سلام دوباره خدمت دوستان . ممنون از محبت ها و اظهار نظر هاتون.فکر کنم که دیگه همگی با محصولات جدید فروشگاه لینوکس ایران آشنا شده باشن. دوست خوبم لومیون لطف کرد و با یکی از اون متن های همیشه قشنگش این محصولات رو در اینجا معرفی کرد. عکسهای بیشتر از تیشرتها رو میتونید
اینجا ببینید. کسانی هم که با فلیکر مشکل دارن میتونن از
این add on برای فایرفاکس استفاده کنند.
قبل از هر چیز توجه دوستان رو به این نکته جلب میکنم که حرکت تولید تیشرتها یک حرکت تجاری نیست بلکه یک حرکت فرهنگی هست. فرض کنید در خیابان قدم میزنید و تصویر بزرگ سر یک گاو را روی تی شرت یک فرد میبینید، باز هم قدم میزنید و باز هم این طرح را میبینید. اگر شما فرد کنجکاو و لایق زیستی باشید مطمئنا اگر بار دیگر این طرح را ببیند جلو میرید و درباره مفهوم این تصویر میپرسید. حتی اگر جسارت و روی این کار را نداشته باشید انقدر پرسجو میکنید تا با مفهوم این تصویر آشنا بشید.
این تیشرتهای تبلیغاتی به نوعی کار لاگها رو انجام میدن. آشنا کردن افراد هم اندیشه! اِ چه جالب، شما هم با لینوکس کار میکنید! شما هم به لیسانس gpl پایبندید!!
بعضی دوستان نسبت به قیمت تی شرت ها انتقاد داشتند.
فکر کنم همه دوستان اگر از فروشگاه لینوکس ایران خرید نکرده باشن لااقل قیمت های محصولات این فروشگاه رو دیدن. قیمت های ارائه شده در این فروشگاه بسیار پایین هستش و ادامه این روند کاری مشکل. ارائه تی شرتها این فرصت را فراهم میکنه که ارائه توزیعهای لینوکس با همین قیمتها ادامه پیدا کنه. در حقیقت ارائه تیشرتها یک حرکت پوششی و حمایتی داره.همیشه در مورد لفظ free تاکید زیادی بر آزاد بودن وجود داره ولی به نظر میرسه بعضی از دوستان روی رایگان بودن توجه بیشتری دارن. ضمن اینکه انتقاد از قیمت یک محصول بدون اطلاع از کیفیت آن کاری درستی به نظر نمی رسه.
در مورد بحث زیبایی تیشرتها خدمت دوستان عرض کنم که این تیشرتها قرار نیست که زیبا باشن. این تیشرت ها یکسری تیشرت تبلیغاتی هستند که بنا است تا مانند یک رسول پیامی رو منتقل کنند. اگر قرار باشد که این پیام در بین زیبایی تیشرت گم بشه که دیگر هیچ.
اما در مورد پارسیکس و طرح های دیگه. اول از همه بگم که همه وقت و همه جوره پایه حمایت از پارسیکس هستم ، نشانیش هم این که همراه هر کدوم از تیشرت ها یک cd پارسیکس رامون به خریداران هدیه میشه. از همون اول هم به همراه طرحهای مختلف فکر تیشرت پارسیکس هم وجود داشت. خیلی مشتاق بودم که به مناسبت انتشار نسخه یک پارسیکس تیشرتی تهیه کنم و حتی به جای دونیشن از سود این تی شرت ها برای برگزاری جشن انتشار پارسیکس استفاده بشه ولی خب جشن برگزار نشد و تی شرت پارسیکس در حد یک فکر باقی موند.
الان هم طرح های مختلف دیگه ای وجود دارند که البته تولید اونها به استقبال از کارهای حاضر بستگی داره. حالا این که طرحهای اینده چه طرحهایی است بماند. شاید لباس غواصی با آرم اوبونتو یا کلاه فضانوردی با آرم پارسیکس!
اما در مورد تی شرت های دخترونه!!! دو تا مساله هستش. یک تعداد کم کاربران خانم لینوکس. تولید تی شرت ها در تعداد پاینن باعث افزایش قیمت زیاد تیشرتها میشهو دوم همونطور که در بالاتر خدمتون عرض کردم این تیشرتها تبلیغاتی هستند و باید دیده بشن. مطمئن نیستم این امکان برای خانمها در ایران وجود داشته باشه ، امکانش هست؟
بعضی از دوستان هم پرسیده بودن که چرا به جای فدورا ، تی شرت دبین رو تهیه نکردید. خدمت این دوستان عرض کنم که طرح تیشرت فدورا درست بعد از انتشار نسخه ۸ فدورا بسته شد ولی به دلایل مختلفی ارائش تا الان به تاخیر افتاد.
هنوز هم فکر میکنید که دارید فقط یک لباس میخرید و یا به یک فرهنگ کمک میکنید؟