انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال:چرا dvd که تو اوبونتو رایت می کنم ویندوز نمی شناسه.؟(حل شد)  (دفعات بازدید: 2894 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
با سلام.یه مدتی یه سوال بدجوری ذهنمو درگیر کرده ، و اون اینکه چرا dvd که تو اوبونتو رایت کرده بودم تو ویندوز دوستم اجرا نشد.؟(جالب اینکه اوبونتو میشناسه ولی ویندوز نه.)(با brasero رایت کردم.)
خوب میدونیم که اوبونتو فرمت های ویندوز و مک رو پشتیبانی میکنه(نمونش liberoffice که شما می تونید فرمت های ویندوز و مک رو اجرا ویرایش و ذخیره کنید.)حالا چرا اوبونتو در این مورد نتونه فایلی رو رایت کنه که ویندوز بتونه بخونه.؟
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1391، 10:08 ب‌ظ توسط jackshepherd »
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
data/movie/audio؟
با چه سرعتی رایت میکنی؟ شاید دی وی دی رام سیستم دوستت نمیتونه بخونه!

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
data/movie
با سرعت پیش فرض خود برنامه.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
لطفا بیشتر توضیح بدین . من چندین بار تست کردم و مشکلی نبوده .

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
خیلی ساده.یه فایل (مدیا یا دیتا) رو با brasero انتخاب میکنم،بعد next next و منتظر میشم تا رایت cd یا dvd تموم بشه.همین(راستی خودم دستی dvd رو ریجکت میکنم.)

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
خب پس بطور قطع سرعت بالایی رایت شده که کامپیوتر دوست شما نمیتونه اون سرعت رو بخونه‌!‌
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
خب پس بطور قطع سرعت بالایی رایت شده که کامپیوتر دوست شما نمیتونه اون سرعت رو بخونه‌!‌

اره.شما راست میگین.الان یه dvd دیگه رو تست کردم ، چند دقیقه بعد شناخت.
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1391، 10:08 ب‌ظ توسط jackshepherd »

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
با سلام.یه مدتی یه سوال بدجوری ذهنمو درگیر کرده ، و اون اینکه چرا dvd که تو اوبونتو رایت کرده بودم تو ویندوز دوستم اجرا نشد.؟(جالب اینکه اوبونتو میشناسه ولی ویندوز نه.)(با brasero رایت کردم.)
خوب میدونیم که اوبونتو فرمت های ویندوز و مک رو پشتیبانی میکنه(نمونش liberoffice که شما می تونید فرمت های ویندوز و مک رو اجرا ویرایش و ذخیره کنید.)حالا چرا اوبونتو در این مورد نتونه فایلی رو رایت کنه که ویندوز بتونه بخونه.؟

مشکل از اوبونتو نیست
احتمالا مشکل از بریسرو هستش و یا DVD‌  دوستت و یا خودت
من دوتا DVD Writer دارم وقتی با samsung‌  رایت می‌کنم روی خیلی از DVD Drive های دیگه اون dvd اجرا نمی‌شه
در درجه اول که تا اونجایی که ممکنه از بریسرو استفاده نکن‌
k3b بسیار عالیه (البته برای من تند تند کرش میکنه)
xfburn هم خوبه ولی خیلی کند رایت می‌کنه
توی k3b یه گذینه هست مبنی بر رایت شدن برای لینوکس و یا ویندوز و یا دوتا نمی‌دونم که بریسرو هم اینرو داره یا نه دوباره چک کن ببین که اگه همچین گذینه‌ای وجود داره و یا نه اگه هست دفعه بعدی که رایت کردی روی هر دو تنظیمش کن
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
می دونم کمی جوابم بی ربط به بحثه ولی خیلی وقتها کثیف شدن اپتیک دی وی دی ها باعث این مشکلات میشه علی الخصوص در لپ تاپ ها که اپتیک بیرون میاد و معمولا دست کاربر با اون تماس پیدا می کنه و این هیچ ربطی به لینوکس یا ویندوز نداره
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بهترین نرم‌افزار رایت روی سی‌دی‌ای که تا حالا دیدم و در بدترین شرایط هم بهم جواب داده wodim بوده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن