بابا چرا تا یه چیزی میشه قفل میکنید رو جبیر!
فقط یک کلام بگم که نگم حناق میشه واسم!
هیچ کس حق نداره دیگری رو بخاطر طرز فکرش محکوم کنه! مثلا یکی مثل محمدرضا بیشتر دنبال BSD و اپل و ... است؛ مگه مشکلی داره؟ مگه نمیگید آزادی؟ یک فردی که در زمینه آزادی نرم افزار فعال هست؛ قضیه شلاق زدن کاریکاتوریست رو تعریف میکرد و میگفت هیچکس نباید برای طرز تفکرش مجازات شه! دقیقا چیزی که شما دارید انجام میدید.
کاملا موافقم فقط یک نکته ای برای تکمیل فرمایشات شما
به نظر من باید اطلاعات کافی و درست در اختیار همه قرار بگیره و بعد اون فرد بتونه خودش تصمیم بگیره که چی رو میخواد آیا میخواد از مک و ویندوز استفاده کنه یا از گنو/لینوکس
الان خیلی شرکت های انجصاری بازار تبلیغات رو در دست دارن و خیلی ها اطلاع درستی از خیلی چیز ها ندارن
البته کاملا طبیعی هست
وقتی ریچارد استالمن خودش از عدم آزادی رسانه رنج میبره و دروغ های رسانه ها رو باور میکنه درگه از بقیه چه انتظاری دارید ؟
به نظر من کم اهمیت ترین سطح آزادی همین آزادی نرم افزار هست که کسی چه میدونه شاید اینو علم کردن تا افراد رو از آزادی های دیگه دور نگه دارن
نظر شخصی من این هست >>
شما میتونید موافق یا مخالف باشین ولی حق ندارین به من آسیب بزنید
قانون اصلی که معیار تنظیم آزادی هست
هر کسی مختار هست هر کاری دلش میخواد انجام بده تا زمانی که به دیگری آسیب نزنه
هر کسی مختار هست هر کاری دلش میخواد انجام بده تا زمانی که به دیگری آسیب نزنه (نظر اسلام!)
هر کسی مختار هست هر کاری دلش میخواد انجام بده تا زمانی که به دیگری آسیب نزنه (نظر غرب)
حالا فرقشون => اسلام میگه توهین به دیگران هم موجب آسیب روحیشون میشه و چه بسا زخم زبان بدتر از زحم شمشیر
غرب با جهالت میگه شما آزادی هر چی دلت میخواد به بقیه بگی وگر نه آزادی بیان نداری
---
الان مسئله ویندوز و لینوکس هم مثل همون آزادی اط نوع غربی هست
همین که شما اجازه استفاده از ویندوز رو نمیدونی و لولو و خوخو میدونیش و دیگران رو ازش
منع میکنی یعنی داری خلاف اصل آزادی عمل میکنی
--