادی دارید بفرمایید که اضافه کنیم :)
مثلاً: زمین، آزادی، امنیت و پایداری را به شما هدیه می‌‌کند. و ازادیش لینک بشه به: http://www.gnu.org/philosophy/free-sw.fa.html

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #88 : 01 خرداد 1391، 09:39 ق‌ظ »
و مدل درامدزایی تون از زمین چیه؟

اگر متن آماده‌ای یا پیشنهادی دارید بفرمایید که اضافه کنیم :)
مثلاً: زمین، آزادی، امنیت و پایداری را به شما هدیه می‌‌کند. و ازادیش لینک بشه به: http://www.gnu.org/philosophy/free-sw.fa.html

فعلا تحت حمایت چند سازمان کار پیش میره، در آینده ما و هر شرکت دیگه‌ای میتونه از طریق پشتیبانی درآمد داشته باشه، قبل از این پروژه هم ما از طریق توزیع Plux http://plux.parspooyesh.com در آمد داشتیم.

پیشنهادتون رو به سرعت روی وبسایت قرار میدیم، نمیدونستم دوستان زحمت کشیدند و این مقاله فارسی شده :)

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #89 : 01 خرداد 1391، 09:47 ق‌ظ »
سلام
zoup عزیز از آشنایی با شما خیلی خوشحالم.من مسئول رایانه دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه فردوسی مشهد هستم
یک سوال بزرگ داشتم :-k
در برنامه های مختلف عنوان میشه که هدف بلند مدت این پروژه اینه که در تمام مراکز و ادارات دولتی چه سرور و چه ایستگاه های کاری از سیستم عامل ملی استفاده بشه. بخش سرور که کاملا مجزا هستش و تیم های پشتیبانی و مدیریت سرور ها معمولا اشخاصی هستن که با لینوکس و این نوع توزیع ها نا آشنا نیستن و مشکلات خیلی کمی برای پیاده سازی پیدا میشه.
ولی در قسمت ایستگاه ها یا همون کلاینت ها که حجم زیادی رو هم تشکیل میدن بحث خیلی فرق میکنه.
اول اینکه فکر می کنید نسخه ی Desktop تا چه زمانی قابل استفاده بشه؟
دوم با توجه به آموزش هایی که به اغلب کاربران ایرانی داده میشه نظیر ICDL و کلاس های آموزشی که برای کارکنان دولت برگزار میشه حتی آموزش دانش آموزان ما در دوران دبیرستان تماما بر پایه ی Windows هستن و از محصولات ماکروسافت استفاده میکنن حالا با این وضع حداقل ۲ الی ۳ سال قبل از آماده شدن محصول خانگی باید کاربران را برای آشنایی و ترویج محصول آماده کرد. مثلا آموزش اوبونتو و اوپن آفیس به جای ویندوز و ماکروسافت آفیس باید از الان شروع بشه تا وقتی زمان تغییر سیستم شروع شد کاربران دچار شوک نشوند.
با اینکه خودم از ubuntu‌استفاده می کنم و تا الان خیلی ازش راضی هستم ولی خیلی وقته میخوام سیستم های دانشجویی را از ویندوز به لینوکس تغییر بدم ولی جدا از مشکلاتی که برای نرم افزارهای مورد استفاده دانشجویان دارم مشکل بزرگتری وجود داره و اونم نا آشنایی تمام دانشجویان با این سیستم عامل ها و محیط اونها هستش برای همین هنوز جرات ریسک انجام اونو ندارم.
فعلا دارم روی برخی از کارمندا کار می کنم تا بتونم اونا رو ترقیب کنم با تعویض سیستمشون از ویندوز به لینوکس کارشون خیلی راحت تر میشه.
نظر شما در مورد این مشکلات چیه؟