انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو 12.04همراه ویندوز 7 در درایوDونحوه پارتیشن بندی و اختصاص بهroot،swap  (دفعات بازدید: 2328 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید محمد رضا

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
با سلام.
می‌خواهم اوبونتوی 12.04 را در کنار ویندوز و بر روی درایو D با حجم تقریبی 48 گیگا که فرمت NTFS دارد نصب کنم. لطفاً در موردچگونگی پارتیشن بندی درایو D در زمان نصب اوبونتو و مونت کردن‌ها و نحوه اختصاص فضا برای root، home و swap و مقدار آن فضاها توضیح دهید. اصولاً مونت کردن در اوبونتو یعنی چه؟
بعد از انجام این کارها و نصب اوبونتو، آیا درایو D  در ویندوز قابل مشاهده است؟ اگر بله آیا قابلیت خواندن و نوشتن اطلاعات در آن وجود دارد؟ آیا می‌توانم از فضای باقیمانده در درایوD  استفاده کنم؟
آیا پس از uninstallکردن اوبونتو میتوانم دوباره درایوDرا فرمت کرده در ویندوز مورد استفاده قرار دهم؟

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
با اوبونتو که بوت میکنی میزنی رو ۴۸ گیگیه بریزه
ولی لازم نیست حتما جزییات Home Var Swap Root و غیره رو تنظیم کنی!‌ خودش میکنه ! در ضمن در ویندوز این درایو قابل مشاهده نیست !‌
و نکته ای دیگر اینکه هر گاه خواستی اوبونتو Uninstall کنی که بعیده ! بیا و بگو‌! کار سختی نیست‌! ولی پشیمون میشیا!‌
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین سید محمد رضا

• Newbie
  • *
موقع نصب درخواست میکنه که برای swapفضا اختصاص بده اما نمیدونم چطور باید اینکارو انجام بدم؟

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
با سلام.
می‌خواهم اوبونتوی 12.04 را در کنار ویندوز و بر روی درایو D با حجم تقریبی 48 گیگا که فرمت NTFS دارد نصب کنم. لطفاً در موردچگونگی پارتیشن بندی درایو D در زمان نصب اوبونتو و مونت کردن‌ها و نحوه اختصاص فضا برای root، home و swap و مقدار آن فضاها توضیح دهید. اصولاً مونت کردن در اوبونتو یعنی چه؟
بعد از انجام این کارها و نصب اوبونتو، آیا درایو D  در ویندوز قابل مشاهده است؟ اگر بله آیا قابلیت خواندن و نوشتن اطلاعات در آن وجود دارد؟ آیا می‌توانم از فضای باقیمانده در درایوD  استفاده کنم؟
آیا پس از uninstallکردن اوبونتو میتوانم دوباره درایوDرا فرمت کرده در ویندوز مورد استفاده قرار دهم؟

یه سر به اینجا بزنید ایشالا به جوابتون برسید
http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
یه گیگ بیشتر از مموری کامپیوترت رو به swap اختصاص بده

آفلاین سید محمد رضا

• Newbie
  • *
چطوری میتونم تصاویر به پست آپلود کنم تا بهتر بتونید راهنمایی کنید؟

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
به سادگی !‌  ;)
کافیه توی یه سایت آپلود عکس مثل fupload.ir عکس رو بزنید آپلود شه و بعد لینک برای استفاده انجمنش رو کپی پیست کنید اینجا!

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
حالا دید بهتری دادی به کار ولی کاش لینک انجمنش رو کپی میکردی !
حالا اگه مموری خیلی بالایی داری شاید نیازت نشه ولی ترجیحا بهتره که باشه !‌ برو رو یه پارتیشن دیگه بعد دکمه Change رو بزن و به اندازه یه گیگ بیشتر از مموری کامپیوترت ازش کم کن ! بعد اون فضایی که کم میشه به عنوان Free Space میاد و تو میزنی که یه پارتیشن بسازه و بعدش هم میزنی که بشه Swap ( البته من خیلی مطمئن نیستم‌!  بازم با عکس در جریان بزار لطفا  ;) )

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
راستی !‌ چرا لازمه که بری روی Advanced Partition Tool ?

آفلاین سید محمد رضا

• Newbie
  • *
نمیدونم.شاید چون تنها گزینه پیش روم باشه ازش استفاده میکنم.در ضمن راه دیگه ای بنظرم نمیرسه.

آفلاین سید محمد رضا

• Newbie
  • *
بالاخره با زحمت زیاد نصب کردم.اما چند نکته پیش اومد که نیاز به راهنمایی دارم:
1-درایوDکه اوبونتو 12.04را روی آن نصب کرده بودم در ویندوز کاملا از دست رفته بود در حالیکه اوبونتوی 11.10راکه قبلا نصب میکردم بخش کوچکی در حدود 10گیگ به اوبونتو اختصاص داشت و از بقیه فضای درایو D می توانستم در ویندوز استفاده کنم و بسیار راضی بودم.

2-بوت لودر تغییر کرده بود و دایم به طور پیش فرض با اوبونتو لود میشد.البته ویندوز 7 هم در لیست بود اما دوست داشتم بوت منو با ویندوز بالا می آمد(مثل بوت اوبونتو 11.10که این امکان را بمن میداد) .دوست داشتم انتخاب ارجح و اولم ویندوز باشد تا اگر دوست داشتم بتوانم اوبونتو را انتخاب کنم و وارد اوبونتو شوم(چون غیر از من کسان دیگری هم با این کامپیوتر کار می کنند که با اوبونتو اصلا آشنا نیستند).

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
اون برای وقتی بود که از روی ویندزد نصب می کردید که دیگر نیست! میتونید توی گراب هم (‌بوتلودر گنولینوکس )‌ ویندوز رو بیاریم اول

آفلاین سید محمد رضا

• Newbie
  • *

آفلاین سید محمد رضا

• Newbie
  • *
در مورد سوال اول هم توضیح بدید لطفا