دوستان لطف کنین تو بحث ها احترام هرکسی رو نگه دارین نظر هر کسی برای خودش محترمه و نباید بهش به خاطر اعتقادی که داره بی احترامی بشه
این دوستمون چون حتما خاطر خوبی از لینوکس نداره زیاد از این سیستم عامل خوشش نمیاد.
شاید منم اولین باری که با red Hat آشنا شدم و تازه لینوکس رو دیدم چندان جذبش نشدم و وقتی خواستم یه IP ساده روش بزارم به کلی دردسر افتادم و دوباره رفتم سراق ویندوز خودم ولی بعد از مدتی دوباره اومدم و از اول شرو کردم.
ببین آقا سیروس همونطور که دوستان گفتن پایداری یک سیستم عامل به یک یا چند گزینه مربوط نمیشه و هیچکس نمیتونه بگه سیستم عامل لینوکس بدون عیب و هیچ ایرادی هست ولی استفاده از اون در مراکز حیاتی و مهم دنیا روی ابر رایانه ها با تعداد پردازشگر بالا و حافظه های بسیار زیاد نشونه خوبی هست که این سیستم عامل قدرت بالایی داره و همینطوری کسی نمیگه خیلی ایمن و پایداره.
تنها گزینه ای که لینوکس زیاد وارد اون نشده بود کابران خانگی و بازی ها بود که تو این چند سال خیلی پیشرفت کرده و فکر می کنم به زودی بتونه تو این گزینه ها هم موفقیت چشم گیری کسب کنه همونطور که نسخه Desktop توزیع های مختلف لینوکس الان طرفدار های زیادی تو دنیا داره و چیزی از ویندوزهای ماکروسافت کم نمیاره .
با این حال همون عکاسی که گفتی حاضر نیست از لینوکس استفاده کنه فکر می کنی هر چند وقت ویندوز سیستم خودشو عوض میکنه؟؟؟چقدر طول میکشه تا ویندوزش ویروسی بشه؟؟؟ هر چند وقت آنتی ویروس عوض میکنه؟؟؟ در حال حاضر سیستمش ویروس نداره؟؟؟
امیدوارم دید شما هم زمانی تغییر کنه و وارد کاربران لینوکس و دنیای متن باز بشید و طعم خوش اونو بچشید
یا حق