انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: گله ای از بزرگترهای جامعه بزرگ لینوکس  (دفعات بازدید: 7283 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : گله ای از بزرگترهای جامعه بزرگ لینوکس
« پاسخ #30 : 11 امرداد 1391، 01:29 ق‌ظ »
فرق ایرانی و خارجی در یک چیزه!
ایرانی ها ناب ترین ایده ها رو احمقانه میدونند و خارجی ها احمقانه ترین ها رو ناب!
خیر دوست من، کشورهای دیگه با پشتیبانی ایده‌های احمقانه به اینجا نرسیدند.
مشکل یک چیز یا دو چیز نیست، مشکل بسیار بزرگتر از اینهاست که بشه توی چند خط خلاصه کردش و گفت چجوری میشه درستش کرد.

دوست عزیز شما داخل کشور زندگی می‌کنید که گله دارید یا نه؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #31 : 11 امرداد 1391، 01:32 ق‌ظ »
ایرانی ها ناب ترین ایده ها رو احمقانه میدونند و خارجی ها احمقانه ترین ها رو ناب!
مشکل یک چیز یا دو چیز نیست، مشکل بسیار بزرگتر از اینهاست که بشه توی چند خط خلاصه کردش و گفت چجوری میشه درستش کرد.

دقیقا برای من هم این سواله!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #32 : 11 امرداد 1391، 02:14 ق‌ظ »
خیر، به همین علت هم خیلی واضح میدونم که پیشرفت کشورهای دیگه بخاطر حمایت از ایده‌های احمقانه نیست!
و مسلما وضعیت جامعه ایران (از جمله جامعه آزاد فارسی‌زبان) یکی از دغدغه‌های من هست، وگرنه اینجا نبودم.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #33 : 11 امرداد 1391، 02:18 ق‌ظ »
خیر، به همین علت هم خیلی واضح میدونم که پیشرفت کشورهای دیگه بخاطر حمایت از ایده‌های احمقانه نیست!
و مسلما وضعیت جامعه ایران (از جمله جامعه آزاد فارسی‌زبان) یکی از دغدغه‌های من هست، وگرنه اینجا نبودم.

به نظر شما ، در سال 1943 ، ایده "تانک" احمقانه نبوده؟ مسلما بوده.
یا در سال 1984 ، ایده کامپیوترهای All in One احمقانه نبوده؟
آیا در در حال حاضر ، ایده تله پورت احمقانه نیست؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #34 : 11 امرداد 1391، 04:32 ق‌ظ »
پله‌های پیشرفت رو همیشه نمی‌شه ۱۰تا ۱۰تا پرید. وقتی هنوز در ساخت اسلحه مشکل هست، تانک احمقانه هست. وقتی هنوز تکنولوژی ساخت و سرهم کردن کامپیوتر رو نداشته باشیم، ساخت Laptop احمقانه و غیر قابل دسترسی هستش. وقتی هنوز در موارد پایه‌ای فیزیک شناخت کاملی وجود نداره، خوب ایده تله‌پورت هم احمقانه هستش.

اولین قدم برای ساخت Laptop یا کامپیوترهای رومیزی این بود که ترانزیستورهای لامپی با ترانزیستورهای نیمه‌رسانا جایگزین بشه که احمقانه هم نبود. این باعث شد کامپیوترها کوچک‌تر بشن. بعد تحول‌های دیگه مثل ICها (که اونها هم احمقانه نبودند) که باز هم باعث شد کامپیوترها باز هم کوچک‌تر شدند و این قضیه تا جایی پیش‌رفت که ایده Laptop دیگه احمقانه نبود. وگرنه ما توی ۶ ماه از Mainframe به Laptop نرسیدیم!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #35 : 11 امرداد 1391، 04:58 ق‌ظ »

بنده بحثم سر ایده‌ی احمقانه یا عاقلانه نیست. بلکه کلی صحبت می‌کنم.
بعد عذر می‌خوام ما که هنوز فرار نکرده‌ایم با این اطمینان درباره‌ی وضعیت مملکت خودمون صحبت نمی‌کنیم و نظر نمی‌دیم. بعد جنابعالی حتی دلایل پیشرفت همه‌ی کشورهای دیگه رو هم تشریح می‌فرمایید؟
نقل‌قول
به همین علت هم خیلی واضح میدونم که پیشرفت کشورهای دیگه بخاطر حمایت از ایده‌های احمقانه نیست!
دقیقا به همین علت خیلی واضح نمی‌دانید در کشور خودتون چه خبره.

بنده از خودم معذرت می‌خوام اگر شما فکر می‌کنید دارم تند صحبت می‌کنم. کلا حالم اینطوریاس. وقتی هم‌وطنان غیور و جوانمردی که گذاشته‌ان و رفته‌ان اونور آب بعد تازه نطقشون باز شده و چپ و راست نظر می‌دن رو می‌بینم، یه نمور بهم بر می‌خوره. اگر خیلی ناراحت بودن و حس می‌کردن بهشون ظلم شده می‌تونستن بمونن و مبارزه کنن تا حقشونو بگیرن. البته کیه که به خودش بگیره؟؟

و صد البته بنده دلایل مهاجرت جنابعالی رو نمی‌دونم. خوشحال می‌شم اگر روشنم کنید و از این گمراهی خارجم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #36 : 11 امرداد 1391، 06:37 ق‌ظ »
بنده بحثم سر ایده‌ی احمقانه یا عاقلانه نیست.
من صحبتم سر اون قضیه‌ای بود که prp-e مطرح کرد. دوستمون نظرشو بیان کرد، من هم گفتم که مخالف این قضیه‌ام. بعد هم مثالی آورد که منظورش از احمقانه بودن چی بوده، من هم در ادامه اون نظرمو گفتم.
حالا شما این وسط اومدی پرسیدی که من کجا زندگی می‌کنم و دلیل مهاجرتم چیه و اینکه چرا تازه نطقم باز شده و چپ و راست نظر میدم!

وقتی هم‌وطنان غیور و جوانمردی که گذاشته‌ان و رفته‌ان اونور آب بعد تازه نطقشون باز شده و چپ و راست نظر می‌دن رو می‌بینم، یه نمور بهم بر می‌خوره.
شما بر اساس فعالیت‌هایی که برای این جامعه کردم نظرهام رو بخون، نه بر اساس جایی که هستم، اینجوری بهت بر نمی‌خوره دیگه.
حالا شما از کجا فهمیدید من تازه نطقم باز شده؟ ۸ سال میریم عقب،‌ masoft قدیم :) لینک

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #37 : 11 امرداد 1391، 08:43 ق‌ظ »

... در هر حرفه اي كه هستيد نه اجازه دهيد كه به بد بينيهاي بيحاصل آلوده شويد و نه بگذاريد كه بعضي لحظات تاسف بار  كه براي هر ملتي پيش ميايد  شما را به  ياس و نا اميدي بكشاند . درآرامش حاكم بر آزمايشگاهها و كتابخانه هايتان زندگي كنيد

نخست از خود بپرسيد

(( براي يادگيري و خودآموزي چه كرده ام ؟))

سپس همچنان كه بيشتر ميرويد  بپرسيد

(( من براي كشورم چه كرده ام ؟))

و اين پرسش شادي بخش را آنقدر ادامه دهيد تا به اين احساس شاديبخش و هيجان انگيز برسيد كه شايد سهم كوچكي در پيشرفت و اعتلاي
بشريت داشته ايد

اما هر پاداشي كه زندگي به تلاشهايما ن بدهد  يا  ندهد  هنگامي كه به پايان تلاشهايمان نزديك ميشويم هر كداممان بايد حق آن را داشته باشيم كه
 با صداي بلند بگوييم

(( من آنچه در توان داشته ام انجام داده ام ))

لوئي پاستور

آفلاین theMaster

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
« پاسخ #38 : 11 امرداد 1391، 10:07 ق‌ظ »
نقل‌قول
اگر خیلی ناراحت بودن و حس می‌کردن بهشون ظلم شده می‌تونستن بمونن و مبارزه کنن تا حقشونو بگیرن
آقا یک نمونه مثال بزن که مونده و مبارزه کرده و به حقش رسیده باشه!  حقشو بگیره! مطمئن باش هیچکس راضی به ترک وطنش نیست.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #39 : 11 امرداد 1391، 12:20 ب‌ظ »
پله‌های پیشرفت رو همیشه نمی‌شه ۱۰تا ۱۰تا پرید. وقتی هنوز در ساخت اسلحه مشکل هست، تانک احمقانه هست. وقتی هنوز تکنولوژی ساخت و سرهم کردن کامپیوتر رو نداشته باشیم، ساخت Laptop احمقانه و غیر قابل دسترسی هستش. وقتی هنوز در موارد پایه‌ای فیزیک شناخت کاملی وجود نداره، خوب ایده تله‌پورت هم احمقانه هستش.

اولین قدم برای ساخت Laptop یا کامپیوترهای رومیزی این بود که ترانزیستورهای لامپی با ترانزیستورهای نیمه‌رسانا جایگزین بشه که احمقانه هم نبود. این باعث شد کامپیوترها کوچک‌تر بشن. بعد تحول‌های دیگه مثل ICها (که اونها هم احمقانه نبودند) که باز هم باعث شد کامپیوترها باز هم کوچک‌تر شدند و این قضیه تا جایی پیش‌رفت که ایده Laptop دیگه احمقانه نبود. وگرنه ما توی ۶ ماه از Mainframe به Laptop نرسیدیم!

مطمئنا تمامی چیزهایی که الان در اختیار داریم، زمانی که به تازگی کشف یا اختراع میشدند، احمقانه بودن!

ولی شما ببینید، دانشمندانی که در مورد ساختار اتم بحث میکردن! اول دموکریت که 2000 سال روی نظرش بحث بود. بعد دالتون اومد تکمیلش کرد. بعد از دالتون ژوزف تامسون، بعد تامسون و مدل کیک کشمشی ، رادرفورد و بعد رادرفورد هم نیلز بور. بعدش هم که نظریه کوانتوم و شرودینگر و تا الان هم این نظریات مورد بحث هستند.

این به نظر شما چیه؟

lomion

• مهمان
« پاسخ #40 : 17 امرداد 1391، 07:18 ب‌ظ »
دوستان لطفا بحث رو بیشتر به حاشیه نکشن. اگر بحثی خارج از انجمن وجود داره از پیغام خصوصی واقع در امکانات حساب کاربری استفاده نمایید ;)

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
« پاسخ #41 : 15 شهریور 1391، 01:26 ب‌ظ »
یک اختراع بگین که بشریت از اون استفاده کرده باشن .

الکل (:‌ البته کشف است

در ضمن می شه مصداقی حرف بزنین. مثلا چه برنامه ای؟‌ ما چغوک رو در سطح جهان داریم که عالیه. بعدش هم جامعه لینوکس بزرگ و کوچیک نداره. هر کس به سهم و توان خودش.
آیا برنامه جغوک از کار تیمی ایجاد شده ؟ نه
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #42 : 15 شهریور 1391، 01:27 ب‌ظ »
عزیزان من . این فرهنگ ماست . توی تاریخ هم این چنین بوده .
یک اختراع بگین که بشریت از اون استفاده کرده باشن .  حتی دکمه هم ما اختراع نکردیم . فلسفه در یونان بود و عرب ها فلسفه یویانی را ترجمه کردن .و در اون زمون بود که ابتکارات بیشتر شد . البته بین دانشمندان عربی . ما در شعر خوب هستیم یعنی تو ادبیات اون هم ادبیاتی که هیچ عشقی به هم نمیرسه ؟ باور نداری یک داستانی پیدا کن که عاشقاش بهم برسن .  عزیز من  فرهنگ تیمی یعنی از خود گذشته گی یعنی عشق . یعنی اینکه چیزی به دیگری بدی تا بگیری نه اینکه به خودت فکر کنی و منافع خودت . دوست عزیزم وقتی میزان مطالعه جامعه تو 2روزی 2 دقیقه است چه انتظاری داری جامعه کاربریت . جامعه توسعه دهنده ات و فرهنگ تیمی ات زیاد باشه . تیم یعنی جستن و یافتن در اختیار دیگران گذاشتن . با هم توسعه دادن . وقتی کشور همسایت ترکیه 55 دقیقه مطالعه میکنن ژاپن 95 دقیقه . وقتی 80 سال پیش آمار رسمی نشون میده بیش از 80 درصد ملت ایران بیسواد مطلق بودن . وقتی استاد دانشگاهت مطالعه نمیکنه . و قتی متخصص جامعه ات مجبوره به هر شاخه ای بپره وقتی نمیدونی کی چی کاره است . تیم مفهوم پیدا دنمیکنه . وقتی کسی که اهل مطالعه است محکوم میشه بی کاره . وقتی کسی تیمی ایجاد میکنه چند نفر تو  تیم کار میکنن نه کل تیم . وقتی شعار میگیم نه عمل میکنیم . وقتی با پیشرو شدن اشتباه و مشکل  به دنبال  راهکار نیستیم و به دنبال این هستیم که کی مشکل رو ایجاد کرده و دنبال توجیه هستیم . وقتی حتی به خودمون هم دروغ میگیم . تیمی وجود نداره . گل من . عزیز من . بزرگ های جامعه گنو/لینوکس دیگه تو این سرزمین نیستن بیشترشون رفتن . چون راهی نداشتن جز رفتن . دوست من من به این اعتقاد دارم که ما باید از خودمون شروع کنیم . از اول بگیم که اشکال داریم از اول اول اول شروع کنیم . به قول نیچه که میگه : ویرانی را دوست دارم زیرا بعد از ویرانی میتوان بنای تازه و مستحکم ساخت .
موفق و لینوکسی باشییم

سلام

اختراعات ایرانیان در دریانوردی
ابوالوفای بوزجانی
غیاث‌الدین جمشید کاشانی
جابر بن حیان

را در ویکی پدیا فارسی بگرید

معماری و بازی و .... هم هست.

فکر کنم همین شیرهای معمولی آب را هم یک ایرانی اختراع کرده.
تمام این دانشمندان به نام دانشمندان عرب ثبت شده .
وبلاگ |

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #43 : 15 شهریور 1391، 01:30 ب‌ظ »
فلسفه در یونان بود و عرب ها فلسفه یویانی را ترجمه کردن .و در اون زمون بود که ابتکارات بیشتر شد .
ایرانیان مسلمان تو شکلگیری تمدن اسلامی نقش زیادی داشتند. تو بحث فلسفه فلاسفه بزرگی تو ایران بودند و هنوز هم هستند. حتی صرف و نحو زبان عربی ایرانیها نوشتند. خودمونه دست کم نگیریم!  ;D
مراجعه شود به ویکی پدیا خط کوفی ایرانی
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B7_%DA%A9%D9%88%D9%81%DB%8C

کوفی شرقی

خط کوفی شرقی یا مشرقی خود به سه دسته قابل تفکیک است:

اصیل عربی (شامل مکی، مدنی، کوفی، بصری، شامی، مصری و دیگر انواع آنها)
ایرانی (که به آن پیرآموز یا قیرآموز هم گفته‌اند)
مختلط (که ترکیبی از شیوه نگارش ایرانی و شیوه‌های عربی است)

در ضمن بحث ما در باره خط نبود و شیوه آن بلکه بحث روی موضوع فلسفه جدید بود . برای نمونه در عصر کنونی چند فیلسوف ایرانی یا شرقی نام ببرید .
اما در غرب : فروید ، نیچه ، پل سارتر ، و.... 
در حقیقت باید گفت که فلسفه مادر علومه .
وبلاگ |

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #44 : 17 شهریور 1391، 04:04 ب‌ظ »
گذشته ها گذشت کسی هم منکر علم ایرانیان در گذشته نیست همین تخت جمشید و پرسپولیس رو نگاه کنید معماری و طراحی همچین بنایی علم میخواد اما اگه حال حاضر رو در نظر بگیریم ایران در مقایسه با سایر کشورها در علم و تکنولوژی بسیار عقب افتاده است چه خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد الکی که نباید خودمون رو دل خوش کنیم و به خودمون دروغ بگیم!
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1391، 04:06 ب‌ظ توسط Bijanbnd »