انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دلیل عدم استفاده حرفه‌ای های این سایت از آرچ  (دفعات بازدید: 3257 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
سلام به همگی
جدیدا یه سوال واسم پیش اومده. اونم اینه که معمولا حرفه‌ای ها دوست دارن خودشون سیستمشون رو از پایه کانفیگ کنند و فکر کنم واسه اونا توزیع آرچ بهتر نیازاشور رو برآورده کنه پس چرا  شما از اوبونتو استفاده میکنین؟ روی صحبتم با حرفه‌ای‌هاست وگرنه تازه‌کارها که اوبونتو و مینت براشون بهترین انتخابه. در ضمن من خودم کاملا تازه‌واردم(حدود ۳ ماه). ای تایپیک رو با تایپیک چرا از اوبونتو استفاده می‌کنیم اشتباه نگیرید

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
برای منم سواله !‌ ولی چند تانکته
باید ببینی حرفه ای تو چه کاری حرفه‌ای هست و چی میخواد از گنولینوکس ! مثلا یکی برنامه‌نویس هست ( خیلی خفن ! نرم‌افزار هم مینویسه نه کارای مخصوص سیستم‌عامل ) این شخص یه سیستم پایدار و سریع و خوب میخواد که اون براش اوبونتو میتونه باشه کاری به تنظیمات سیستم هم نداره !
مسئله دیگه‌ای هم هست! کسی نگفته ما قابلیت سفارشی سازی اوبونتو رو نداریم چون کاملا قابل سفارشی سازی شدنه!
و یه چیز دیگه! بعضی ها هم میان سیستم عامل ها رو مقایسه میکنم بر اساس معیار های خودشون کانفیگ هنگام نصب هم میشه یه گزینه ! تعداد مخازن یه گزینه دیگه ! مدیر مخازن هم یه چیز دیگه و طبق بررسیشون اوبونتو بهترین میشه ! مثلا چون apt رو واقعا میبینن خیلی بهتر از pacman هست تو بعضی چیزها و سرعت بوت اوبونتو بیشتره و همینا دیگه !
یه نکته دیگه! این ها همشون توزیع گنولینوکس هستن در واقعیت خیلی با هم تفاوتی ندارن که بخوایم بگیم حتما آرچ !‌ سروتهشون یکیه !‌ البته که فلسفه ها فرق میکنه !

بازم میخوام دوستان حرفه‌ای دلیلشون رو برای استفاده از اوبونتو بگن !  من که استفاده نمیکنم !‌
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
من خودم همانطور که گفتم تازه‌کارم. یکی از دلایلی که به هر زور وضربی که بود آرچ را با استفاده از کتاب خوب آرچ بوک نصب کردم این بود که خودم نرم‌افزارهای پیش‌فرض سیستم رو انتخاب کنم یکی دیگه از دلایلش این بود که از اونجا که من از محیط kde خوشم میاد ولی کوبونتو خیلی بد بود ولی آرچ خیلی خوب یکی دیگه اینکه هر نسخه جدیدی از هر نرم‌افزاری که میاد خیلی سریع به مخازن نرم‌افزاری آرچ اضافه میشه. در ضمن بعد از نصب آرچ کلی چیز یاد گرفتم(در حد خودم). خلاصه خیلی دوست دارم بدونم دلیل اصلی حرفه‌ایهایی که از اوبونتو استفاده می‌کنن چیه چون اگه به خاطر پایداریه تو توزیعی مثل آرچ منه کاربر تازه‌وارد به خاطر عدم آگاهی خودم هستم که سیستم رو ناپایدار می‌کنم ولی معمولا واسه یه حرفه‌ای مشکلی پیش نمیاد. منتظر جوابهاتون هستم. از پاسخ آقای بهجتی هم ممنونم.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
در مورد کلیات انتخاب توزیع با نظرات دوست خوبمون abahjati کاملا موافقم و با تکرار کردن اونها کیبرد فرسایی (همون قلم فرسایی سابق!) نمیکنم اما یک نکته رو به مطالب ایشون اضافه میکنم "افراد حرفه ای که اینجا هستن الزاما اوبونتو کار نیستن" !!!
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
به نظرم برای کسایی که حال و حوصله کتاب خوندن درباره لینوکس رو ندارن و می خوان یاد بگیرین بهترین گزینه آرچه. آرچ آدمو مجبور می کنه خیلی از مسائل مربوط به گنو/لینوکس رو یاد بگیره و بالاتر از اون اونا رو درک کنه! من که با سر و کله زدن با آرچ خیلی چیز یاد گرفتم!  8) به هر حال نیازهای مختلف وجود داره و افراد طبق نیازهاشون توزیع های مختلف رو انتخاب می کنن. حرفه ای هام حتما دلیلی دارند!  ;D
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
به نظرم برای کسایی که حال و حوصله کتاب خوندن درباره لینوکس رو ندارن و می خوان یاد بگیرین بهترین گزینه آرچه. آرچ آدمو مجبور می کنه خیلی از مسائل مربوط به گنو/لینوکس رو یاد بگیره و بالاتر از اون اونا رو درک کنه! من که با سر و کله زدن با آرچ خیلی چیز یاد گرفتم!  8) به هر حال نیازهای مختلف وجود داره و افراد طبق نیازهاشون توزیع های مختلف رو انتخاب می کنن. حرفه ای هام حتما دلیلی دارند!  ;D
کاملا موافقم و در اینکه حرفه‌ای‌ها هم حتما دلیلی دارند شکی نیست و من مشتاقم دلیلاشون رو بدونم

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
حالا چرا گیر دادین به ارچ، از ارچ خداتر که زیاده!
من فکر میکنم حرفه ای ها هم یک زمانی با ارچ سروکله زدن همه اونایی که ما فکر میکنیم ارچ به یه تازه کار میده وقتی داد و تازه کار شد حرفه ای دیگه چه فرقی داره ارچ داشتن یا اوبونتو داشتن؟
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1391، 08:31 ب‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
حالا چرا گیر دادین به ارچ، از ارچ خداتر که زیاده!
گفتم که تازه واردم ولی فکر کنم معروفترین توزیعی که کانفیگ سیستم رو از پایه میده دست خودت آرچه. باشه
نقل‌قول
وقتی تازه کار شد حرفه ای دیگه چه فرقی داره ارچ داشتن یا اوبونتو داشتن؟
چرا فرق نکنه؟ قابلیت سفارشی سازی بالا پایداری و بسته‌های نرم‌افزاری و ... بین توزیع‌های مختلف فرق داره. در ضمن کسی که حرفه‌ایه میتونه سیستمش رو باب دل خودش کانفیگ کنه در حالیکه توزیعی مثل اوبونتو طوری کانفیگ شده که تقریبا برای عموم مناسب باشه و شمای حرفه‌ای میتونید اونجوری که دوست داری کانفیگ کنی.
نقل‌قول
کسی نگفته ما قابلیت سفارشی سازی اوبونتو رو نداریم چون کاملا قابل سفارشی سازی شدنه!
درسته ولی این میشه دوباره کاری. آخه چه کاریه که اول یکی دیگه سیستمو کانفیگ کنه نرم‌افزارای دلخاهشو نصب کنه بعد تو بیای اون نرم‌افزارا رو پاک کنی نرم افزارهای خودتو نصب کنی و سیستمو از نو کانفیگ کنی

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
چرا فرق نکنه؟ قابلیت سفارشی سازی بالا پایداری و بسته‌های نرم‌افزاری و ... بین توزیع‌های مختلف فرق داره. در ضمن کسی که حرفه‌ایه میتونه سیستمش رو باب دل خودش کانفیگ کنه در حالیکه توزیعی مثل اوبونتو طوری کانفیگ شده که تقریبا برای عموم مناسب باشه و شمای حرفه‌ای میتونید اونجوری که دوست داری کانفیگ کنی.

با سلام دوست گرامی
من به عنوان یه کاربر عادی گنو/لینوکس که تجربه نصب و کانفیگ آرچ رو هم داره! می‌گم که آرچ بدلیل ناپایداری‌هایی که هر از چند گاهی داره ( البته اونم به خاطر فلسفه وجودیش هستش ) شاید نشه به عنوان یه سیستم‌عامل برای حرفه‌ای‌ها اونو در نظر گرفت  ???

بعد اینکه تا دبیان بزرگ و پایدار وجود داره که میشه تماما کانفیگش کرد چرا یه حرفه‌ای باید سراغ آرچ بره!؟  :D
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
ببخشید اگه سوالم مبتدیانه است
نقل‌قول
بعد اینکه تا دبیان بزرگ و پایدار وجود داره که میشه تماما کانفیگش کرد چرا یه حرفه‌ای باید سراغ آرچ بره!؟
اگه دبین رو میشه تماما کانفیگ کرد پس چرا تو ویکیپدیا
http://en.wikipedia.org/wiki/Debian_Linux
و دیستروواچ
http://distrowatch.com/table.php?distribution=debian
جلوی محیط پیشفرض مینویسه گنوم در حالیکه اگه میشه تماما کانفیگ کردباید خودم محیط دسکتاپم رو انتخاب کنم مثل آرچ
یه چیز دیگه هم که هست اینه که من شنیدم درسته که دبیان پایداره ولی دبیان واسه اینکه پایدار بمونه تنها وقتی بسته‌ای رو به مخازنش اضافه می‌کنه که کاملا از پایداری اون بسته مطمئن شده باشه واسه همین هم بسته‌هایی که تو مخازن دبیان هستند قدیمی‌اند ودیر بروز میشن. یعنی دبیان بروز بودن بسته‌ها رو فدای پایداری میکنه درحالیکه آرچ دقیقا برعکس عمل می‌کنه

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
گفتم که تازه واردم ولی فکر کنم معروفترین توزیعی که کانفیگ سیستم رو از پایه میده دست خودت آرچه.
احتمالا معروف‌ترین و قدیمی‌ترینش Gentoo هستش ;)

اگه دبین رو میشه تماما کانفیگ کرد پس چرا تو ویکیپدیا
http://en.wikipedia.org/wiki/Debian_Linux
و دیستروواچ
http://distrowatch.com/table.php?distribution=debian
جلوی محیط پیشفرض مینویسه گنوم در حالیکه اگه میشه تماما کانفیگ کردباید خودم محیط دسکتاپم رو انتخاب کنم
اگر هنگام نصب شما گزینه محیط گرافیکی رو انتخاب کنید، GNOME نصب میشه، یا مثلا اگر Webserver رو انتخاب کنید Apache2 نصب میشه. ولی خوب من عموما هیچ کدوم رو انتخاب نمی‌کنم (حتی اگر مثلا Webserver رو لازم داشته باشم) و تنها سیستم پایه رو نصب می‌کنم و بعد از نصب سیستم پایه، برنامه‌هایی که لازم دارم رو نصب می‌کنم. شما هم مجبور نیستید هنگام نصب محیط گرافیکی رو نصب کنید و بعد می‌تونید Xfce یا KDE یا هر چیز دیگه‌ای رو نصب کنید.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
من نمیخواستم تو بحث شرکت کنم ولی دیگه ...

ببینید خیلی چیزا تاثیر داره و نکته خیلی مهم این هست که هیچ بایدی هم وجود نداره !

درواقع در جواب شما باید پرسید چرا فکر میکنید یک حرفه ای باید از آرچ استفاده کنه ؟
چرا یک حرفه ای باید خودش سیستمش رو تنظیم کنه ؟
از کجا میدونید حرفه ای های این سایت از چه توزیعی استفاده میکنند  ؟ ( یا از آرچ استفاده نمیکنند ؟ )

به نظر من اولین مسئله تو انتخاب توزیع علایق شخصی هست ، من از آرچ استفاده میکنم چون : فلسفه و روش کارش رو دوست دارم ، حالا کافیه یک حرفه ای علایقی متفاوت داشته باشه !

هیچ بایدی وجود نداره ! چون من آرچ استفاده میکنم دلیل بر حرفه ای بودنم نیست چون یکی استفاده نمیکنه دلیل بر سطح علمی پایین ترش نیست .

دیگه اینکه آرچ اینقدر ها هم که میگن ناپایدار نیست ! به قول یکی از بچه ها آرچ فوق العاده پایداره ( اکثر اوقات ;D )
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1391، 02:04 ق‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
انتخاب یک دیسترو کاملا برای هر شخص فرق می‌کنه، من که سخت‌افزارم ضعیف هست و برای یک سری نیاز‌های خاص ازش استفاده می‌کنم دنبال دیسترویی می‌گردم که در بهینه‌ترین حالت استفاده از ابزار‌های من به بهترین نحوه به نیازهام پاسخ بده. عملا برای من فرقی نمی‌کنه که Blender رو روی اوبونتو اجرا کنم یا آرچ یا فدورا! ولی برام خیلی مهمه که توی کدوم یکی از این‌ها رندر سریع‌تری بگیرم و مشکل‌های گرافیکی نداشته باشم.
به هر حال این تست احتمالا قدیمی رو پیشنهاد می‌کنم:
http://www.zegeniestudios.net/ldc/index.php
البته به نتیجه‌اش دقت نکنین (نتیجه‌ش خوبه ولی مثلا آرچ‌لینوکس و paraboala توی نتیجه‌هاش نیست!)، به سوال‌هاش دقت کنین، فاکتور‌هایی که توی انتخاب یک توزیع اهمیت داره رو به خوبی نشون میده.
راستی، آرچ انصافا توزیع سختی نیست، KISS رو به خوبی رعایت کرده، اگه یک توزیع واقعا انعطاف‌پذیر بخواین همون جنتو هست که واقعا هم نصبش هم طولانیه و هم اعصاب خورد کن!

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
بسته‌هایی که تو مخازن دبیان هستند قدیمی‌اند ودیر بروز میشن. یعنی دبیان بروز بودن بسته‌ها رو فدای پایداری میکنه
کی گفته؟!
http://wiki.debian.org/DebianTesting

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
نقل‌قول
نتیجه‌ش خوبه ولی مثلا آرچ‌لینوکس و paraboala توی نتیجه‌هاش نیست

آرچ داره :

..I feel no fault for the fault I feel..