مرسی از توضیحات تا اینجا خیلی خوب بود. ولی یه نکته ای هست که من هیچی از برنامه نویسی وب بلد نیستم و تا حالا اصلا بش فکر هم نکردم... البته با یه کم اغراق... در مورد اون هم می شه یه توضیحی بدید که بدونم با استفاده از بهشت برنامه نویسی باید دقیقا از چه زبانی شروع کنم و به کجا برسم و توی ایران چه زبان هایی بیشتر نیاز می شه؟ و این که چقدر طول می کشه حدودا تا توی زمینه وب بتونم درست کار کنم؟
ببین دوست عزیز ، یه وبسایت برای اینکه قابل استفاده باشه باید روی یه سرور قرار بگیره ، و حالا اگه بخوای از این سرور به عنوان وب سرور استفاده کنیم باید طبق نیاز خودمون یه جورایی بهش نظم بدیم.مثلا بگیم از چیا استفاده کن.این عمل در اسطلاح پیربندی نام داره.
در حال حاضر پر استفاده ترین و البته مفید ترین پیکر بندی موجود برای وب ، پیکربندی LAMP هستش.
LAMP = Linux , Apache , MySQL , PHP\Perl\Python
استفاده از lamp به این معناست که شما از لینوکس به عنوان سیستم عامل سرور ، از Apache به عنوان وب سرور و از MySQL به عنوان بانک اطلاعاتی وبسایتتون استفاده می کنید.
PHP\Perl\Python هم یعنی در طراحی این وبسایت از این سه زبان و یا یکی از اون ها استفاده شده.
در مورد برنامه نویسی در لینوکس هم باید بگم شما قادر به استفاده از تمام زبان های مطرح برنامه نویسی بجز دات نت هستید که البته انجام اونم با استفاده از مونو ممکنه ولی خب ناقصه.من توصیه می کنم که برنامه نویسی پایتون رو ادامه بدید و در اون حرفه ایی بشید.متاسفانه پایتون در ایران بازار درستی نداره اما در یه کشوری مثل آمریکا تسلط به پایتون یکی از مهارت های پایه ایی مهندس نرم افزاره.
وقتی که در یه زبان مهارت پیدا کنید یادگرفتن زبان دیگه خیلی آسون میشه.بعد از پایتون پیشنهاد من یادگیریه c++ هست.که البته میتونید جاوا به جاش یاد بگیرید ولی من c++ رو ترجیح میدم.
ضمنا اگر می خواید از برنامه نویسی خوب پول دربیارید باید بین برنامه نویسی سیستم و وب یکی رو انتخاب کنید که این تا حدودی به علاقه تون مربوط میشه
امیوارم مفید بوده باشه