انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: توهین به پیامبر اسلام آنهم در ویکی!!!  (دفعات بازدید: 5656 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
توهین به پیامبر اسلام آنهم در ویکی!!!
« : 01 اسفند 1386، 01:36 ق‌ظ »
چندی پیش روزنامه های دانمارکی با انتشار کاریکاتورهای پیامبر اسلام خشم مسلمانان را برانگیخته بودند اما بار دیگر پس از نشر دوباره کاریکاتورهای پیامبر اسلام در روزنامه های دانمارکی ویکی پدیا این دانشنامه آزاد دست به اقدام ناراحت کننده ای زده است که حتی پس از هشدار بسیاری کاربران مسلمان از اقدام خود دست بر نداشته است و همچنان تصاویر توهین آمیز پیامبر اسلام را در قلب سرورهای خود نگه داشته است و من بعد از اعلام نظر خودم چند پیشنهاد برای دوستان آزاد اندیش خودم دارم.
بستگی دارد که اسلام را از دیدگاه بلند اندیشانی چون دکتر علی شریعتی و دانشمند بزرگ اینشتین(که در نامه ی خود به آیت الله بروجردی اسلام واقعی یعنی همان شیعه را کاملترین دین دانسته) ببینیم یا از دیدگاه مسلمان زاده ی نا مسلمان که خود از اسلام چیزی جز نام مسلمان را ندارد و کاستی ها و نا توانی های خود را ناشی از دین اسلام میداند مگر اسلام چه میگوید که اینان را خوش نمی آید؟آیا تسلیم شدن مطلق دربرابر فرمان خداوندی که همه چیز ما از اوست چه آسیبی برای اینان دارد که اینگونه عمل میکنند و دیگر راهی جز تخریب ارزش های مسلمانان ندارند مگر فریاد اسلام جز آزاد اندیشی و عدالت خواهی است مگر کجای تاریخ از مسلمان اعمال غیر انسانی سرزده ؟.................................................................................................و حالا به سبب اقدامات گروه هایی که خود سازماندهی کردند(که اگر شمشیر عدالت علی بود همه ی اینها را بسان خوارج از پای در می آورد نابود میساخت تا اسلام پاک بماند و اگر حسین بود همه چیزش را میداد)سعی در وارونه نشان دادن ارزش های اسلام دارند.ما با چه چیز مشکل داریم با متن قرآن یا با متن مردمی که یک بار قرآن نخوانده اند مگر پیام ایران ما چه بود جز استقلال آهاد بشر که زیر سلطه بیگانگان نباشند که حالا مجبوریم تحت فشار های خارجی زندگی کنیم که از آن بدتر فشارهای داخلی اند کشور هایی که خود را حامی حقوق بشر میدانند و در عین حال خود از بزرگترین استعمارگران تاریخ اند در جوامع دنیا دم از آزادی میزنند و در متن سازمان ملل خود ناقض آزادی هستند و دنیا را تحت دیکتاتوری چند جانبه به هر سو که میخواهند میکشند اینبار پاک ترین شخصیت تاریخ که از آدم تا مسیح به حقانیتش سوگند خوردند حمله میکنند و سعی دارند مسلمانان را در دوراهی قرار دهند که اگر از هر طرف بروند آسیب میبینند.
پیشنهاد میکنم که نامی دیگر برای قسمت مقالات سایت بگذارید.
دیگر در توسعه ویکی پدیا شرکت نکنید و مقالات خودتتون رو در سایت هزاردستان ثبت کنید.
شما هم اعتراض خودتون رو به ویکی پدیا اعلام کنید(فارسی و انگلیسی).
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1386، 04:35 ب‌ظ توسط sorena »
Together We Can!
Comail

آفلاین soroush

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • خداوند محبت است!
پاسخ به: توهین به پیامبر اسلام آنهم در ویکی!!!
« پاسخ #1 : 01 اسفند 1386، 02:13 ق‌ظ »
...................................................................................................

هر کسی آزاد نظرش رو بگه....بهتر شما یکم بیشتر در این موردها مطالعه کنی.

موفق باشی و فیض خداوند همراهت باشه.......
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1386، 04:36 ب‌ظ توسط sorena »
Livore eius sanati sumus  _  Is. 53:5b

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #2 : 01 اسفند 1386، 02:24 ق‌ظ »
دوست و برادر عزیز...

هیچ کدام از اینها دلیلی محکم برای تحریم بزرگترین دایره المعارف انلاین جهان نیست
مگر چند نفر از اعضای اینجا در توسعه ویکی پدیا کمک کرده یا می کنند ؟
ویکی پدیا اونقدر عضو داره که اگر تمام اعضای این سایت (که عمرا درصد از اینا هم تو ویکی پدیا کمک دائم نمی کنن) هم بیخیالش بشن، ذره ای به ویکی خدشه وارد نمی شه.....

یه مقدار ذهنتون رو باز کنید...
همه افکار تو دنیا که نباید به مزاج همه خوش و شیرین بیاد....
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1386، 03:51 ق‌ظ توسط badjoker »
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #3 : 01 اسفند 1386، 02:29 ق‌ظ »
خب اینها یک سری مسائلی هستن که متاسفانه همیشه برای مسلمانها وجود داشته. اصلا نمیخوام در این رابطه صحبت کنم که خود ما مسلمونا با رفتار بدمون چقدر در این کار اونها سهیم هستیم و ...

در هر صورت من همیشه مخالف تحریمم. با گسترش هزاردستان به عنوان مرجع مستندات گنو/لینوکس موافقم اما ویکی پدیا چیز دیگه‌ای هست و کار دیگه‌ای انجام میده.

اصولا با گسترش بحث‌های اجتماعی و سیاسی و ... هم به این انجمن راضی نیستم چون بی نظمی به وجود میاره. من هم مثل شما و مثل هر مسلمون دیگه‌ای از این کار اونها ناراحت هستم. در پیام کوتاهی هم این ناراحتیمو به عنوان یک مسلمون و بطور مودبانه (چیزی در شان یک مسمان و نه یک تند رو) به اونها بیان کردم.  اما در توسعه ویکی‌پودیا شرکت نکردن جز زیان چیز دیگه‌ای نداره. ما میتونیم استفاده مثبت خودمونو از اون ببریم و جنبه‌های منفی اون رو (!) با رفتار خودمون تحت تاثیر قرار بدیم.

مسلمانها هم به نظر من اگر با دیدی بهتر و آینده نگرانه‌تر برخورد کنند و برخوردی در شان دین صلح طلب اسلام (و نه تهدید و ارعاب) از خودشون نشون بدن و آب به آسیاب خودی نریزن خیلی بهتر میتونن اونا رو از این کار باز دارن.

ضمن اینکه نباید به محیط اطرافمون بی اعتنا باشیم، به نظر من پتانسیل رو برای کارای بهتری میتونیم خرج کنیم. بعضی بحثها انتها ندارن.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین galeon

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
« پاسخ #4 : 01 اسفند 1386، 02:34 ق‌ظ »
اینی که شما نوشتی چه ربطی به گنو/لینوکس داره. اینجا یک وبلاگ شخصی نیست که نظراتتونو در مورد مسایل مختلف میگی.
اصلا شما اون صفحه گه میگی رو خودت دیدی یا چون توی یک روزنامه یه چیزی نوشته میای اینجا میگی
از ناظرین محترم تقاضا دارم برای اینکه اینجا نظم خودشو از دست نده و افراد مختلف نیان و نظراتشونو در مورد اتفاقات اطرافشون که بی‌ربط به گنو/لینوکس هست (که تازه تو این مورد میشه گفت مخالفشم هست) نگن و این تاپیک بی‌ربط رو پاک کنن

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #5 : 01 اسفند 1386، 02:41 ق‌ظ »
این از اون تاپیک هاست...
قبل از هر چیزی به دوستان توصیه میکنم که به هیچ عنوان به همدیگر یا طرز تفکر همدیگر توهین نکنن و موجب رنجش همدیگر نشن.
من با نظر goomile موافق نیستم ولی ایشون هم حق دارن که نظرشون رو بیان کنن.
اگر مطلبی به ذهنتون میرسه که به نظرتون مفید هست بیانش کنید وگرنه لطفا فقط خواننده این تاپیک باشید.
ممنون از همکاری دوستان  :)
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین گويا

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #6 : 01 اسفند 1386، 02:45 ق‌ظ »
بیهوده است اگر فکر کنیم کوبیسم به کوبا ربط دارد و یا رمان چگونه فولاد آبدیده شد؛ به صنایع فولاد خوزستان  :-X

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
« پاسخ #7 : 01 اسفند 1386، 09:55 ق‌ظ »
اون طوری که من شنیدم،این تصاویر کاریکاتور نبوده، بلکه تصاویری قدیمی بوده از حضرت محمد که توسط خود مسلمان ها کشیده شده!!!!!!!!!!!!
کسی چیز در این مورد میدونه؟
راستی،به خاطر یه کتاب، کتایخونه رو آتش نمیزن! میزنن؟
@cybertux
no sign

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
« پاسخ #8 : 01 اسفند 1386، 10:55 ق‌ظ »
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دوست و برادر عزیز...
هیچ کدام از اینها دلیلی محکم برای تحریم بزرگترین دایره المعارف انلاین جهان نیست
مگر چند نفر از اعضای اینجا در توسعه ویکی پدیا کمک کرده یا می کنند ؟
ویکی پدیا اونقدر عضو داره که اگر تمام اعضای این سایت (که عمرا درصد از اینا هم تو ویکی پدیا کمک دائم نمی کنن) هم بیخیالش بشن، ذره ای به ویکی خدشه وارد نمی شه.....
یه مقدار ذهنتون رو باز کنید...
همه افکار تو دنیا که نباید به مزاج همه خوش و شیرین بیاد....

رفیق قرار نیست ما ضربه ی محکمی به ویکی بزنیم بحث سر اینه که نقش ما بعنوان یه مخالف چیه؟ ما باید اعتراض خودمون رو یه جوری نشون بدیم و نکته ی دیگه اینه که اگه ویکی واقعا آزاد بود بعد از اعلام نظر اینهمه مخالف باید دست از این کار میکشید جالب بدونی اگه تو در ویکی به یکی از کاربران یا بازیگران پورنو گرافی توهین کنی دسترسی تو رو قطع میکنن ولی اگه یکی به پیامبر اسلام توهین کنه آزاده به کارش ادامه بده راستی ببینم من اگه بتو فحاشی کنم یا توهین کنم و بعد از اعتراض تو مدیران کاری نکنن به مزاج تو چه جوری سازگاری داره یا با اون ذهن بازت چه کار میکنی؟
خب اینها یک سری مسائلی هستن که متاسفانه همیشه برای مسلمانها وجود داشته. اصلا نمیخوام در این رابطه صحبت کنم که خود ما مسلمونا با رفتار بدمون چقدر در این کار اونها سهیم هستیم و ...
Mohi جون با کدوم رفتار بدمون؟
من هم مخالف هر گونه تند روی مثل ترور وایجاد وحشت و ... هستم اما بحث سر اینه که ویکی ماهیت خودش_یعنی اینکه اکثریت تصمیم بگیرند چه چیزی در ویکی بماند یا نماند_ رو زیر پا گذاشته و بعد از اینهمه مخالفت کار خودش رو میکنه و باید بگم چون فکر میکردم  ویکی یکی از اعضای بزرگ جامعه آزاد و جنبش گنو هست  اینجا بیانش کردم.
اینی که شما نوشتی چه ربطی به گنو/لینوکس داره. اینجا یک وبلاگ شخصی نیست که نظراتتونو در مورد مسایل مختلف میگی.
اصلا شما اون صفحه گه میگی رو خودت دیدی یا چون توی یک روزنامه یه چیزی نوشته میای اینجا میگی
از ناظرین محترم تقاضا دارم برای اینکه اینجا نظم خودشو از دست نده و افراد مختلف نیان و نظراتشونو در مورد اتفاقات اطرافشون که بی‌ربط به گنو/لینوکس هست (که تازه تو این مورد میشه گفت مخالفشم هست) نگن و این تاپیک بی‌ربط رو پاک کنن
خب دوست من از محبتت نسبت به خودم کاملا مفتخرم اما برای اینکه یه خورده بیشتر راجع به گنو بدونی توجه ات را به گفته سورنا عزیز جلب میکنم:
قبل از هر چیزی به دوستان توصیه میکنم که به هیچ عنوان به همدیگر یا طرز تفکر همدیگر توهین نکنن و موجب رنجش همدیگر نشن.
یعنی چی یعنی اینکه اگه توهین کنی ناظر این انجمن که طبق قوانین گنو کار میکنه بعد از چند بار اخطار که اگه ندیده شون بگیری دسترسی تو رو قطع میکنن.در گنو افراد آزادند بدون اینکه بهم توهین کنن عقایدشون رو بیان کنن اما حالا نمیدونم چرا شان پیامبر اسلام  که از برجسته ترین شخصیت های تاریخی است اینگونه زیر پا گذاشته میشود.
درباره گنو و قوانین ویکی پدیا میتونی به مستندات ویکی و حتی خود روزبه پور نادر موسس ویکی پدیای فارسی و مدیر اون بپرسی که آیا این اقدام از لحاظ گنو قانونی است یا نه.
بیهوده است اگر فکر کنیم کوبیسم به کوبا ربط دارد و یا رمان چگونه فولاد آبدیده شد؛ به صنایع فولاد خوزستان  :-X
بحث سر اینه که وقتی میتونیم اسمهای فارسی زیباتر و با اصل ونصب تر واسش انتخاب کنیم چرا باید یه اسم بیگانه واسش بذاریم مگه مثلا هزاردستان که یه اسم فوق العاده است چه عیبی داره.
اون طوری که من شنیدم،این تصاویر کاریکاتور نبوده، بلکه تصاویری قدیمی بوده از حضرت محمد که توسط خود مسلمان ها کشیده شده!!!!!!!!!!!!
کسی چیز در این مورد میدونه؟
راستی،به خاطر یه کتاب، کتایخونه رو آتش نمیزن! میزنن؟
یک کتاب؟؟؟چرا شما نمیخواین از خواب بیدار شید تازه این شروع اشه ؟ضمنا با یه جستجو ساده میتونی خودت پی ببری یعنی انقدر بی تفاوتی که حتی خودت نرفتی ببینی چی شده.
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1386، 04:36 ب‌ظ توسط sorena »
Together We Can!
Comail

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #9 : 01 اسفند 1386، 11:42 ق‌ظ »
من الان اگه چیزی بگم باز این دوست ما میاد و میگه من با ایشون پدر کشتگی چیزی دارم...
اما میگم!
جناب Goomile عزیز فرض میکنیم همه‌ی حرفایی که شما میگی عین یقین هست... (یعنی اینکه توی اون کاریکاتورها به حضرت محمد توهین شده و ما باید دیگه دور و بر ویکیپدیا آفتابی نشیم) اما میشه ربط اینو به لینوکس، گنو، آزادی نرم افزار بگین؟
این فورم به خاطر بیان آزاد هر چیز که به ذهن ما میرسه که بوجود نیامده.. توصیه میکنم قوانین سایت رو مطالعه کنین.

همین دیشب هم یک مهمانی توی تکنوتاکس این بحث رو مطرح کرد (البته از یک دیدگاه دیگه) مدیران اونجا هم برای اینکه بی‌ارتباط با گنو/لینوکس بود و هم برای اینکه به کسی یا چیزی توهین نشه تاپیک رو در کمال احترام بستن.
Humanity to others...

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #10 : 01 اسفند 1386، 11:54 ق‌ظ »
سلام
اعتقادات فرق داره. من میگم که اگه یک کشوری یا یه افرادی اعتقاداتشون یا ضد یه چیزیه یا نیست من کاری ندارم. من اعتقاد خودم رو دارم. و نباید به افرادی که به اعتقاداتتون توهین میکنن مقابله کرد. یا از چیزی خبر ندارند یا هم....
بهتر است نادیده بگیرید و زندگی خودتون رو بکنید. تو این جهان خیلی چیزای بزرگ رخ میده . که بعضی ها اصلا ارزش فکر کردن ندارن.
موفق باشید.   ;)

آفلاین saeed

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
« پاسخ #11 : 01 اسفند 1386، 01:45 ب‌ظ »
.
.
.
.
.
.
.
.
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1386، 04:37 ب‌ظ توسط sorena »

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #12 : 01 اسفند 1386، 02:22 ب‌ظ »
درسته که موضوع نامربوط به گنو و لینوکس هستش ولی ما در کافه اوبونتو ما بحث آزاد داریم. البته به شرطی که مزاحمتی برای هدف اصلی سایت و مخالف قوانین سایت نباشه.
دوست من Goomile شما که به آزادی بیان عقاید اعتقاد داری ، لازم نیست به تک تک نظرات مخالف نظرتان عکس العمل نشان بدی.
به عنوان آخرین اخطار به دوستان اعلام میکنم که لطفا حرمت دیگر دوستانتان رو حفظ کنید و از زدن پست های تحریک آمیز و توهین آمیز خودداری کنید. بدیهی است که در صورت ادامه روند جاری تاپیک قفل و پست های مشکل دار ویرایش خواهند شد.
ممنون از همکاری شما
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین newboy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
« پاسخ #13 : 01 اسفند 1386، 02:31 ب‌ظ »
نقل‌قول
بحث سر اینه که وقتی میتونیم اسمهای فارسی زیباتر و با اصل ونصب تر واسش انتخاب کنیم چرا باید یه اسم بیگانه واسش بذاریم مگه مثلا هزاردستان که یه اسم فوق العاده است چه عیبی داره.

آخه چرا اسم ایده کس دیگه رو میخواهید ترجمه کنید. چرا روی همه چیز تعصب نشون میدید؟ خیلی چیزها رو نباید ترجمه کرد تمام دنیا به مثنوی مولانا جلالدین رومی میگنThe Masanavi of Rumi خوبه بردارن

مثنوی رو ترجمه کنن و مثلا به رومی هم بگن جرج ؟

نقل‌قول
بهتر است نادیده بگیرید و زندگی خودتون رو بکنید. تو این جهان خیلی چیزای بزرگ رخ میده . که بعضی ها اصلا ارزش فکر کردن ندارن.

کاملا ْ موافقم

اگر کسی با یک کاریکاتور زندگیش زیر سوال بره پس حتما لایق اون هست و شان بلند انسانی یا آسمانی نداشته که رفته. ( با رفتار خودتون انسانها رو خراب می کینید ) اگر یک رفته گر بره و لباس دکتر

بپوشه و در خیابون یک رفته گر بهش بگه تو رفته گری او شخص جواب میده رفته گر خودتی و احتمال داره که با اون گلاویز بشه و کتکش هم بزنه ولی اگر اون شخص یک دکتر واقعی باشه از کنار

اون شخص به راحتی و بدون گفتن یک کلمه عبور میکنه. اگر شما مشتتون پره و خیلی از متاعی که داری مطمین هستی نباید ناراحت بشی. انسان از چیزی که نداره ناراحت میشه.

سخت گیری و تعصب خامی است       تا جنینی کار خون آشامی است

لطفا تعصب و سخت گیری رو بزارید کنار تا بجای خون خوردن بیایید در عالم روشنایی و علم زندگی کنید. تعصب روی هیچ چیزی خوب نیست و محدود کننده است .

تعصب یعنی یک دیوار که دور خودتون بکشید وقتی تعصب ایرانی بودن رو از خودتون دور کردید یعنی اینکه دیوار ایران رو برداشتید نتیجتا ایران بدون دیوار میشه کل دنیا و کل دنیا میشه ایران.

یک مقدار بزرگتر و بلند تر فکر کنید.
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1386، 02:34 ب‌ظ توسط newboy »

آفلاین soroush

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • خداوند محبت است!
« پاسخ #14 : 01 اسفند 1386، 02:48 ب‌ظ »
.
.
.
.
.
.
کسی نمی خواد نظرخودش رو به دیگری تحمیل کنه....ولی شما لحنه جواب دادنت خیلی تنده  ;)

موفق و پیروز و فیض خداوند ما  همراهت باشه.... :)

« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1386، 04:39 ب‌ظ توسط sorena »
Livore eius sanati sumus  _  Is. 53:5b