انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گله ای از بزرگترهای جامعه بزرگ لینوکس  (دفعات بازدید: 7292 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
سلام خدمت سروران خودم :)
شاید اولین دلیلی که گرایش به لینوکس رو جذاب میکنه همکاری جمعی وکمک به توسعه اونه یعنی هرکسی نقشی داره...
ولی شاید ما ایرانیها وقتی حرف از کار گروهی میشه فقط در حد حرف و شعاره(فوتبال و تکواندو رو مقایسه کنید)
برای مثال چقدر مشکل برای زیرنویس فارسی وجود داره که فارسی زبانان باید حلش کنن.ولی وقتی بگردی میبینی همون مشکل همیشگی:
من یک اسکریپت نوشتم که فلان مشکل رو حل میکنه(البته اگه بکنه :oops:)و...
چرا نباید این من تبدیل به ما بشه تا یک برنامه قوی و جامع برای حل یک موضوع بوجود بیاد که مایه افتخار ایرانی ومورد استفاده آن باشد؟
این منطق که بگوییم این برنامه را فلانی نوشته پس من هم مال خودم رو بنویسم آیا نتیجه ای جز یکسری برنامه بدرد نخور که فراموش میشوند دارد؟

قدری مهربانتر باشیم :'(

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
پاسخ : گله ای از بزرگترهای جامعه بزرگ لینوکس
« پاسخ #1 : 21 خرداد 1391، 09:58 ق‌ظ »
سلام دوست من
موافقم ولی این فرهنگ باید تو ایران ما جا بیفته که هر کسی که کد نویسی می کنه بیاد و برنامه ای که نوشته رو با یکسری قوانین در اختیار عموم بزار تا همه در توسعه اون شریک بشن . اینجوری یه برنامه خیلی بهتره بهینه میشه و کار گروهی خیلی بیشتر میشه.
ولی در نهایت یه سازمانی - شرکتی - ارگانی جایی لازمه که اینها رو مدیریت کنه و حقوق استفاده از کد های رو مشخص کنه و یه سری چیز های دیگه.
 ;)
البته این چیزیه که من فکر می کنم (شاید اشتباه باشه)  :)

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
« پاسخ #2 : 21 خرداد 1391، 10:52 ق‌ظ »
راجع به Encode Converter که ۳ برنامه اینجا معرفی شد !! خدا میدونه!
کلا ماها بیشتر میخوایم خودمون باشیم و اسم خودمون !! باید رفع بشه ! ولی توی جامعه آزاد بازم وضعیت بهتری داریم نسبت به جاهای دیگه
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
« پاسخ #3 : 21 خرداد 1391، 01:14 ب‌ظ »
عزیزان من . این فرهنگ ماست . توی تاریخ هم این چنین بوده .
یک اختراع بگین که بشریت از اون استفاده کرده باشن .  حتی دکمه هم ما اختراع نکردیم . فلسفه در یونان بود و عرب ها فلسفه یویانی را ترجمه کردن .و در اون زمون بود که ابتکارات بیشتر شد . البته بین دانشمندان عربی . ما در شعر خوب هستیم یعنی تو ادبیات اون هم ادبیاتی که هیچ عشقی به هم نمیرسه ؟ باور نداری یک داستانی پیدا کن که عاشقاش بهم برسن .  عزیز من  فرهنگ تیمی یعنی از خود گذشته گی یعنی عشق . یعنی اینکه چیزی به دیگری بدی تا بگیری نه اینکه به خودت فکر کنی و منافع خودت . دوست عزیزم وقتی میزان مطالعه جامعه تو 2روزی 2 دقیقه است چه انتظاری داری جامعه کاربریت . جامعه توسعه دهنده ات و فرهنگ تیمی ات زیاد باشه . تیم یعنی جستن و یافتن در اختیار دیگران گذاشتن . با هم توسعه دادن . وقتی کشور همسایت ترکیه 55 دقیقه مطالعه میکنن ژاپن 95 دقیقه . وقتی 80 سال پیش آمار رسمی نشون میده بیش از 80 درصد ملت ایران بیسواد مطلق بودن . وقتی استاد دانشگاهت مطالعه نمیکنه . و قتی متخصص جامعه ات مجبوره به هر شاخه ای بپره وقتی نمیدونی کی چی کاره است . تیم مفهوم پیدا دنمیکنه . وقتی کسی که اهل مطالعه است محکوم میشه بی کاره . وقتی کسی تیمی ایجاد میکنه چند نفر تو  تیم کار میکنن نه کل تیم . وقتی شعار میگیم نه عمل میکنیم . وقتی با پیشرو شدن اشتباه و مشکل  به دنبال  راهکار نیستیم و به دنبال این هستیم که کی مشکل رو ایجاد کرده و دنبال توجیه هستیم . وقتی حتی به خودمون هم دروغ میگیم . تیمی وجود نداره . گل من . عزیز من . بزرگ های جامعه گنو/لینوکس دیگه تو این سرزمین نیستن بیشترشون رفتن . چون راهی نداشتن جز رفتن . دوست من من به این اعتقاد دارم که ما باید از خودمون شروع کنیم . از اول بگیم که اشکال داریم از اول اول اول شروع کنیم . به قول نیچه که میگه : ویرانی را دوست دارم زیرا بعد از ویرانی میتوان بنای تازه و مستحکم ساخت .
موفق و لینوکسی باشییم
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 22 خرداد 1391، 04:47 ب‌ظ »
یک اختراع بگین که بشریت از اون استفاده کرده باشن .

الکل (:‌ البته کشف است

در ضمن می شه مصداقی حرف بزنین. مثلا چه برنامه ای؟‌ ما چغوک رو در سطح جهان داریم که عالیه. بعدش هم جامعه لینوکس بزرگ و کوچیک نداره. هر کس به سهم و توان خودش.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #5 : 23 خرداد 1391، 02:43 ب‌ظ »
فلسفه در یونان بود و عرب ها فلسفه یویانی را ترجمه کردن .و در اون زمون بود که ابتکارات بیشتر شد .
ایرانیان مسلمان تو شکلگیری تمدن اسلامی نقش زیادی داشتند. تو بحث فلسفه فلاسفه بزرگی تو ایران بودند و هنوز هم هستند. حتی صرف و نحو زبان عربی ایرانیها نوشتند. خودمونه دست کم نگیریم!  ;D
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
  • تصویری از رباعیات خیام،نسخه ادوارد فیتزجرالد
« پاسخ #6 : 23 خرداد 1391، 03:57 ب‌ظ »
عزیزان من . این فرهنگ ماست . توی تاریخ هم این چنین بوده .
یک اختراع بگین که بشریت از اون استفاده کرده باشن .  حتی دکمه هم ما اختراع نکردیم . فلسفه در یونان بود و عرب ها فلسفه یویانی را ترجمه کردن .و در اون زمون بود که ابتکارات بیشتر شد . البته بین دانشمندان عربی . ما در شعر خوب هستیم یعنی تو ادبیات اون هم ادبیاتی که هیچ عشقی به هم نمیرسه ؟ باور نداری یک داستانی پیدا کن که عاشقاش بهم برسن .  عزیز من  فرهنگ تیمی یعنی از خود گذشته گی یعنی عشق . یعنی اینکه چیزی به دیگری بدی تا بگیری نه اینکه به خودت فکر کنی و منافع خودت . دوست عزیزم وقتی میزان مطالعه جامعه تو 2روزی 2 دقیقه است چه انتظاری داری جامعه کاربریت . جامعه توسعه دهنده ات و فرهنگ تیمی ات زیاد باشه . تیم یعنی جستن و یافتن در اختیار دیگران گذاشتن . با هم توسعه دادن . وقتی کشور همسایت ترکیه 55 دقیقه مطالعه میکنن ژاپن 95 دقیقه . وقتی 80 سال پیش آمار رسمی نشون میده بیش از 80 درصد ملت ایران بیسواد مطلق بودن . وقتی استاد دانشگاهت مطالعه نمیکنه . و قتی متخصص جامعه ات مجبوره به هر شاخه ای بپره وقتی نمیدونی کی چی کاره است . تیم مفهوم پیدا دنمیکنه . وقتی کسی که اهل مطالعه است محکوم میشه بی کاره . وقتی کسی تیمی ایجاد میکنه چند نفر تو  تیم کار میکنن نه کل تیم . وقتی شعار میگیم نه عمل میکنیم . وقتی با پیشرو شدن اشتباه و مشکل  به دنبال  راهکار نیستیم و به دنبال این هستیم که کی مشکل رو ایجاد کرده و دنبال توجیه هستیم . وقتی حتی به خودمون هم دروغ میگیم . تیمی وجود نداره . گل من . عزیز من . بزرگ های جامعه گنو/لینوکس دیگه تو این سرزمین نیستن بیشترشون رفتن . چون راهی نداشتن جز رفتن . دوست من من به این اعتقاد دارم که ما باید از خودمون شروع کنیم . از اول بگیم که اشکال داریم از اول اول اول شروع کنیم . به قول نیچه که میگه : ویرانی را دوست دارم زیرا بعد از ویرانی میتوان بنای تازه و مستحکم ساخت .
موفق و لینوکسی باشییم

سلام

اختراعات ایرانیان در دریانوردی
ابوالوفای بوزجانی
غیاث‌الدین جمشید کاشانی
جابر بن حیان

را در ویکی پدیا فارسی بگرید

معماری و بازی و .... هم هست.

فکر کنم همین شیرهای معمولی آب را هم یک ایرانی اختراع کرده.

فیلیپ دوم مقدونی (پدر اسکندر مقدونی) :تفرقه بینداز و حکومت کن

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
« پاسخ #7 : 23 خرداد 1391، 04:33 ب‌ظ »
ایرانیان رو اینقدر زیر سوال نبرید !‌
پروفسور کامران وفا هم‌اکنون زنده و سر حال ! کاشف بعد دوازدهم !
دکتر حسابی رو که همه میشناسن
بی‌هویت هم نیستیم
جناب ابوعلی‌سینا عبایی که روشون مینداختن رفته اون ور شده لباس فارغ‌التحصیلی خارج!
کراوات هم BBC اعلام کرد که اصالتش بر‌میگرده به ایرانیان ( یه نوع دستمال گردن که ایرانیان در گذشته می‌انداختند بوده ) که رفته در کرواسی و شده کراوات
و پیتزا !!! ایرانیان در جنگ های خودشون خمیر نان میریختند روی سپر هایشان و به آن ادویه هایی اضافه میکردند و تو نور آفتاب می پخت و شد پیتزا!‌
همچنین اولین اثبات این که زمین مرکز عالم نیست توسط ایرانیان رخ داده.
ضمنا اولین ربات ها برمیگرده به ایرانیان!
راستی باید بدونید که وقتی دانشگاه‌های کمبریج و آکسفورد تاسیس شدند تا قرن‌ها کتاب های ایرانیان ( ایرانیان مسلمان ) رو درس میدانند! مشکل همین خودبزرگ‌بینی و ملت‌ناباوری هست !
همچنین!‌ دوستان عزیزی هم اکنون هستند که کمک های بزرگی به جامعه جهانی گنو و لینوکس کرده‌اند ولی شاید هنوز شناخته شده نباشند!‌
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
« پاسخ #8 : 23 خرداد 1391، 05:15 ب‌ظ »
از دوستانی که فکر می کنند اسلام و ایران هیچ تاثیری بر جهان امروزی ندارند دعوت می شود فیلم زیر را ببینند:
http://www.aparat.com/v/42031fb072f8a0d18377c3bd5db9cce050421
خوب حالا چی می گی؟فقط دو سه تاش بود  ;D
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1391، 05:20 ب‌ظ توسط H2010n »

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 23 خرداد 1391، 05:19 ب‌ظ »
فلسفه در یونان بود و عرب ها فلسفه یویانی را ترجمه کردن .و در اون زمون بود که ابتکارات بیشتر شد .
ایرانیان مسلمان تو شکلگیری تمدن اسلامی نقش زیادی داشتند. تو بحث فلسفه فلاسفه بزرگی تو ایران بودند و هنوز هم هستند. حتی صرف و نحو زبان عربی ایرانیها نوشتند. خودمونه دست کم نگیریم!  ;D
مراجعه شود به ویکی پدیا خط کوفی ایرانی
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B7_%DA%A9%D9%88%D9%81%DB%8C

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 23 خرداد 1391، 05:29 ب‌ظ »

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #11 : 23 خرداد 1391، 06:18 ب‌ظ »
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم :
اگر علم در ثریا باشد مردانی از پارس بدان دست خواهند یافت.

صفحات تاریخ ما پر است از اسامی بزرگانی که اگر کشور های دیگه یکی مثل اونها داشتند اینقدر تبلیغشو می کردن که گوش تمام مردم عالم کر بشه.
شما سلمان فارسی رو در کدوم تاریخ می تونید پیدا کنید؟کسی که پیامبر و امیرالمومنین علیهما السلام چندین بار خودش و هموطنانش رو به نیکی یاد فرمودند و اونها رو تحسین کردند.
زمانی که دانشمندان ایرانی در حال تحقیق و بررسی در علم و ادب هنر و فنون نظامی و هزاران چیز دیگه بودند , آمریکایی که وجود نداشت , همین مردم اروپا هر چند ماه یکبار حمام میرفتن.
به هر دانشی شما نظر کنید بهترین متخصصینش روزگاری در ایران زندگی می کردن.چهار کتاب اصلی مذهب شیعه تماما توسط ایرانی ها نوشته شده.
در سر تا سر دنیا هیچ کشوری تمدن و پرستیژ کشور ما رو نداشته و نداره و نخواهد داشت.
پس لطفا به مذهب و ملیت خودتون افتخار کنید که جایی بهتر از این کشور در تمام دنیا وجود نداره.
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1391، 06:20 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #12 : 23 خرداد 1391، 08:48 ب‌ظ »
در سر تا سر دنیا هیچ کشوری تمدن و پرستیژ کشور ما رو نداشته و نداره و نخواهد داشت.
پس لطفا به مذهب و ملیت خودتون افتخار کنید که جایی بهتر از این کشور در تمام دنیا وجود نداره.
بعضی وقت‌ها هم بد نیست آدم تحت تاثیر تبلیغات و رسانه‌های داخلی نباشه و وضعیت واقعی کشورش رو نگاه کنه. وگرنه هر شخصی بلده خودش از مذهب و ملیت و کشور و پرستیژ کشورش خودش تعریف کنه.

آفلاین kingtak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
« پاسخ #13 : 23 خرداد 1391، 08:51 ب‌ظ »
جایی بهتر از این کشور در تمام دنیا وجود نداره.
دوست عزیز چرا ما باید همیشه به خودمون دروغ بگیم؟درسته اگه دنیا رو افغانستان و ....ببینی آره.ولی تو پیشرف و علم ایرانی ها جایی ندارن.ببین همه دنیا کجاست و ما کجا...(تازه داریم دنده عقب میریم)تورو خدا این حرفارو ول کنید
منظور دوستمون این نبود که ایرانی ها هیچ چی سرشون نمیشه.دوستمون با انگشت ااشاره یه چیزی رو نشون دادولی شما انگشتشو نگاه میکنید
خوب همه میدونن ایران پر از دانشمند و ....فلانه.ولی وقتی نتونیم این علم و استعداد رو با دیگران به اشتراک بذاریم چه فایده ای داره.همه از علم و دانش ناقصشون واسه پول درآوردن استفاده میکنن.
Az Yaşa...Azad Yaşa...İnsan Yaşa

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #14 : 23 خرداد 1391، 09:39 ب‌ظ »
زندگی برای من فقط داشتن یه سری امکانات رفاهی نیست,هرچند اگر برام فراهم باشن با آغوش باز ازشون استقبال میکنم.از نظر من آمیزاد برای هدف های بزرگتری خلق شده و برای رسیدن به هدفش جایی بهتر از ایران وجود نداره.
بنده به دلایل زیادی که به احتمال قوی برای هیچ کدوم از شما قابل قبول نیست ایران رو دوست دارم و اون رو بهترین کشور دنیا می دونم هر چند پنجاه سال یا بیشتر از کشور های توسعه یافته عقبه مونده.
مخاطب من به هیچ وجه آقای royalflash نبودندو من حتی با گفته ی ایشون درباره ضعف ایرانی ها در کار تیمی موافقم.
صحبت های قبلی من فقط تذکری به کسانی بود که تنها جنبه های منفی این مملکت رو می بینن و گاها از مسیر انصاف خارج میشن.
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1391، 09:46 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »