انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: باز نشدن نرم افزار نصب شده  (دفعات بازدید: 2347 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrz.aidan20

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
باز نشدن نرم افزار نصب شده
« : 01 خرداد 1391، 08:18 ق‌ظ »
با سلام
من این نرم افزار رو http://al-anvar.sourceforge.net/en/ با پسوند .deb روی اوبونتو ١٢.٠٤ نصب کردم ولی باز نشد. نوع tar.gz دانلود کردم باز هم نمیشود آخه فایلی با پسوند install یا configur نداشت. نمیدونم چی کار کنم آیا راه دیگری  برای باز کردن نرم افزار هست یااگه لطف کنین طریقه نصب نرم افزار رو از روش ترمینال بدین... ممنون

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
پاسخ : باز نشدن نرم افزار نصب شده
« پاسخ #1 : 01 خرداد 1391، 09:23 ق‌ظ »
با سلام
من این نرم افزار رو http://al-anvar.sourceforge.net/en/ با پسوند .deb روی اوبونتو ١٢.٠٤ نصب کردم ولی باز نشد. نوع tar.gz دانلود کردم باز هم نمیشود آخه فایلی با پسوند install یا configur نداشت. نمیدونم چی کار کنم آیا راه دیگری  برای باز کردن نرم افزار هست یااگه لطف کنین طریقه نصب نرم افزار رو از روش ترمینال بدین... ممنون
از طریق ترمینال مورد نصب شده از طریق .deb رو اجرا کنید و خروجی مربوطه رو بذارید.

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
« پاسخ #2 : 05 خرداد 1391، 02:04 ب‌ظ »
با سلام
از طریق ترمینال مورد نصب شده از طریق .deb رو اجرا کنید و خروجی مربوطه رو بذارید.
روی فایل راست کلیک کن بعد بزن کپی !
بعدش بیا و تو ترمینال بزن :
sudo apt-get install CTRL+SHIFT+Vجای زدن CTRL+SHIFT+V هم میتونی کلیک راست کنی و پیست رو بزنی  ;)
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 05 خرداد 1391، 02:44 ب‌ظ »
sudo apt-get install CTRL+SHIFT+Vجای زدن CTRL+SHIFT+V هم میتونی کلیک راست کنی و پیست رو بزنی  ;)

این برای وقتیه که این برنامه تو مخازن باشه. برای این مورد باید از dpkg -i استفاده کرد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mrz.aidan20

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #4 : 08 خرداد 1391، 01:54 ق‌ظ »

این برای وقتیه که این برنامه تو مخازن باشه. برای این مورد باید از dpkg -i استفاده کرد
dpkg -i چی هست ؟ میشه بیشتر توضیح بدین من تو لینوکس تازه کارم

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« پاسخ #5 : 08 خرداد 1391، 02:04 ق‌ظ »
dpkg -i چی هست ؟ میشه بیشتر توضیح بدین من تو لینوکس تازه کارم
commandیه برای نصب پکیجهای دب از توی ترمینال(مدیر پکیج های deb).
مثال:
sudo dpkg -i /Masire-File/aaa.deb
حرف i هم که بعد از منها(-) اومده از آپشنهای dpkg هست. دستورهایی را که نمیدونی چین توی ترمینال بعد از man بزن. manualش را برات میاره.
man dpkg
از manual هم خواستی بری بیرون Q بزن :-)
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1391، 02:09 ق‌ظ توسط identi.ca »