کسی خبر داره این ویروس شعله کجاها را سوزونده؟ و اینکه چطوری کار میکرده؟
روش کارش که خیلی روشن نیست و حالا حالا باید روش کار بشه
این باید کار یک دولت باشه و نه یک سازمان و یا یک گروه
فکر میکنم تنها کشورهایی مثل آمریکا و اسرائیل و شاید هم روسیه و یا چین توان تولید (سرمایه - دانش و انگیزه) همچین برنامهای رو داشته باشن. احتمال اینکه این برنامه رو چند تا هکر و یا خرابکار نوشته باشن وجود نداره
بد افزار شعله برای جاسوسی در مراکز هسته ایران توسط پول و سرمایه آمریکا ساخته شده تا بتونه اطلاعات حساس رو به بیرون مخابره کنه حجم این بد افزار 20 مگابایته حجیم ترین بدافزاریه که تا کنون تولید شده و مطمئنا کار یک یا دونفریا چند هکر نیست کار یه سازمان بزرگه
ویروس استاکس نت مخصوص نیروگاه نطنز ساخته شده و خسارات زیادی هم وارد کرد چیزی حدود یه میلیاد دلار اینا رو بچه های دانشگاه اما حسین تو یه کنفرانس میگفتن جالب اینجاست این ویروس اشتباها به کشورهای دیگه هم سرایت کرده که بعدا لو رفته وگرنه فک نکنم کسی تو ایران می فهمید. این ویروس واقعا پیشرفته بوده کارهایی که این ویروس انجام میداده خیلی جالبه از وضعیت سالم سیستمها ومانیتورینگها فیلم میگرفته و در زمان خرابکاری فیلم زمان سلامت رو پخش میکرده . سرعت سانتریفیوژها رو خیلی بالا میبرده و دوباره خیلی کم میکرده و باعث خرابی اونها میشده. با استفاده از امضای درایورها خودش رو قانونی به سیستم عامل معرفی میکرده .
به نظر من اگه تاسیسات اتمی ایران بر اساس لینوکس هم بود اونا روش کار میکردن و بدافزار مناسب اون رو میساختن شاید کارشون سختر میشدولی به هر حال حملات صورت میگرفت .
چیزی که من میخوام بدونم اینه که یه سیستم عاملی مثل ویندوز که حملات بهش خیلی زیاده به هر حال هر روز داره خودش رو در مقابل این حملات ایمن میکنه و این حالت بخاطر نیاز هر روز داره بهتر میشه شاید این حملات یه جواریی حسن هم باشه و باعث بشه هر روز وضعیت امنیت تو این سیستم عامل بهتر بشه . حالا مسئله اینجاست چون لینوکس کمتر بهش حمله میشه نیاز به بهبود امنیت در این سیستم عامل چطوری رشد میکنه.