انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: واقع‌بینی  (دفعات بازدید: 5431 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ : واقع‌بینی
« پاسخ #15 : 14 خرداد 1391، 12:29 ق‌ظ »
من با doomhammer65ir موافقم اگه همه جوانب رو کنار هم قرار بدیم
۱- قیمت محصول
۲- قابلیت تغییر در نرم افزار
۳- لایسنس محصول
۴- امکانات
۵- و ...

به نظر من oo از MS office بهتره هرچند آفیس مایکروسافت امکانات بسیار بیشتری داره و سریعتره
گنو از ویندوز بسیار بهتره هرچند ویندوز ساده‌تره و نرم‌افزارهای بسیار بیشتری داره

همه جوانب رو باید بسنجی و نه تنها یک جنبه

ولی با تعصب بیجا کاملا موافقم و این برای جامعه کاربری بسیار بده ولی با تینیجر بودن کاملا مخالفم
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1391، 01:30 ق‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین MElmi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
  • newbie
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #16 : 14 خرداد 1391، 01:03 ق‌ظ »
دوستان لطفا توجه کنید: بحث من این نیست که oo بهتره یا msoffice. در این زمینه هر کس می‌تونه نظر خودش رو داشته باشه. نکته اینه که عقل سالم می‌گه اگه معتقدی هر کدوم بهتره باید دلیل داشته باشی و بتونی یه سری شاخص ارائه بدی. و البته اگه معتقدی هر کدوم بهتره نمی‌تونی اون یکی رو یکسره بفرستی سطل آشغال. همین. به نظرم بهتره پست abahjati و کامنت من زیر نظر ایشون رو یک بار دیگه بخونید:
حرف شما تا حدی صحیحه ! ولی بستگی داره. این که کدوم برتره بر میگرده به ارزش‌هایی که واسه این مقایسه تعیین کردیم!‌ گاهی اوقات دوستان واسشون آزاد بودن خیلی مهم تر از چیز دیگه ای هست و واقعا به خاطر این آزادی و نه برای قدرت و سرعت و امنیت و پایداری و ویژگی های دیگر گنولینوکس با گنولینوکس کار میکنند !‌ فقط برای آزادی که از این جهت مثلا مایکروسافت آفیس چون انحصاری هست به درد من که دوست دارم با نرم‌افزاری آژاد کار کنم و ور برم نمی‌خونه و برای لایبرآفیس به طبع بهتر خواهد بود ! ولی این که افراد مختلفی با ارزشبندی‌های مختلفی بیان و بحث بکنن خودزنی محسوب میشه !‌ کسی به نتیجه نمیرسه !‌

اما یه نکته خیلی کوچیک اما مهم مطرح شد:
به هیچ روی نباید این دو بسته نرم افزاری را با هم سنجید . برای MSOFFICE بنده باید نزدیک به 300 دلار هزینه کنم . برای OOO هیچ . سنجیدن دو نرم افزار رایگان و تجاری احمقانه است . من و شما اصلا نباید این دو گونه نرم افزار را با هم بسنجیم .
شاید بگویید کسی که هزینه برای MSOFFICE کرده حق دارد آن را با OOO بسنجد . بله درست است . ما تا زمانی که هزینه ای بابت نرم افزار نداده ایم نباید بستان کار و طلبکار سازندگان آن نرم افزار باشیم .
این چیزیست که عرضه شده . ما نباید غرغر کنیم . نباید ایراد بگیریم . نباید مثلا OOO را تقلید کودکانه بخوانیم . چرا ؟ چون بابتش هیچ هزینه ای نکرده ایم .
پس باید چه کنیم ؟ تنها باید سپاسگزار باشیم . در بومی سازی آن ابزار شرکت کنیم . گزارش باگ بفرستیم . اگر هم میتوانیم در گستراندن ابزار انبازش و مشارکت کنیم .
هر زمان خواستیم دو چیز را با هم بسنجیم به بخش مالی توجه ویژه ای داشته باشید .
البته توجه به بخش ملی خیلی نکته مهمیه. بزارید از چند منظر به کل قضیه نگاه کنیم:
۱- مجانی بودن: «اگه یه نرم‌افزاری آزاده دلیل نمیشه که برای نویسندش منبع درآمد نباشه.» این مضمونیه که تو خیلی جاها خوندیم. قطعا کسی که نرم‌افزار معظمی مثل oo یا خود هسته رو تولید می‌کنه باید برای زن و بچش نون ببره خونه. بنابر این خیلی از نرم‌افزارهای آزاد هم منبع درآمدی برای نویسنده‌هاشون هستن، اما با یه مدل تجاری متفاوت. توجه دارید که آدمایی که یه همچین چیزایی تولید می‌کنن آدمای خبره‌ای هستن که سطح دستمزد خوبی طلب می‌کنن. لابد این رو هم شنیدید که هیچ گربه‌ای در راه رضای خدا موش نمی‌گیره (بر خلاف بسیاری که فکر می‌کنن یه عده جوون مثل هکرای تو سینما نشستن دارن لینوکس می‌نویسن). و اتفاقا تو این مدل تجاری هر چی کاربر بیشتر باشه نرم‌افزار سود آورتره. پس به نوعی هم من کاربر منتفع می‌شم هم نویسنده نرم‌افزار. اما این چرخه باید با دقت حفظ بشه: اگه من کاربر oo هستم و اون داره از کاربربودن من استفاده می‌کنه دیگه نمی‌تونه هر آشغالی به من تحویل بده پس اگه جایی من از نتیجه نهایی خوشم نیاد هم من ضرر می‌کنم هم اون.
۲- از دیدگاه عملگرایانه: مثال: فرض کنید مدیر یه شرکت هستید. به عنوان مدیر شرکت وظیفه شما به جای حمایت از فلسفه دنیای آزاد، بیشینه کردن سود شرکته. حالا دو انتخاب دارید: xxoffice مجانی که کارکردن باهاش سخته و yyoffice پولی که اتفاقا خیلی هم عالیه. فکر می‌کنید کدوم رو انتخاب می‌کنید؟ به شخصه اگه بخوام روی یه پروژه بیش از ۶ ماهه وقت بزارم حتما میرم سراغ نسخه روونتر تا وقت کارمندام کمتر صرف بشه. به هر حال تو اینجور موارد پای محاسبه نسبت سود به هزینه وسط کشیده می‌شه.
۳- از دیدگاه یه دلداده نرم‌افزار آزاد: اگه واقعا می‌خوام چیزی که بهش علاقه دارم گسترش پیدا کنه بهتره به جای فوش دادن به این و اون، بشینم نرم‌افزار بهتری تولید کنم یا لااقل با دیدگاه منطقی نشون بدم که ضعف‌ها و قوت‌های نرم‌افزارم چیه. اینجوری حتما آدم‌های دور و برم هم به من و هم به نرم‌افزاری که دارم تبلیغ می‌کنم دیدگاه بهتری پیدا می‌کنن.

باز من تاکید می‌کنم: هدف من از این پست مقایسه نیست. من فقط می‌گم اگه کسی اومد در باره wine پرسی بهش نگیم با دستور sudo apt-get purge wine مشکلش حل می‌شه. همین.
گاریچی!

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #17 : 14 خرداد 1391، 02:38 ق‌ظ »
نقل‌قول
۱- مجانی بودن: «اگه یه نرم‌افزاری آزاده دلیل نمیشه که برای نویسندش منبع درآمد نباشه.» این مضمونیه که تو خیلی جاها خوندیم. قطعا کسی که نرم‌افزار معظمی مثل oo یا خود هسته رو تولید می‌کنه باید برای زن و بچش نون ببره خونه. بنابر این خیلی از نرم‌افزارهای آزاد هم منبع درآمدی برای نویسنده‌هاشون هستن، اما با یه مدل تجاری متفاوت. توجه دارید که آدمایی که یه همچین چیزایی تولید می‌کنن آدمای خبره‌ای هستن که سطح دستمزد خوبی طلب می‌کنن. لابد این رو هم شنیدید که هیچ گربه‌ای در راه رضای خدا موش نمی‌گیره (بر خلاف بسیاری که فکر می‌کنن یه عده جوون مثل هکرای تو سینما نشستن دارن لینوکس می‌نویسن). و اتفاقا تو این مدل تجاری هر چی کاربر بیشتر باشه نرم‌افزار سود آورتره. پس به نوعی هم من کاربر منتفع می‌شم هم نویسنده نرم‌افزار. اما این چرخه باید با دقت حفظ بشه: اگه من کاربر oo هستم و اون داره از کاربربودن من استفاده می‌کنه دیگه نمی‌تونه هر آشغالی به من تحویل بده پس اگه جایی من از نتیجه نهایی خوشم نیاد هم من ضرر می‌کنم هم اون.
روشنتر بفرمایید  . نمونه بنده اگر از فلان نرم افزار آزاد یا رایگان بهره ببرم چگونه به صاحبش سود میرسانم ؟
شخص بنده رو عرض میکنم ها . یعنی محمد عباسی از گنوم 2 استفاده میکند . محمد عباسی چه سودی به سازندگان گنوم میرساند ؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #18 : 14 خرداد 1391، 05:20 ق‌ظ »
روشنتر بفرمایید. نمونه بنده اگر از فلان نرم افزار آزاد یا رایگان بهره ببرم چگونه به صاحبش سود میرسانم ؟
شخص بنده رو عرض میکنم ها . یعنی محمد عباسی از گنوم 2 استفاده میکند . محمد عباسی چه سودی به سازندگان گنوم میرساند ؟
گنوم یک بنیاد داره به نام بنیاد گنوم. اکثر بودجه این بنیاد از طریق Donation تامین میشه. تعدادی زیادی از این Donationها از طرف مردمه، ولی قسمت خیلی زیادی از اون هم از طرف شرکت‌هایی مثل گوگل یا ردهت یا کنونیکال هست. وقتی یک شرکتی مثل ردهت ببینه که گنوم محبوبیتش بیشتر میشه و کاربرای زیادی داره (مثلا وقتی ببینه که شما و دوستان شما و خیلی‌های دیگه از گنوم استفاده میکنند)، روی اون هم بیشتر سرمایه‌گذاری میکنه. حالا این سرمایه‌گذاری یا میتونه مستقیم به صورت مادی باشه یا غیر مستقیم، مثلا با گماردن یکسری از کارمندهاش برای حل مشکلات یا تامین هاستینگ اونها.
در ضمن تعداد زیادی از افرادی که برای بنیاد گنوم کار می‌کنند، حقوق ماهیانه میگیرند. حتی برای افرادی که حقوق نمی‌گیرند هر از گاهی هدایایی تنها برای تشکر از طرف بنیاد گنوم فرستاده میشه، برای مثال سال قبل برای من یک T-Shirt و یک کارت تشکر از طرف بنیاد گنوم فرستادند، با اینکه کمک‌ها کاملا داوطلبانه بوده و نه من درخواستی کرده بودم.
روش‌های دیگه‌ای هم برای کسب درآمد دارند مثل برگزاری کنفرانس‌هایی مثل Gnome Summit و غیره؛ این موضوع تنها در مورد گنوم نیست، بلکه بنیاد‌های دیگه مثل موزیلا هم همینطور عمل می‌کنند.

و البته به عنوان یک کاربر در دنیای آزاد از شما انتظار میره که حداقل وقتی به مشکل یا باگی بر می‌خورید، اون رو گزارش کنید. یا در مرحله‌های دیگه، به اونها پیشنهاد در توسعه بعضی قسمت‌ها بدید یا حتی در توسعه اونها مستقیم مشارکت کنید.
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1391، 05:22 ق‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #19 : 14 خرداد 1391، 05:29 ق‌ظ »
آقا جان تو رو خدا بی‌خیال شید. هر کسی آزاده از هر سیستم‌عاملی و نرم‌افزاری استفاده کنه. اصلاً بهتر و بدتر بصورت مطلق وجود نداره. هر کی هر دو تا آفیس رو امتحان کنه خودش تصمیم بگیره.
هر کی تصمیم گرفت از ویندوز و محصولات مایکروسافت استفاده کنه، استفاده کنه. مشکلی هم داشت بره توی فروم‌های ماکروسافتی بپرسه.
هر کی تصمیم گرفت از گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد استفاده کنه بازم آزاده، مشکلی هم داشت بیاد توی فروم‌هایی مثل این فروم مطرح کنید نوکرشم هستیم
اینجا جای دعوا کردن که نیست. به اندازهٔ کافی توی این ممکلت تنش و استرس و دعوا و بزن بکش وجود داره دیگه از طرفهٔ جامعه گنو/لینوکس انتظار داریم که این چیزا نباشه.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #20 : 14 خرداد 1391، 05:50 ق‌ظ »
در انحصار بودن ويندوز و مك كاملا معلومه و سياست هاي شفاف كانينوكال معلوم تر .
اون دنيا نزديكه قيومت نزديك تر
از همون اول هم گنو به تقليد از ويندوز خودشو به لينوكس چسبوند ولي هر كدوم راه خودشون رو رفتن
اگه يادتون باشه اولين آفيس رو ماكروسافت نزد

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #21 : 14 خرداد 1391، 05:55 ق‌ظ »
آخه فقط همين pause ساده نيست يه خورده بگردي به چيزاي جالب تري هم ميرسي
بله نبايد اينقدر دليل و مدرك اورد و بايد در توليد و توزيع براي رفع باگ ها مشاركت داشت .
پس من نتيجه ي خودمو گرفتم :
ريپورت كردن باگ
مشاركت در توليد نرم افزار
تو سري خوردن از شما دوستان

آفلاین MElmi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
  • newbie
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #22 : 14 خرداد 1391، 09:06 ق‌ظ »
تو سري خوردن از شما دوستان
؟؟؟!!!؟؟؟!!!؟؟؟!!!؟؟؟
گاریچی!

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #23 : 14 خرداد 1391، 10:35 ق‌ظ »
از همون اول هم گنو به تقليد از ويندوز خودشو به لينوكس چسبوند ولي هر كدوم راه خودشون رو رفتن

منظورت مشخص نیست ولی اگه منظورت اینه که گنو از ویندوز تقلید کرده
بیخیال
GNU = GNU is Not Unix
اگه منظورت دسکتاپ هست گنوم چیزی شبیه مک بود که دیگه حالا نیست و KDE تقلید از ویندوز ولی خود گنو هیچ ربطی به ویندوز نداره

ولی اگه منظورت اینه که گنو به لینوکس چسبیده که برعکسش درسته
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
« پاسخ #24 : 14 خرداد 1391، 01:21 ب‌ظ »
پروژه هرد رو ببینید لطفا freebsd هم هست :
http://www.gnu.org/software/hurd/
http://www.freebsd.org/
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 15 خرداد 1391، 06:10 ق‌ظ »
«از نظر شخصی من» ارزش هر نرم‌افزاری به آزاد بودنشه و ساده‌ترین برنامه‌ی GPL رو از پرامکانات‌ترین برنامه‌ی BSD بهتر می‌دونم، انحصاری‌ها رو هم که اصلا جزو برنامه‌ها به جساب نمی‌ارم. با این‌حال فکر نمی‌کنم از دیدگاه هیچ‌فردی نرم‌افزاری که حتا نمی‌تونه یه پرونده‌ی اسلاید رو درست ذخیره کنه و چندمدت از لیست نرم‌افزارهای استاندارد اداری بیرون انداخته شده بود بتونه بهتر از یه نرم‌افزار آزاد باشه که توسط خود بنیاد مستدات (Document foundation) پیش‌نهاد می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« پاسخ #26 : 18 خرداد 1391، 11:21 ق‌ظ »
دیدگاه یک ویندوزی درباره کاربرای لینوکس:
نقل‌قول
کامپیوتر یک ابزاره و ابزاری برتر است که بشه باهاش کارهای بیشتری رو انجام داد بدون اینکه لازم باشه تخصصی خاص داشته باشی…. ویندوز با همه نقص هاش توانست دنیای ما انسانها رو تغیر بده میلیونها انسان رو کمک کرد تا بتونن بهتر زندگی کنند و میلیاردها انسان از طریق همین سیستم ناقص دارند کار میکنند .تحصیل میکنند .تفریح میکنند و امرار معاش …..دیگه باید چیکار کنه این مادر مرده ؟هیچ ادعایی هم نداره در داشتن فلسفه و تغیر دنیا و آزادی نوع بشر
بیخیال دیگه جان داداش
یه چیزی از تو این لینوکستون در بیارید و نشون بدید که به جز خودتون به درد ده هزار نفر دیگه هم میخوره تا ما همین فردا لب تاب هامون رو فرمت کنیم و خدمت برسیم برای تعلیم و تعلم باز هم میگم که کامپیوتر یه ابزاره برای کمک به نوع بشر در راحت کردن کارهاش (نه ناموس که اینقدر رگ گردنتون باد می کنه واسه سیستم عاملش ) و ابزاری بهتره و کارآمدتر که استفاده کردن ازش راحت تر باشه و کارهای بیشتری رو انجام بده البته بدون احتیاج به دانستن دانش خاص و این هم با استدلال و من و شما نمی سنجن و آمار نشون میده
دلایل شما برای بد بودن ویندوز اتفاقا خنده دار تره اینکه سیستمی که نمیدونیم چه جوری کار میکنه قابل اطمینان نیست . خوب حالا که میدونید لینوکس چه جوری کار میکنه .دیگه آهنگ هاتون رو با خیال راحت گوش میدید دیگه وگرنه سر جمع به جز عوض کردن قیافش و عکس صفحه نمایشتون دیگه چیکار کردید که ما جماعت آشغال باز ازش خبر نداریم ؟
بحثی که شروع شده در مورد همین اصرار بی مورد و تعصب عجیب شما دوستان لینوکسیه در آشغال بودن سیستمی که با اعتراف به همه کاستی هاش داره کارهای 90 درصد استفاده کنندگان از کامپیوتر رو در تمام دنیا راه میندازه! چه جوری میشه آشغال باشه یک همچین چیزی که تازه پولی هست ؟