انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یک داستان کوتاه...  (دفعات بازدید: 28420 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: یک داستان کوتاه...
« پاسخ #15 : 14 اسفند 1386، 02:02 ب‌ظ »
متشکرم.
راستش برنامه‌هایی برای خودکار و لیوان داریم که امیدوارم به نتیجه برسن زودتر.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Saied

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
« پاسخ #16 : 14 اسفند 1386، 11:05 ب‌ظ »
محمدرضا ما رو هم دریاب! میشه یک چیزی که دقیقا خودمون می خوایم بزنی!

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
« پاسخ #17 : 15 اسفند 1386، 07:28 ب‌ظ »
mohi گفتم برا بچه من هم یکی از اون لباسا بزار کنار گذاشتی؟ بیام بگیرم؟ ???
کلک حالا هی می‌خوای بگی اون تو نیستی! خیله خوب باشه اون mohi نیست!! ;)
راستی خودکار نمی‌خوام ولی لیوان هوم یکی برا پسرم می‌خوام. هـــــــــــــــــــوم البته خودکار هم بدی خپبه لازم میشه. :D

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #18 : 15 اسفند 1386، 08:21 ب‌ظ »
اگه میشه طرح خودکار با لوگوی اوبونتو رو در اولویت قرار دهید.چون بعضی ها مثل ما مدرسه ای ها می تونیم با پخش خودکارها باعث تبلیغ شدن اوبونتو و لینوکس شاپ هم بشیم. ;) تازه می تونیم پز اون رو به دوستانمان هم بدهیم.فقط اگه قصد اجرای چنین طرحی رو دارید،لطفا خودکارهایش مرغوب باشد! :D

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #19 : 17 اسفند 1386، 12:42 ب‌ظ »
 :)
خیلی عالیه... mohi و sorena مثل همیشه کارتون عالیه ;D
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین MElmi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
  • newbie
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #20 : 21 اسفند 1386، 07:24 ب‌ظ »
سید جان یه مشکلی وجود داره اونم این که من سه ایکس لارژم
گاریچی!

آفلاین monire

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
    • یادداشت های یک دیوانه
« پاسخ #21 : 22 اسفند 1386، 08:31 ق‌ظ »
تی شرت دخترونه ندارین؟!  ;D (حداقل رنگش دخترونه باشه)
جوراب آرم اوبونتو هم خوبه ها  ;)
با لیوانش خیلی خیلی موافقم.
Regards,
monire montazeri
http://monire.wordpress.com/

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #22 : 22 اسفند 1386، 11:25 ق‌ظ »
من کاره‌ای نیستم، ولی نکاتی به نظرم می‌رسه:
تی شرت دخترونه ندارین؟!  ;D (حداقل رنگش دخترونه باشه)
متأسفانه مشارکت فعلی خانوم‌های ایران توی دنیای نرم‌افزارهای آزاد خیلی کمه. پس نباید به این دوستان خرده گرفت. خیلی خوبه که شما به این مسیر وارد شدید، و خیلی بهتره که دوستانتون رُ هم به این راه هدایت کنید تا حضور خانوم‌ها این‌قدر کم نباشه و اون وقت دوستان مدل‌های دخترونه هم بزنن.
جوراب آرم اوبونتو هم خوبه ها  ;)
:o
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #23 : 22 اسفند 1386، 01:35 ب‌ظ »
برادر میردامادی لطف کن دفعه بعد چند سایز بزرگتر هم اضافه کن! چون این سری که سایزش به من نخورد.... مجبورم هردوتاش را به یک نفر دیگه هدیه کنم. حیف شد خیلی دوست داشتم بپوشم.... ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین monire

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
    • یادداشت های یک دیوانه
« پاسخ #24 : 22 اسفند 1386، 08:42 ب‌ظ »
1. حالا نميشه استثناء براي من يه آبي اسموني بزنين؟ (يا صورتي کم رنگ؟)
2. مگه جوراب چشه؟! شما آقايون رو نميدونم ولي ما خانم ها (به خصوص جوون تر ها که جوراب اسپرت ميپوشيم) به نقش جورابمون هم اهميت ميديم.
Regards,
monire montazeri
http://monire.wordpress.com/

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
ارائه تی-شرت‌های اوبونتو در لینوکس شاپ
« پاسخ #25 : 23 اسفند 1386، 12:12 ق‌ظ »
سلام دوباره خدمت دوستان . ممنون از محبت ها و اظهار نظر هاتون.فکر کنم که دیگه همگی با محصولات جدید فروشگاه لینوکس ایران آشنا شده باشن. دوست خوبم لومیون لطف کرد و با یکی از اون متن های همیشه قشنگش این محصولات رو در این‌جا معرفی کرد. عکس‌های بیشتر از تی‌شرت‌ها رو می‌تونید این‌جا ببینید. کسانی هم که با فلیکر مشکل دارن می‌تونن از این add on برای فایرفاکس استفاده کنند.

قبل از هر چیز توجه دوستان رو به این نکته جلب میکنم که حرکت تولید تی‌شرت‌ها یک حرکت تجاری نیست بلکه یک حرکت فرهنگی هست. فرض کنید در خیابان قدم می‌زنید و تصویر بزرگ سر یک گاو را روی تی شرت یک فرد می‌بینید، باز هم قدم می‌زنید و باز هم این طرح را می‌بینید. اگر شما فرد کنجکاو و لایق زیستی باشید مطمئنا اگر بار دیگر این طرح را ببیند جلو می‌رید و درباره مفهوم این تصویر می‌پرسید. حتی اگر جسارت و روی این کار را نداشته باشید انقدر پرسجو می‌کنید تا با مفهوم این تصویر آشنا بشید.

این تی‌شرت‌های تبلیغاتی به نوعی کار لاگ‌ها رو انجام می‌دن. آشنا کردن افراد هم اندیشه! اِ چه جالب، شما هم با لینوکس کار میکنید! شما هم به لیسانس gpl پایبندید!!

بعضی دوستان نسبت به قیمت تی شرت ها انتقاد داشتند.

فکر کنم همه دوستان اگر از فروشگاه لینوکس ایران خرید نکرده باشن لااقل قیمت های محصولات این فروشگاه رو دیدن. قیمت های ارائه شده در این فروشگاه بسیار پایین هستش و ادامه این روند کاری مشکل. ارائه تی شرت‌ها این فرصت را فراهم می‌کنه که ارائه توزیع‌های لینوکس با همین قیمت‌ها ادامه پیدا کنه. در حقیقت ارائه تی‌شرت‌ها یک حرکت پوششی و حمایتی داره.همیشه در مورد لفظ free تاکید زیادی بر آزاد بودن وجود داره ولی به نظر میرسه بعضی از دوستان روی رایگان بودن توجه بیشتری دارن. ضمن این‌که انتقاد از قیمت یک محصول بدون اطلاع از کیفیت آن کاری درستی به نظر نمی رسه.

در مورد بحث زیبایی تی‌شرت‌ها خدمت دوستان عرض کنم که این تی‌شرت‌ها قرار نیست که زیبا باشن. این تی‌شرت ها یکسری تی‌شرت تبلیغاتی هستند که بنا است تا مانند یک رسول پیامی رو منتقل کنند. اگر قرار باشد که این پیام در بین زیبایی تی‌شرت گم بشه که دیگر هیچ.

اما در مورد پارسیکس و طرح های دیگه. اول از همه بگم که همه وقت و همه جوره پایه حمایت از پارسیکس هستم ، نشانیش هم این که همراه هر کدوم از تی‌شرت ها یک cd پارسیکس رامون به خریداران هدیه میشه. از همون اول هم به همراه طرح‌های مختلف فکر تی‌شرت پارسیکس هم وجود داشت. خیلی مشتاق بودم که به مناسبت انتشار نسخه یک پارسیکس تی‌شرتی تهیه کنم و حتی به جای دونیشن از سود این تی شرت ها برای برگزاری جشن انتشار پارسیکس استفاده بشه ولی خب جشن برگزار نشد و تی شرت پارسیکس در حد یک فکر باقی موند.

الان هم طرح های مختلف دیگه ای وجود دارند که البته تولید اونها به استقبال از کار‌های حاضر بستگی داره. حالا این که طرح‌های اینده چه طرح‌هایی است بماند. شاید لباس غواصی با آرم اوبونتو یا کلاه فضانوردی با آرم پارسیکس!

اما در مورد تی شرت های دخترونه!!! دو تا مساله هستش. یک تعداد کم کاربران خانم لینوکس. تولید تی شرت ها در تعداد پاینن باعث افزایش قیمت زیاد تی‌شرت‌ها میشهو دوم همونطور که در بالاتر خدمتون عرض کردم این تی‌شرت‌ها تبلیغاتی هستند و باید دیده بشن. مطمئن نیستم این امکان برای خانم‌ها در ایران وجود داشته باشه ، امکانش هست؟

بعضی از دوستان هم پرسیده بودن که چرا به جای فدورا ، تی شرت دبین رو تهیه نکردید. خدمت این دوستان عرض کنم که طرح تی‌شرت فدورا درست بعد از انتشار نسخه ۸ فدورا بسته شد ولی به دلایل مختلفی ارائش تا الان به تاخیر افتاد.

هنوز هم فکر می‌کنید که دارید فقط یک لباس میخرید و یا به یک فرهنگ کمک میکنید؟

امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #26 : 23 اسفند 1386، 01:32 ق‌ظ »
این تی‌شرت‌ها تبلیغاتی هستند و باید دیده بشن. مطمئن نیستم این امکان برای خانم‌ها در ایران وجود داشته باشه ، امکانش هست؟
چرا که نه؟! اتفاقاً خیلی خوبه که در مجامع زنانه از این لباس‌ها استفاده بشه تا خانم‌های بیش‌تری به این جنبش راه پیدا کنن. (البته همچنان مشکل تعداد کم خانم‌ها وجود داره)
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #27 : 23 اسفند 1386، 08:56 ق‌ظ »
.............

............
راستی در مورد تی شرت دخترونه . اگه یکم به بازار سر بزنین می بینین که تی شرت های دخترون متوسط خیلی ارزون تر از تی شرت های پسرونه ی متوسط هست . تازه خیلی هم به نفع شماست که . من همین دو ماه پیش برای دوستم یه تی شرت خیل خوشگل با طرح ساده گرفتم 9 هزار تومان .
« آخرین ویرایش: 26 اسفند 1386، 12:01 ب‌ظ توسط sorena »

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #28 : 23 اسفند 1386، 11:03 ق‌ظ »
دوستان لطف کنند و از مسیر اصلی تاپیک منحرف نشوند.  ;)
در صورت تکرار پست های مشکل دار پاک خواهند شد.  :-|
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #29 : 23 اسفند 1386، 07:06 ب‌ظ »
من یکی که حسابی سورپریز شدم، وقتی آقای پستچی امروز یکی از این تی‌شرتها رو برام آورد :lolflag: ما رو شرمنده کردید با این هدیه خوشگل
دست و پنجتون درد نکنه بچه‌ها... خیلی عالی بود!
به نظرم بد نیست که برای اوبونتو رنگ سفید هم بزنید... سایزبندی هم خیلی مهمه! حداقل ۲ تا سایز داشته باشید... فکر کنم فروش که بالا بره میشه رو کارهای تبلیغاتی دیگه مثل لیوان و خودکار و کلاه و جوراب و... هم کار کرد ;)
آقا شب عیده، همه هم که پول تو دست و بالشون هست، حتما خرید کنید تا محصولات بعدی هم رو هم آماده کنند...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom