آقا جمعش کنید بابا.این هم شد سیستم عامل؟ دبیان رو میگم. جان خودم اعصاب مصاب ندارم ها! الان درست ۴ ماه و ۵ روزه این حضرت آقا بست نشسته توی این سیستم ما، نه خراب میشه، نه ویروسی میشه!، نه اروری میده، نه هنگی میکنه!، نه هیچی
بابا یکی بیاد به این بگه عزیز دل بابا!، ما عادت داریم به حداقل دو هفته یک بار سیستم عوض کردن! مارو چی گیر اوردی آخه! اه
یه باری مثلا ارور داد ها، کلی سر ذوق اومدیم که به به، وقتش رسید! اما بعد که دقیق شدیم دیدیم ای دل غافل! نوشته فلان جای پارتیشن رو دست کاری کردی خراب شده!دستور فلانی رو بزن و بشین تا ردیف شم!!! رورو برم خدا.من خراب کردم؟ گردنم بشکنه اگه کار من باشه! بعد گفتم اینم زیادی جر میزنه! این اروری که من میبینم درست بشو نیست.مارو سرکار گذاشته اما کو شانس؟ کو بخت؟ درست شد آقا! از اولش هم درست تر
تازه بدتر اینکه ۷ گیگ نرم افزار نصبه روش، ولی کند هم نمیشه که بهانه داشته باشم! kde , gnome,xfce,Twm , XFwm هم نصبه ولی انگار نه انگار! گریه میکنم هاااااااااااااااااااااااااااااا
فقط ۶ تا مرورگر دارم برای دیدن وب: firefox 3b2,opera,konqueror,Epiphany,Flock و Iceape! تازه Iceweasel و فایرفاکس ورژن ۲ رو حساب نکردم!(یکی هستن تا حدی)
باید به فکر سیستم چرخشی باشم تا حق کسی ضایع نشه! خوب هر که بامش بیش، دردسرش هم بیشتر
عزت زیاد!
منبع:
http://softwareinfo.ir/1390/12/06/79