.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دوست و برادر عزیز...
هیچ کدام از اینها دلیلی محکم برای تحریم بزرگترین دایره المعارف انلاین جهان نیست
مگر چند نفر از اعضای اینجا در توسعه ویکی پدیا کمک کرده یا می کنند ؟
ویکی پدیا اونقدر عضو داره که اگر تمام اعضای این سایت (که عمرا درصد از اینا هم تو ویکی پدیا کمک دائم نمی کنن) هم بیخیالش بشن، ذره ای به ویکی خدشه وارد نمی شه.....
یه مقدار ذهنتون رو باز کنید...
همه افکار تو دنیا که نباید به مزاج همه خوش و شیرین بیاد....
رفیق قرار نیست ما ضربه ی محکمی به ویکی بزنیم بحث سر اینه که نقش ما بعنوان یه مخالف چیه؟ ما باید اعتراض خودمون رو یه جوری نشون بدیم و نکته ی دیگه اینه که اگه ویکی واقعا آزاد بود بعد از اعلام نظر اینهمه مخالف باید دست از این کار میکشید جالب بدونی اگه تو در ویکی به یکی از کاربران یا بازیگران پورنو گرافی توهین کنی دسترسی تو رو قطع میکنن ولی اگه یکی به پیامبر اسلام توهین کنه آزاده به کارش ادامه بده راستی ببینم من اگه بتو فحاشی کنم یا توهین کنم و بعد از اعتراض تو مدیران کاری نکنن به مزاج تو چه جوری سازگاری داره یا با اون ذهن بازت چه کار میکنی؟
خب اینها یک سری مسائلی هستن که متاسفانه همیشه برای مسلمانها وجود داشته. اصلا نمیخوام در این رابطه صحبت کنم که خود ما مسلمونا با رفتار بدمون چقدر در این کار اونها سهیم هستیم و ...
Mohi جون با کدوم رفتار بدمون؟
من هم مخالف هر گونه تند روی مثل ترور وایجاد وحشت و ... هستم اما بحث سر اینه که ویکی ماهیت خودش_یعنی اینکه اکثریت تصمیم بگیرند چه چیزی در ویکی بماند یا نماند_ رو زیر پا گذاشته و بعد از اینهمه مخالفت کار خودش رو میکنه و باید بگم چون فکر میکردم ویکی یکی از اعضای بزرگ جامعه آزاد و جنبش گنو هست اینجا بیانش کردم.
اینی که شما نوشتی چه ربطی به گنو/لینوکس داره. اینجا یک وبلاگ شخصی نیست که نظراتتونو در مورد مسایل مختلف میگی.
اصلا شما اون صفحه گه میگی رو خودت دیدی یا چون توی یک روزنامه یه چیزی نوشته میای اینجا میگی
از ناظرین محترم تقاضا دارم برای اینکه اینجا نظم خودشو از دست نده و افراد مختلف نیان و نظراتشونو در مورد اتفاقات اطرافشون که بیربط به گنو/لینوکس هست (که تازه تو این مورد میشه گفت مخالفشم هست) نگن و این تاپیک بیربط رو پاک کنن
خب دوست من از محبتت نسبت به خودم کاملا مفتخرم اما برای اینکه یه خورده بیشتر راجع به گنو بدونی توجه ات را به گفته سورنا عزیز جلب میکنم:
قبل از هر چیزی به دوستان توصیه میکنم که به هیچ عنوان به همدیگر یا طرز تفکر همدیگر توهین نکنن و موجب رنجش همدیگر نشن.
یعنی چی یعنی اینکه اگه توهین کنی ناظر این انجمن که طبق قوانین گنو کار میکنه بعد از چند بار اخطار که اگه ندیده شون بگیری دسترسی تو رو قطع میکنن.در گنو افراد آزادند بدون اینکه بهم توهین کنن عقایدشون رو بیان کنن اما حالا نمیدونم چرا شان پیامبر اسلام که از برجسته ترین شخصیت های تاریخی است اینگونه زیر پا گذاشته میشود.
درباره گنو و قوانین ویکی پدیا میتونی به مستندات ویکی و حتی خود روزبه پور نادر موسس ویکی پدیای فارسی و مدیر اون بپرسی که آیا این اقدام از لحاظ گنو قانونی است یا نه.
بیهوده است اگر فکر کنیم کوبیسم به کوبا ربط دارد و یا رمان چگونه فولاد آبدیده شد؛ به صنایع فولاد خوزستان
بحث سر اینه که وقتی میتونیم اسمهای فارسی زیباتر و با اصل ونصب تر واسش انتخاب کنیم چرا باید یه اسم بیگانه واسش بذاریم مگه مثلا هزاردستان که یه اسم فوق العاده است چه عیبی داره.
اون طوری که من شنیدم،این تصاویر کاریکاتور نبوده، بلکه تصاویری قدیمی بوده از حضرت محمد که توسط خود مسلمان ها کشیده شده!!!!!!!!!!!!
کسی چیز در این مورد میدونه؟
راستی،به خاطر یه کتاب، کتایخونه رو آتش نمیزن! میزنن؟
یک کتاب؟؟؟چرا شما نمیخواین از خواب بیدار شید تازه این شروع اشه ؟ضمنا با یه جستجو ساده میتونی خودت پی ببری یعنی انقدر بی تفاوتی که حتی خودت نرفتی ببینی چی شده.