0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo apt-get install emerald
به دلیلی که نمیدونم، گاهی تم عوض نمیشه. ولی راهش ساده هست. تم جدید رو انتخاب کنید و دوباره emerald --replace رو بزنید. تم عوض میشه.
نقلقول از: lomion در 29 شهریور 1387، 10:52 بظبه دلیلی که نمیدونم، گاهی تم عوض نمیشه. ولی راهش ساده هست. تم جدید رو انتخاب کنید و دوباره emerald --replace رو بزنید. تم عوض میشه.سلاممن از روش شما رفتم و تم رو انتخاب کردم و توی ترمینالemerald --replace رو زدمو کار داد اما تا تر مینال رو می بندم تم به حالت قبلی بر میگرده و حتی دیگه دکمه های بالای صفحه رو ندارم و نمی تونم پنجره هارو جابجا کنم حالا باید چی کار کنم
sudo apt-get install compizconfig-settings-manager
برای Emerald باید Emerald رو نصب کنیدکد: [انتخاب]sudo apt-get install emeraldبعدش برنامه Emerald Theme Manager رُ از منوی System-> Preferenceاجرا کنید و با Install فایل دانلود شده رو نصب کنید.
vahidnr@NovinRayaneh:~$ sudo apt-get install emeraldE: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11 Resource temporarily unavailable)E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?vahidnr@NovinRayaneh:~$
سلاممن دستوری رو که گفتید در ترمینال تایپ کردم اما با این مواجه شدم(اوبونتو ۸.۰۴ رو دارم) کد: [انتخاب]vahidnr@NovinRayaneh:~$ sudo apt-get install emeraldE: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11 Resource temporarily unavailable)E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?vahidnr@NovinRayaneh:~$ ممنون میشم اگه کمکم کنید با تشکر
نقلقول از: vahidnr در 01 مهر 1387، 11:38 قظسلاممن دستوری رو که گفتید در ترمینال تایپ کردم اما با این مواجه شدم(اوبونتو ۸.۰۴ رو دارم) کد: [انتخاب]vahidnr@NovinRayaneh:~$ sudo apt-get install emeraldE: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11 Resource temporarily unavailable)E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?vahidnr@NovinRayaneh:~$ ممنون میشم اگه کمکم کنید با تشکر درود شما یک زمان فقط میتونین از یک برنامهی مدیریت بستهها استفاده کنی (مثلا synaptic ، add remove و ... )حالا بررسی کنید و دوباره امتحان کنید.
سلام و درودمن کاری رو که گفتید انجام دادم خوشبختانه از خطا گذشت و حالا رفته برای دانلودراستی وقتی من این دستور رو تایپ میکنمکد: [انتخاب]sudo apt-get install emeraldفقط برنامه امرالد دانلود میشه یا اینکه نصب هم میشه؟راستی ذخیره میشه(ستاپش)ممنون
نقلقول از: vahidnr در 01 مهر 1387، 12:09 بظسلام و درودمن کاری رو که گفتید انجام دادم خوشبختانه از خطا گذشت و حالا رفته برای دانلودراستی وقتی من این دستور رو تایپ میکنمکد: [انتخاب]sudo apt-get install emeraldفقط برنامه امرالد دانلود میشه یا اینکه نصب هم میشه؟راستی ذخیره میشه(ستاپش)ممنوناول دریافت میشه بعد هم نصب میشه. ( همونجا تو ترمینال مینویسه که داره چه کارهایی می کنه )ذخیره هم میشه میتونی در مسیر /var/cache/apt/archives همه رو ببینی.