انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ویروس در اوبونتو (سوال)  (دفعات بازدید: 2361 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
ویروس در اوبونتو (سوال)
« : 21 خرداد 1391، 05:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
اوبونتو باعث شد فراموش کنم ویروس چیست !

درود
دوستان این جمله رو جایی خوندم و همش قبلن هم برای خودم سوال بود که چگونه است اوبونتو ویروس نمیگیرد چون با نصب اوبونتو به دنبال نصب آنتی ویروس هم افتادم که پیدا نکردم
سوال من اینه ! برای اوبونتو ویروس نمینویسن ؟ یا ساختار اوبونتو اینجوریه که ویروس نمیگیره ! اگه ساختارشه، یعنی ساختارش چجوریه که ویروس نمیگیره ؟!

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
پاسخ : ویروس در اوبونتو (سوال)
« پاسخ #1 : 21 خرداد 1391، 05:56 ب‌ظ »
نقل‌قول

درود
دوستان این جمله رو جایی خوندم و همش قبلن هم برای خودم سوال بود که چگونه است اوبونتو ویروس نمیگیرد چون با نصب اوبونتو به دنبال نصب آنتی ویروس هم افتادم که پیدا نکردم
سوال من اینه ! برای اوبونتو ویروس نمینویسن ؟ یا ساختار اوبونتو اینجوریه که ویروس نمیگیره ! اگه ساختارشه، یعنی ساختارش چجوریه که ویروس نمیگیره ؟!
یه سرچی بزنید مطالب زیادی دربازه‌ی همین موضوع نوشته شده.

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417

آفلاین hannnndy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
« پاسخ #3 : 21 خرداد 1391، 11:40 ب‌ظ »
نقل‌قول

شاید برخی جوانب قضیه رو بتونی تو ای پست پیدا کنی  ;) http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,37037.msg261687.html#msg261687

قضیه اینه که نمیتونیم با این اطمینان صحبت کنیم ویروس‌ها و بد افزار‌ها همه جا هستند ما خودمون باید مواظب خودمون باشیم. تو دنیای غیر مجازی هم همینطوره

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
« پاسخ #4 : 22 خرداد 1391، 12:01 ق‌ظ »
نقل‌قول
یه سرچی بزنید مطالب زیادی دربازه‌ی همین موضوع نوشته شده.

خب نیست فقط به فکر بالا بردن تعداد پست ها باشید. یا نزن یا میزنی خودت سرچ کن لینک بزار یا بگو چی سرچ کنم !

---------

بعدش شما سوال دوم من رو متوجه نشدید. گفتم ساختار لینوکس چجوریه که ویروس نمیتونه توش انتشار کنه ؟!!

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 22 خرداد 1391، 12:14 ق‌ظ »
خب نیست فقط به فکر بالا بردن تعداد پست ها باشید. یا نزن یا میزنی خودت سرچ کن لینک بزار یا بگو چی سرچ کنم !
فرومها برای این نیستن که بقیه برات سرچ کنن. اینکه چی سرچ کنی توی عنوان تاپیک نوشته.

نقل‌قول
بعدش شما سوال دوم من رو متوجه نشدید. گفتم ساختار لینوکس چجوریه که ویروس نمیتونه توش انتشار کنه ؟!!
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,37037.msg260132.html#msg260132

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 24 خرداد 1391، 07:14 ب‌ظ »
فکر کنم فقط من بیش‌از ده بار با دلیل توضیح دادم این قضیه رو. خلاصه‌اش می‌شه این: نه، ویروس نداریم، به خاطر این که ویروس‌ها اجازه‌ی تکثیر و اجرا پیدا نمی‌کنن. ولی دلیل نمی‌ؤه هرکار خواستیم بکنیم و بی‌خیلالنه بگیم امنه دیگه! چون به غیر از ویروس بدافزارهای دیگه‌ای هم هستن که اگه خودت دستی بهشون مجوز دسترسی ریشه بدی و اجراشون کنی ممکنه تأثیرات نامطلوبی رو سیستمت بذارن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 25 خرداد 1391، 12:21 ب‌ظ »
دلیل امن بودن لینوکس معماری مبتنی بر پوزیکسش است و سیستم ریپوزیتوری و دسترسی های مختلف یوزرها. بحث اصلی اینه که ویروس باید از یک جایی وارد بشه. نوشتن «ویروس» برای لینوکس سخت نیست ولی بحث اینه که اون ویروس امکان پخش شدن نداره چون لینوکس مثل ویندوز پر از سوراخ نیست.
درباره posix: پوزیکس چطوری لینوکس رو امن میکنه؟
« آخرین ویرایش: 27 خرداد 1391، 01:36 ب‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 27 خرداد 1391، 01:38 ب‌ظ »
نه، ویروس نداریم، به خاطر این که ویروس‌ها اجازه‌ی تکثیر و اجرا پیدا نمی‌کنن.
درباره دسترسی یوزرها: آیا اگه چیزی بتونه قفل سیستمها (پسورد root) رو بشکنه اونوقت میتونه خودش رو تکثیر کنه؟ و در این صورت اسمش ویروس میشه؟ (پسورد خیلی از ماها ممکنه 123456 یا مشابه های اون باشه!)

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #9 : 27 خرداد 1391، 01:51 ب‌ظ »
خیر نمیتونه! (مگه خیلی کار درست باشه.... که پیدا نمیشه...)
برای تکثیر یا اجرا نیاز به دسترسی لازم داره که حداقل میشه a+x برای خودش و باید عضو گروهی باشه که دسترسی g+w برای مسیرهای مختلف داره...

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #10 : 27 خرداد 1391، 09:04 ب‌ظ »
http://jahanifard.mihanblog.com/post/1
بد نیست این رو هم ببینی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 01 تیر 1391، 03:32 ب‌ظ »
درباره دسترسی یوزرها: آیا اگه چیزی بتونه قفل سیستمها (پسورد root) رو بشکنه اونوقت میتونه خودش رو تکثیر کنه؟ و در این صورت اسمش ویروس میشه؟ (پسورد خیلی از ماها ممکنه 123456 یا مشابه های اون باشه!)

منظور از تکثیر، تکثیر شدن در شبکه بود. یعنی اگه یه سیتم در شبکه به ویروس مبتلا بشه، چند ثانیه بعد همه‌ی سیستم‌ها ویروسی بشن. تو گنو/لینوکس اگه برنامه‌ی مخربی بتونه گذرواژه رو حدس بزنه می‌تونه اثرات تخریبی بیش‌تری داشته باشه، اما باز هم اسمش ویروس نیست، چون درواقع داره از سیستم اجازه می‌گیره باز هم. به همین خاطر توصیه می‌شه از گذرواژه‌های قوی استفاده کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 01 تیر 1391، 05:06 ب‌ظ »
اما باز هم اسمش ویروس نیست، چون درواقع داره از سیستم اجازه می‌گیره
اگر ویندوز هم بیاد یک انتی ویروس داخلی تعبیه کنه که برای هر کاری از کاربر تأیید بگیره، بساط ویروس از ویندوز جمع میشه؟
(همون کاری که انتی ویروسی مثل کسپرسکی میکنه و از کاربر میپرسه!)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 01 تیر 1391، 06:32 ب‌ظ »
اگر ویندوز هم بیاد یک انتی ویروس داخلی تعبیه کنه که برای هر کاری از کاربر تأیید بگیره، بساط ویروس از ویندوز جمع میشه؟
(همون کاری که انتی ویروسی مثل کسپرسکی میکنه و از کاربر میپرسه!)

خب اون خیلی موثره، اما داستان ویندوز پیچیده‌تر از این جرف‌هاست…