باعرض سلام و خسته نباشید به شما دوستان عزیز
1- من نسخه اوبونتو 11.10 رو روی فلش 8 گیگ نصب کردم و استفاده می کنم.
این فلش رو در کامپیوتر یک آموزشگاه امتحان کردم کار کرد.
اما در 2 جای دیگر امتحان کردم و کار نکرد که در یکی در صفحه مانیتور پیغامی مبنی بر رزولشن نامناسب دیدم و در یکی دیگر یک چشمک زدن که همان خط فرمان است ( اما چون بلد نبودم نمی دونستم باید چه کار کنم )
ممنون میشم اگه بهم بگین که مشکل رزولشن رو چطوری برطرف کنم. و اگر دوباره با خط فرمان مواجعه شدم باید چه کار کنم؟
2- من بخاطر امنیت زیاد لینوکس می خوام به طور کامل بیام سراغ لینوکس. فعلا طبق بررسی هایی که کردم کارم رو می خوام با اوبونتو شروع کنم. اما باز ممکنه در جایی بامشکل مواجعه بشم که باعث دزدیده شدن اطلاعاتم بشه. لطفا بهم بگین چطوری یا با چه برنامه هایی می تونم از اینکار جلوگیری کنم؟
3- همان طور که گفتم من می خوام به لینوکس مهاجرت کنم. ولی چون در اول راه هستم حتما با مشکلاتی مواجعه میشم که یکیش در امکانات و برنامه ها هست.
حالا اگه من بخوام ویندوز و لینوکس رو در کنار هم و به طور همزمان داشته باشم باید چه کار کنم؟
A - اول ویندوز نصب کنم و با استفاده از برنامه های مجازی ساز لینوکس نصب کنم؟
B - اول لینوکس نصب کنم و با استفاده از برنامه های مجازی ساز ویندوز نصب کنم؟
اینم بگم من سیستمم:
CPU : intel celeron 2.8
RAM : 2 x DDR 512 MB
VGA : 64 MB
هست.
4- من به طور آزاد کار برنامه نویسی PHP انجام میدم. برای نصب لوکال هاست باید چکار کنم؟
5- اگه بخوام یه برنامه برای اوبونتو ( یا هر توزیع لینوکس ) بنویستم باید چه زبانی رو بلد باشم. باید به چه منابعی مراجعه کنم؟
6- اگه یه موقعه حوص کردم که یه سیستم عامل برای خودم بنویسم ( با استفاده از kernel ) باید چه زبانهایی رو بلد باشم. باید به چه منابعی مراجعه کنم؟
7- راستی من چند وقت پیش یه جا خوندم که می گفت : " اگه در لینوکس یکی از کاربران ( به غیر از root ) دچار مشکل بشه به بقیه کاربران کاری نداره " می خوام بدونم دقیقا منظورش چیه؟
فعلا زیاد تایپ کردم، انگشتام درد گرفت بقیه سوالات رو بعدا می پرسم.