ر رابطه با ترور منظورت رو از اون آدما نفهمیدم مصطفی از کرمانشاه.
ولی منظورh2010n احیانا مصطفای شهید بود که باید بگم یه جا که رفته بودم برا سخنرانی بهم تذکر دادن که نرو سخنرانی با این موضوعات رو نکن و جاهای دیگه!
آیدین جان.منم دانشجوی دکتری ام.عرض کردم که "تو قسمت تبدیل انرژیش "که من کلی گفتم و اون ۱۰ میکروثانیه همون قلب منظورم بود.اتفاقا بنظر من حتی اون ایراد مهندسی یا به قول شما تکنیسینی هم عیب نداره.اینا هزینه نیست.
کلا تاپیکای اینجوری کلی پست آف داره.منم یکم آف بزنم.
بزارید من یه نکته ای رو بگم. دوستانی که خون تو رگ وطن پرستیشون ۳ برابر ما جریان داره.خداییش همین ماها چقد همین کالای ایرانی یا هر محصول ایرانی رو نسبت به همون چینیش ترجیح میدیم و وطنیش رو میخریم؟
به حرف که میرسه همه زیر سوالن همه مقصرن غیر از ما!!!
کاگر ایرانی چجوری باید کار براش به وجود بیاد وقتی هنوز دست به کار نزده ما خودمون میزنیم لهش میکنیم و هیچ اعتماد به نفسی براش نمیذاریم؟تاپیک لینوکس زمین رو ببینین اولاش فیدبک انجمن رو.یادتون رفته برین ببینین.فکر کنم سومیش هم خود من بودم که گیردادم بهش.
میگی کره.من میگم ژاپن بعد بمباران اتمی اصلا نابود شده بود؟الان دمن ذخایر مالی تو دنیاس اگه اشتباه نکنم که اگه بر تعداد جمعیتشون تقسیم شه سرانشون وحشتناک زیاده.میدونی ازون موقع تا همین الان چجوری از کارگراشون حمایت کردن؟
من به شخصه اونموقعی که داشتم جهیزیه میخریدم سعی کردم تا میتونم همه اش رو ایرانی بخرم بجای اینکه غر بزنم کارگرا بیکارن ما ..یم اونا خوبن "به قول محسن نامجو".
آقا ما یه جوری درب و داغون شدیم.چجوری بگم در بعضیهامون خودباوری مرده.مرغ همسایه غاز که چه عرض کنم شترمرغه.
من واقعا در برخی زمینه ها تو کشور پیشرفتهایی رو میبینم که کف میکنم.اینو جدی میگم. یعنی تا نبینی باور نمیکنی. امید هم چیز خوبیه ها.خودباوری هم همینطور.