انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دوستان رفتند و ما ماندیم!  (دفعات بازدید: 3760 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : دوستان رفتند و ما ماندیم!
« پاسخ #15 : 07 خرداد 1391، 10:20 ب‌ظ »
کار سختی نیست. منتها این باگ خیلی وقته تو انجمن هست و هنوز هم کسی وقت نکرده دستش بزنه. این عکس رو ببین مثلا
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #16 : 07 خرداد 1391، 10:54 ب‌ظ »
امتیاز 100ام رو خودم بهت میدم.
+1 :) 8)
حالا کسی سو استفاده ازش نکنه.خوب یه عده بیکارند دیگه. 8)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #17 : 07 خرداد 1391، 11:01 ب‌ظ »
یه چیز جالب بهت بگم که شاید باورت نشه. البته قرار نبود من بگم این مطلب رو و گفتنش هم درست نیست، اما شاید باعث بشه به هر حرفی که می‌شنوی درجا اطمینان نکنی. چند ساله فروم به علت یه سری از مشکلات اصلا نمی‌تونه آی‌پی کاربرا رو تشخیص بده و برای همه یه آی‌پی رو نشون می‌ده (213.95.41.13). با این تفاسیر اصلا امکان این که آی‌پی کسی رو ببندیم نداریم تو انجمن.
اتفاقا من می‌خواستم این موضوع رو گزارش بدم، چون توی پست‌هایی که میزدم هیچ‌وقت آی‌پی اصلی خودم نمایش داده نمیشد و بجای اون آی‌پی سرور نمایش داده میشه!
در ضمن فکر نکنم تعداد زیادی از افراد باشند که آی‌پی ثابت داشته باشند (تو ایران اصلا جایی آی‌پی ثابت میده؟!)، در نتیجه حتی اگر آی‌پی اونها بسته بشه، با یک ریستارت روتر میتونن با یک آی‌پی جدید وارد بشن.

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #18 : 07 خرداد 1391، 11:07 ب‌ظ »
با سلام دوستان گرامی

با تشکر از یکی از ناظرین ( که معلوم نیس کی بوده ) پستی که بنده در تاپیک زدم ( قبل از جناب جادی ) رو پاک نمودن  :(

البته هیچ‌گونه مغایرتی با قوانین نداشت‌ها!  ???

خدا خیرتون بده  ](*,)
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
« پاسخ #19 : 07 خرداد 1391، 11:17 ب‌ظ »
با سلام دوستان گرامی

با تشکر از یکی از ناظرین ( که معلوم نیس کی بوده ) پستی که بنده در تاپیک زدم ( قبل از جناب جادی ) رو پاک نمودن  :(

خدا خیرتون بده  ](*,)

شاید دستش خورده خب !‌

راجع به آی پی هم خب این آی پی ای هست که برای پست فرستندگان ثبت میکنه ولی باید دید که در لاگین آیا به‌ آی پی هم حساس هست یا نه
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #20 : 07 خرداد 1391، 11:30 ب‌ظ »
آخه الآن آی‌پی من با فردام فرق می‌کنه. تو ایران اصلا آی‌پی استاتیک نداریم که بخواد بر مبنای اون فیلتری انجام بشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MElmi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
  • newbie
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #21 : 08 خرداد 1391، 12:34 ق‌ظ »
تو ایران اصلا آی‌پی استاتیک نداریم که بخواد ...
!!!

------

فروم‌ها مثل همه جای جامعه می‌مونن. یه عده میان، یه عده می‌رن. همین. هیچ ربطی هم به «رسالت تاریخی انسان در بسط فلسفه آزادی نرم‌افزار» یا حرفایی شبیه این نداره.
گاریچی!

آفلاین npdu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #22 : 08 خرداد 1391، 02:55 ق‌ظ »
من هم رفتم. با اجازه.
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1391، 03:00 ق‌ظ توسط npdu »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #23 : 08 خرداد 1391، 03:22 ق‌ظ »
با سلام دوستان گرامی

خدا خیرتون بده  ](*,)

مطمئنی؟ لاگ انجمن چیزی نشون نمی‌ده ها!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #24 : 08 خرداد 1391، 07:28 ق‌ظ »
آخه الآن آی‌پی من با فردام فرق می‌کنه. تو ایران اصلا آی‌پی استاتیک نداریم که بخواد بر مبنای اون فیلتری انجام بشه

من برگشتم  :D

آقا دانیال استاتیک که میدن ولی نه به من و شما ! فکر کنم ۷-۸ میلیونی هزینه داشته باشه اونم برای شرکت و ... !

بهرحال باگ فروم هم امیدوارم زودتر حل شه! اگر حل شد راه حلش هم عمومی کنید که انجمن من هم به همین مشکل دچار شده  :o
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #25 : 08 خرداد 1391، 08:44 ق‌ظ »
این ip هایی که ثبت میشن مربوط به ip ثابت و معتبر در اینترنته که با توجه به خدمات دهنده اینترنت شما تعیین میشه.
به عبارت دیگه ip شما بر مبنای ip سرویس دهنده اینترنتیتون تعیین میشه (در واقع همه افرادی که از اون سرویس دهنده خدمات میگیرن بسته به مسیر ارتباطی که دارن در اینترنت با یک یا چند ip مشترک شناخته میشن) و به طور معمول برای مدت زمانی که سرویس دهنده شما اون ip و یا ip ها رو در اختیار داره (با توجه به تعداد اتصالات به خارج از شبکه محلی)بر حسب قاعده ip شما هم یا همون ip که روز قبل در اینترنت باهاش شناخته شده اید هستش و یا یکی دیگه از ip های شرکت. در واقع در اکثر اتصالات ip شما یکی هستش نه متغییر.
اون مبحث DHCP و متغییر بودن ip مربوط میشه به شبکه محلی شما که فکر کنم همه در موردش اطلاع دارن...

آقا دانیال استاتیک که میدن ولی نه به من و شما ! فکر کنم ۷-۸ میلیونی هزینه داشته باشه اونم برای شرکت و ... !
7-8 میلیون؟!!!
خیلی خیلی خیلی خیلی قیمتش از اینی که فرمودین کمتره!
همینطوری تورم بوجود میاد دیگه ;D
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #26 : 08 خرداد 1391، 09:22 ق‌ظ »
چند ساله فروم به علت یه سری از مشکلات اصلا نمی‌تونه آی‌پی کاربرا رو تشخیص بده و برای همه یه آی‌پی رو نشون می‌ده (213.95.41.13). با این تفاسیر اصلا امکان این که آی‌پی کسی رو ببندیم نداریم تو انجمن.

به علت یه سری مشکلات؟؟؟
ببینید ما در واقع سر راه ساختار وبی که داریم یه Load Balancer داریم. کاری که این Load Balancer انجام میده اینه که بار رو بین سرورها تقسیم میکنه. یعنی در واقع همه کاربرا اول وارد Load Balancer میشن و بعد اون تشخیص میده که کاربر از کدوم سرویس‌گر سرویس بگیره. در این صورت اگر یکی از سرویس‌گرها هم خاموش باشه یا مشکلی داشته باشه سرویس همچنان بالا خواهد بود. علت اینکه ip همه کاربرا یکسان نمایش داده میشه اینه که همه کاربرا از یک نقطه وارد میشه و البته این معنیش این نیست که ما نمیتونیم جلوی کاربرای خاطی رو بگیریم.

همون‌طور که تو قوانین انجمن هم اومده کاربرا ملزم به رعایت قوانین هستند و ما هم راه‌حلهای خوبی برای جلوگیری از کارهای مخرب کاربرای خاطی داریم. بنابراین کاربرای عزیز بدون نگرانی و با علاقه به فکر یادگیری و به اشتراک گذاری دانسته‌هاشون باشن.
اگر کسی هم هست که احساس میکنه بی‌دلیل دسترسیش مسدود شده با میتونه موضوع را با ما در میون بگذاره...

در مورد به سرقت رفتن کلمه عبور برخی از کاربرا و مدیرا (چیزی که شما بهش گفتین هک) که دو سال پیش اتفاق افتاد، آسیبی به انجمن وپستهای اون وارد نشد و چیزی از دست نرفت. در واقع اکانتهای سرقت شده دسترسی زیادی نداشتن وآسیب خیلی جزئی بود که خدا رو شکر برطرف شد...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #27 : 08 خرداد 1391، 10:49 ق‌ظ »

بهرحال باگ فروم هم امیدوارم زودتر حل شه! اگر حل شد راه حلش هم عمومی کنید که انجمن من هم به همین مشکل دچار شده  :o

آی‌پی استاتیک به همه میدن هزینه اشتراکشم ماهی 14 هزار تومانه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #28 : 08 خرداد 1391، 11:38 ق‌ظ »
مطمئنی؟ لاگ انجمن چیزی نشون نمی‌ده ها!

آره
اشکال نداره من از حقم گذشتم  :D 
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #29 : 08 خرداد 1391، 11:49 ق‌ظ »

آی‌پی استاتیک به همه میدن هزینه اشتراکشم ماهی 14 هزار تومانه

بله من با پهنای باند شخصی اشتباه گرفتم.
البته مبین نت که هر دفعه بهانه خاص خودش رو میاره تا نده!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود