انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جزئیات سیستم عامل بومی "زمین" / سیستم عامل کاملا آزاد و متن باز  (دفعات بازدید: 9154 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sobhan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
  • i am how i am and i cannot be changed
به هر حال از هیچی بهتره :P
برای سعود به قله از کوه پایه شروع می کنند.(مثل همه ی شرکت ها ی بزرگ)
« آخرین ویرایش: 12 تیر 1391، 09:04 ب‌ظ توسط sobhan »
remove the fun of unix with mac

آفلاین xmlparser

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • Oldman
بابا چرا تا یه چیزی میشه قفل میکنید رو جبیر!
فقط یک کلام بگم که نگم حناق میشه واسم!
هیچ کس حق نداره دیگری رو بخاطر طرز فکرش محکوم کنه! مثلا یکی مثل محمدرضا بیشتر دنبال BSD و اپل و ... است؛ مگه مشکلی داره؟ مگه نمیگید آزادی؟ یک فردی که در زمینه آزادی نرم افزار فعال هست؛ قضیه شلاق زدن کاریکاتوریست رو تعریف میکرد و میگفت هیچکس نباید برای طرز تفکرش مجازات شه! دقیقا چیزی که شما دارید انجام میدید.
:-X

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
هیچ کس حق نداره دیگری رو بخاطر طرز فکرش محکوم کنه! مثلا یکی مثل محمدرضا بیشتر دنبال BSD و اپل و ... است؛ مگه مشکلی داره؟ مگه نمیگید آزادی؟ یک فردی که در زمینه آزادی نرم افزار فعال هست؛ قضیه شلاق زدن کاریکاتوریست رو تعریف میکرد و میگفت هیچکس نباید برای طرز تفکرش مجازات شه! دقیقا چیزی که شما دارید انجام میدید.
کاملا موافقم فقط یک نکته ای برای تکمیل فرمایشات شما
به نظر من باید اطلاعات کافی و درست در اختیار همه قرار بگیره و بعد اون فرد بتونه خودش تصمیم بگیره که چی رو میخواد آیا میخواد از مک و ویندوز استفاده کنه یا از گنو/لینوکس
الان خیلی شرکت های انجصاری بازار تبلیغات رو در دست دارن و خیلی ها اطلاع درستی از خیلی چیز ها ندارن
البته کاملا طبیعی هست
وقتی ریچارد استالمن خودش از عدم آزادی رسانه رنج میبره و دروغ های رسانه ها رو باور میکنه درگه از بقیه چه انتظاری دارید ؟
به نظر من کم اهمیت ترین سطح آزادی همین آزادی نرم افزار هست که کسی چه میدونه شاید اینو علم کردن تا افراد رو از آزادی های دیگه دور نگه دارن
نظر شخصی من این هست >>
شما میتونید موافق یا مخالف باشین ولی حق ندارین به من آسیب بزنید :)
قانون اصلی که معیار تنظیم آزادی هست
هر کسی مختار هست هر کاری دلش میخواد انجام بده تا زمانی که به دیگری آسیب نزنه
هر کسی مختار هست هر کاری دلش میخواد انجام بده تا زمانی که به دیگری آسیب نزنه  (نظر اسلام!)
هر کسی مختار هست هر کاری دلش میخواد انجام بده تا زمانی که به دیگری آسیب نزنه  (نظر غرب)
حالا فرقشون => اسلام میگه توهین به دیگران هم موجب آسیب روحیشون میشه و چه بسا زخم زبان بدتر از زحم شمشیر
غرب با جهالت میگه شما آزادی هر چی دلت میخواد به بقیه بگی وگر نه آزادی بیان نداری
---
الان مسئله ویندوز و لینوکس هم مثل همون آزادی اط نوع غربی هست
همین که شما اجازه استفاده از ویندوز رو نمیدونی و لولو و خوخو میدونیش و دیگران رو ازش منع میکنی یعنی داری خلاف اصل آزادی عمل میکنی
--
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
...
غرب با جهالت میگه شما آزادی هر چی دلت میخواد به بقیه بگی وگر نه آزادی بیان نداری
من چقدر این جهالت غرب رو دوست دارم (البته من به اون جهالت نمی‌گم)، که به دلیل حرفی که می‌زنم (چه توهین باشه چه نباشه) نه شلاق قراره بخورم، نه حکم ارتداد و اعدام بهم داده بشه.
نتیجه جهالت غرب و عقلانیت کشوری مثل ایران هم دیدم و خوشحالم که غرب جاهله تا جای بهتری باشه برای زندگی کردن.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
...
من چقدر این جهالت غرب رو دوست دارم (البته من به اون جهالت نمی‌گم)، که به دلیل حرفی که می‌زنم (چه توهین باشه چه نباشه) نه شلاق قراره بخورم، نه حکم ارتداد و اعدام بهم داده بشه.
نتیجه جهالت غرب و عقلانیت کشوری مثل ایران هم دیدم و خوشحالم که غرب جاهله تا جای بهتری باشه برای زندگی کردن.
من کاری به حکم ارتداد و فلان ندارم نظری هم در این مورد ندارم (اصلا به من چه)
فقط رو این فکر کن
این که من بدون دلیل بیام به یکی فحش بدم به اون ثدمه میزنم
مثلا یه یارویی پامیشه به یه میلیار انسان بدون دلیل درست حسابی فحش میده !
و میگه آزاد هستم من و میتونم هر کاری بکنم
یه نفر احمق مثل خودش هم از اونور میگه منم آزادم هر کاری دوس دارم بکنم
و دوس دارم بکشمت
و ماجرا به خیر و خوبی تموم میشه :)
اگه قراره با کلمه آزادی خودمون رو گول بزنیم و هر کاری بکنیم و از این کلمه سوئ استفاده کنیم
باید فکر اینم بکنیم که ممکنه یکی دیگه هم با این سوئ استفاده به ما آسیب بزنه
وقتی همجنسگرا باید آزاد باشه چون دوست داره
قاتل هم باید آزاد باشه چون دوست داره آدم بکشه دست خودش نیس که :)
بهتره رو خیلی مسائل بهتر و عمیق تر فکر کنیم
روی انسانیت - طبیعت اینا توجه کن و با این که ایران و غرب چی میگه کاری نداشته باش :)
ایران و غرب و هیچ جای دیگه نماینده هیچ دین و گروهی نیستن

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
از کجا به کجا خیلی جالبه :o

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
اگه منظورتون منم که قفل کردم رو جبیر،خدمتتون عارضم که همیشه،هر جا،هر زمان،هر مکان هر کس هر سوالی پرسیده که به بحث اصلی مربوط نبوده یا مشکلی رو مطرح کرده یا اعتراضی کرده که به اون مکان و زمان مربوط نبوده جوابش رو دادم!و میدم.به نظر بنده نباید حرفی رو نا تموم گذاشت که اخر سر از هم دلخور بشیم و رابطمون سرد بشه!اقای prpe اگه اشتباه نکنم که بیشتر مبلّغ جبیر بودن تا مخترع برای من خیلی محترم هستن ولی خب یه حرفایی هست که دوباره تکرار کردنش مرده از دل خاک بیرون کشیدنه!
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1391، 01:02 ب‌ظ توسط morteza_machin »
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
و دوس دارم بکشمت
آزادی بیان میگه که شما آزادید که هر حرفی بزنید، نه اینکه هر کاری بکنید (بکشید، شکنجه کنید یا تجاوز کنید). توی دنیا وقتی که حرف مورد قبول باشه ازش حمایت میشه، وقتی نباشه به اون توجه نمیشه. توی بعضی کشورها برای بقای خودشون اون رو سانسور می‌کنن، براش حکم اعدام میدن، ... (مثلا کره جنوبی یا ... ;)) به این شکل کسی جرات حرف زدن پیدا نمی‌کنه، حتی اگر حرفش درست باشه، همونطور که الان کسی جرات نداره در برابر سانسور اینترنت حرفی بزنه. (منظورم همون کره جنوبی هستش ;))

و صد البته هر شخصی که با فحش صدمه می‌بینه و فکر می‌کنه باید کسی که فحش داده رو بکشه، طبق گفته خودتون بهتره رو خیلی مسائل بهتر و عمیق تر فکر کنه!

البته شما رو مقصر نمی‌دونم. این بخاطر کلیشه‌ای هست که دولت درست کرده و باعث میشه یک بیمار که به کسی صدمه‌ای نمی‌زنه رو در حد یک قاتل ببینید. همونطور که خودتون گفتید بهتره روی انسانیت توجه کنید و ببینید که آیا کشتن کسی که توهین کرده درسته؟ کشتن کسی که یک بیماری داره، زندگی خصوصی خودشو داره و به کسی صدمه‌ای نمیزنه درسته؟ به نظر من و اکثریت دنیا درست نیست.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
و دوس دارم بکشمت
آزادی بیان میگه که شما آزادید که هر حرفی بزنید، نه اینکه هر کاری بکنید (بکشید، شکنجه کنید یا تجاوز کنید). توی دنیا وقتی که حرف مورد قبول باشه ازش حمایت میشه، وقتی نباشه به اون توجه نمیشه. توی بعضی کشورها برای بقای خودشون اون رو سانسور می‌کنن، براش حکم اعدام میدن، ... (مثلا کره جنوبی یا ... ;)) به این شکل کسی جرات حرف زدن پیدا نمی‌کنه، حتی اگر حرفش درست باشه، همونطور که الان کسی جرات نداره در برابر سانسور اینترنت حرفی بزنه. (منظورم همون کره جنوبی هستش ;))

و صد البته هر شخصی که با فحش صدمه می‌بینه و فکر می‌کنه باید کسی که فحش داده رو بکشه، طبق گفته خودتون بهتره رو خیلی مسائل بهتر و عمیق تر فکر کنه!

البته شما رو مقصر نمی‌دونم. این بخاطر کلیشه‌ای هست که دولت درست کرده و باعث میشه یک بیمار که به کسی صدمه‌ای نمی‌زنه رو در حد یک قاتل ببینید. همونطور که خودتون گفتید بهتره روی انسانیت توجه کنید و ببینید که آیا کشتن کسی که توهین کرده درسته؟ کشتن کسی که یک بیماری داره، زندگی خصوصی خودشو داره و به کسی صدمه‌ای نمیزنه درسته؟ به نظر من و اکثریت دنیا درست نیست.
من همچین نظری ندارم که باید یه همچسن آدمی رو بکشیم :)
گفتم شاید بعضی ها همچین فکری بکنن
آزادی عمل هم میگه هر کاری دلت میخواد بکن
اصلا با توجه به آزادی ! کسی حق تعریف چیزی رو نداره
پس این قوانین کجا تعین میشن
اون کسی که میگه فلان کار رو میتونی بکنی فلان کار رو نه کیه ؟ خودش که آزادی رو نقض کرده که برای مردم تعین تکلیف کرده :)
--
من نمیگم قاتل یا همجنسگرا رو بکشید (بگم هم فرقی نداره چون حرف من خریدار نداره:)) )
--
خیلی ها قدرت فکر کردن درست حسابی ندارن
پس بهتره خود کسی که حرف رو میزنه قبلش به عواقب حرفش فکر کنه
در ضمن من این حرف ها رو به خودم نسبت ندادم
تقابل اندیشه بود در مقابل کسانی که در مورد آزادی عمل فکر میکنن هر چی بگن آزادن

آفلاین xmlparser

• Full Member
  • *
  • Oldman
و دوس دارم بکشمت

دوست عزیز خیلی لذت داره همه جا جار بزنید خارج از ایران زندگی میکنید؟
بخدا خیلیها هستند که خارج از کشورن ولی هیچی نمیگن! تو همین ایرانش کسایی هستند که طوری از زندگی لذت میبرند که با زندگی تو ناف آمریکا هم نمیشه اینطوری لذت برد.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
من نمیگم قاتل یا همجنسگرا رو بکشید (بگم هم فرقی نداره چون حرف من خریدار نداره:)) )
این ذهنیت افراد هست که یک کشور رو میسازه، پس فرق می‌کنه که مردم یک کشور چی فکر می‌کنن، حتی اگر در ظاهر حرفشون خریداری نداشته باشه!

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
این ذهنیت افراد هست که یک کشور رو میسازه، پس فرق می‌کنه که مردم یک کشور چی فکر می‌کنن، حتی اگر در ظاهر حرفشون خریداری نداشته باشه!
ذهنیت همه افراد یکسان نیست
واسه همین اغلب از رای اکثریت استقبال میشه
به نظر من هیچ وقت نمیشه آزادی درست رو در جهان اجرا کرد
و همه این اتفاقات احمقانه که میبینیم پشتش هزار تا فکر خوابیده و هر جور فکر کنی دوباره برمیگرده همینجا :)
هزاران ساله سر این چیزا بحث هست اگه قرار بود درست بشه قبلا شده بود
هیج جای دنیا آزادی وجود نداره
همه جای دنیا میخوان خواسته اکثریت رو غالب کنن
تنها فرق اینه که جایی اعلب افراد چیزی رو میخوان و یک جای دیگه چیز دیگر رو
ممکنه چیزی رو که شما دوست دارین در اینجا خواسته اکثریت نباشه و جای دیگه باشه
به همین دلیل فکر میکنید اونجا آزادی هست
اونجا آزادی نیست بلکه ذهنیت اکثریت اونجا با ذهنیت شما یکسان هست
کاش میشد دنیا تقسیم بندی میشد
هر کی هر جور زندگی میخواست میرفت جایی که افراد دیگه هم اونجوری فکر میکنن  ::) (البته اینم در عمل نمیشه)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
روزی گفتن گرد بودن زمین هم توهینی به خدا بود و مجازات مرگ داشت. تاریخ بیان می‌کنه که داره روز به روز بهتر میشه.
شاید بهترین در کار نباشه یا شدنی نباشه، ولی آدم باید سعی کنه بدتر رو به بد تبدیل کنه.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
روزی گفتن گرد بودن زمین هم توهینی به خدا بود و مجازات مرگ داشت. تاریخ بیان می‌کنه که داره روز به روز بهتر میشه.
شاید بهترین در کار نباشه یا شدنی نباشه، ولی آدم باید سعی کنه بدتر رو به بد تبدیل کنه.
اطلاعات اشتباه :)
بیشتر مطالعه کنید

آفلاین xmlparser

• Full Member
  • *
  • Oldman

آزادی ؟ دم از بهتر شدن میزنی؟ مگه هنوز با عقیده مخالف بد برخورد نمیشه؟ هنوزم حتی در ایالات متحده آزادی خواه و ... رو اعدام میکنند.
نمونش همین فروم. یه حرف میزنی 100 تا منفی میگری!