انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

حمایت می‌کنید؟

بله
22 (71%)
خیر
5 (16.1%)
بابا جمع کن این مسخره‌بازیا رو روانی
4 (12.9%)

مجموع آرای اعضا: 31

نویسنده موضوع: وضعیت اسفناک گنو/لینوکس در ایران و جهان  (دفعات بازدید: 13937 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
بفرما. اینم یه مثال زنده.  ;D همه به دنبال راحتین. نه آزادی. داداش اینجا که تایپیک معادل‌سازی نیست.

همه؟ شما به حرف های دیگران توجه نکردید و تا یک نفر چیزی رو گفت که دنبالشین اون رو تعمیم دادید به همه !
اگه برای همه فقط راحتی مهم بود اوبونتو و گنو/لینوکس ایقدر کاربر نداشت. شاید لازم باشه بیشتر راجع به فلسفه ی آزادی مطالعه کنید
این بحث کلا بی نتیجست :)

بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.((اُرد بزرگ))

راحتی مگه جزئی از آزادی نیست؟ مثل این بمونه که به یه نفر بگیم هر کاری میتونی بکنی ولی با یه سری وسایل خاص!
مثلا ماشینش ضبط نداشته باشه ؛ غذاش فقط نون سنگک باشه و یا با آب لیمو حمام کنه  :o
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
بفرما. اینم یه مثال زنده.  ;D همه به دنبال راحتین. نه آزادی. داداش اینجا که تایپیک معادل‌سازی نیست.

همه؟ شما به حرف های دیگران توجه نکردید و تا یک نفر چیزی رو گفت که دنبالشین اون رو تعمیم دادید به همه !
اگه برای همه فقط راحتی مهم بود اوبونتو و گنو/لینوکس ایقدر کاربر نداشت. شاید لازم باشه بیشتر راجع به فلسفه ی آزادی مطالعه کنید

راحتی مگه جزئی از آزادی نیست؟ مثل این بمونه که به یه نفر بگیم هر کاری میتونی بکنی ولی با یه سری وسایل خاص!
مثلا ماشینش ضبط نداشته باشه ؛ غذاش فقط نون سنگک باشه و یا با آب لیمو حمام کنه  :o

برای رسیدن به آزادی باید تلاش کرد،‌ نمیشه همه گنو رو ببوسیم بزاریم گوشه و بگیم هروقت یک OS بی نقص و البته آزاد (!) شد همه میایم طرفش
این یک واقعیت غیر قایل انکار هست که نرم افزار های آزاد با همتای تجاریشون فاصله ی زیادی دارن اما این دلیل نمیشه که ناکارمد بخونیمشون

نقل‌قول
مثلا ماشینش ضبط نداشته باشه
فعلا با نوار کاست روی ماشینت حال کن تا مدل سی دی اش هم بیاد البته با فرمت ogg ;)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *

برای رسیدن به آزادی باید تلاش کرد،‌ نمیشه همه گنو رو ببوسیم بزاریم گوشه و بگیم هروقت یک OS بی نقص و البته آزاد (!) شد همه میایم طرفش
این یک واقعیت غیر قایل انکار هست که نرم افزار های آزاد با همتای تجاریشون فاصله ی زیادی دارن اما این دلیل نمیشه که ناکارمد بخونیمشون

نقل‌قول
مثلا ماشینش ضبط نداشته باشه
فعلا با نوار کاست روی ماشینت حال کن تا مدل سی دی اش هم بیاد البته با فرمت ogg ;)

نه چرا ببوسیم بزاریم کنار؟ مثلا اسکریپتهای زیادی برای گیمپ هست که میشه اونا رو به گیمپ افزود و محیطی حتی فراتر از فتوشاپ براش درست کرد!
چرا حالا نیایم این رو بزاریم تو یه ریمستر ؟ (ریمستر خوب یعنی ریمستر کامل ؛ پس اینطوری هم میشه به جامعه آزاد کمک کرد).
یا نه اصلا بیایم گیمپ و اسکریپتهاش رو تحت عنوان یک نرم افزار GIMP Based معرفی کنیم (بخاطر مجوزش میشه چنین چیزی!).
و بعد کم کم کاربران رو ترغیب کنیم به استفاده کامل از سیستم عامل تمام آزاد (حتی کرنل هرد به خوردشون بدیم  ;D)

آفلاین cholazer

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
درود دوستان
ولادت امام زمان(ع) مبارک باد
کسی میدونه این نظر سنجی رو به خاطر چیه؟!!!
یکی از دوستا زحمت کشیدنو این کار رو کردن. نظرات همه محترمه اما بحث اصلیی چیز دیگه ایه
قرار نیست چون در خونمون اسفالت نیست هر روز سر شهرداری غر بزنیم
بهتره به فکر یک راه حل باشیم
درسته سیستم عاملهای پولی پول میگیرن و جلومون فرش قرمز پهن میکنن
بنده یه روزی لز نرمافزارهای کرکی استفاده میکردم که امنیت خودمو زیر سوال میبردم
اما الان چیزی بیشتر از اسایش و راحتی دارم . نه فقط مجانی بودنشون
عید همتون مبارک. راه حل؟
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1391، 06:40 ق‌ظ توسط cholazer »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
البته شهرداری وظیفه‌اش اینه که این کار رو بکنه، و داره پولش هم توسط نفت و مالیات و غیره میگیره. ولی توی نرم‌افزارهای آزاد عموما افراد پولی نمی‌گیرند و همونطوری که توی مجوز اونها (از جمله GPL) اومده، هیچ مسئولیتی بر عهده ندارند، غیر از اینکه هزینه سرویس یا کار خاصی رو بگیرند.
اگر نرم‌افزار خاصی لازم دارید، می‌تونید به اون شرکتی که اون رو برای ویندوز تولید می‌کنه غر بزنید، مثلا به Adobe ولی خوب اون شرکت تا توجیه مالی نداشته باشه احتمالا این کار رو نمی‌کنه.

راه حل اون واضحه. شروع کنید به کمک کردن به پروژه‌هایی که فکر می‌کنید مشکل دارند. این کمک می‌تونه ترجمه اونها باشه، اعلام باگ‌های اون نرم‌افزار باشه، درخواست برای کمبودهایی که اون نرم‌افزار داره باشه، یا کد نوشتن برای اونها باشه. مسلما یک روزه جواب نمی‌گیرید ولی در پایان نتیجه میده.

openshot رو بله استفاده کردم!به گرد پای corel video studio نمیرسه چه برسه به edius!شما از EDIUS استفاده کردی؟
این مشکل دوباره مختص ایران هستش. قیمت Edius Pro 6.5 اینجا حدود ۶۵۰ یورو برابر ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومن هستش. خوب حالا اگر این شرکت بیاد این برنامه رو برای گنو-لینوکس درست کنه، شما حاضری این برنامه رو بخری؟ بود یا نبود این نرم‌افزار برای اکثریت افراد تفاوتی ایجاد نمی‌کنه. فکر می‌کنی افراد عادی که توی کشورهای دیگه هستند و ویندوز استفاده می‌کنند هم چنین نرم‌افزاری رو استفاده می‌کنند؟ خیر، نمی‌کنند! میرن سراغ یک نرم‌افزاری که رایگان باشه یا حداقل قیمت کمی داشته باشه. بعد هم که اون نرم‌افزار رایگان کارشون رو راه میندازه، Donate هم می‌کنند که این فرد یا گروه اومده به رایگان چنین نرم‌افزاری درست کرده.

وقتی میخواستم یه لوگو واسه بابام طراحی کنم گیمپ جواب کار منو نمیداد!وقتی میخواستم چهارتا عکس میکس کنم نرم افزاراش کارمو را نمینداخت!وقتی میخواستم فایل دانلود کنم uget ارور میداد!اینا باعث شد که من برگردم سر خونه ی اول یعنی ویندوز!!!
مسلما اولین قدم یادگیری GIMP هستش. وقتی کار با GIMP رو بلد نباشید نمی‌تونید انتظار داشته باشید کارتون هم راه بیفته. قرار نیست کار با GIMP دقیقا معادل Photoshop باشه، قدم اول یادگیری هستش.
دوباره اون مشکل ایران و نبود کپی‌رایت هم هست. من توی آلمان زندگی می‌کنم، فکر می‌کنید چند نفر رو دیدم که Photoshop رو روی کامپیوترشون داشته باشند؟ و اینکه چند نفر رو دیدم که GIMP رو روی ویندوزشون داشته باشند؟ تعداد گروه اول به تعداد انگشتان یک دست هم نمی‌رسه، در حالی که خیلی‌ها GIMP رو برای کارهای روزانه روی ویندوز دارند. اینجا هیچ شخصی Photoshop رو برای طراحی یک لوگو، کوچیک یا بزرگ کردن یک عکس، تغییرات عادی توی عکس و غیره نمی‌خره. شما خودت حاضری ۸۹۰ یورو (برابر ۲ میلیون و دویست هزار تومن) برای Photoshop پول بدی که یک لوگو برای پدرتون درست کنید؟

دوست دارم جواب این سوال رو بدونم: برای داشتن Photoshop روی گنو-لینوکس چقدر حاضرید هزینه کنید (به تومن)؟
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1391، 08:06 ق‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین cholazer

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
درود دوست عزیز
راسیتش هیچ مثالی به زهنم نرسید قضیه شهرداری رو گفتم ;D
البته شهرداری وظیفه‌اش اینه که این کار رو بکنه، و داره پولش هم توسط نفت و مالیات و غیره میگیره. ولی توی نرم‌افزارهای آزاد عموما افراد پولی نمی‌گیرند و همونطوری که توی مجوز اونها (از جمله GPL) اومده، هیچ مسئولیتی بر عهده ندارند، غیر از اینکه هزینه سرویس یا کار خاصی رو بگیرند.
اگر نرم‌افزار خاصی لازم دارید، می‌تونید به اون شرکتی که اون رو برای ویندوز تولید می‌کنه غر بزنید، مثلا به Adobe ولی خوب اون شرکت تا توجیه مالی نداشته باشه احتمالا این کار رو نمی‌کنه.

راه حل اون واضحه. شروع کنید به کمک کردن به پروژه‌هایی که فکر می‌کنید مشکل دارند. این کمک می‌تونه ترجمه اونها باشه، اعلام باگ‌های اون نرم‌افزار باشه، درخواست برای کمبودهایی که اون نرم‌افزار داره باشه، یا کد نوشتن برای اونها باشه. مسلما یک روزه جواب نمی‌گیرید ولی در پایان نتیجه میده.

openshot رو بله استفاده کردم!به گرد پای corel video studio نمیرسه چه برسه به edius!شما از EDIUS استفاده کردی؟
این مشکل دوباره مختص ایران هستش. قیمت Edius Pro 6.5 اینجا حدود ۶۵۰ یورو برابر ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومن هستش. خوب حالا اگر این شرکت بیاد این برنامه رو برای گنو-لینوکس درست کنه، شما حاضری این برنامه رو بخری؟ بود یا نبود این نرم‌افزار برای اکثریت افراد تفاوتی ایجاد نمی‌کنه. فکر می‌کنی افراد عادی که توی کشورهای دیگه هستند و ویندوز استفاده می‌کنند هم چنین نرم‌افزاری رو استفاده می‌کنند؟ خیر، نمی‌کنند! میرن سراغ یک نرم‌افزاری که رایگان باشه یا حداقل قیمت کمی داشته باشه. بعد هم که اون نرم‌افزار رایگان کارشون رو راه میندازه، Donate هم می‌کنند که این فرد یا گروه اومده به رایگان چنین نرم‌افزاری درست کرده.

وقتی میخواستم یه لوگو واسه بابام طراحی کنم گیمپ جواب کار منو نمیداد!وقتی میخواستم چهارتا عکس میکس کنم نرم افزاراش کارمو را نمینداخت!وقتی میخواستم فایل دانلود کنم uget ارور میداد!اینا باعث شد که من برگردم سر خونه ی اول یعنی ویندوز!!!
مسلما اولین قدم یادگیری GIMP هستش. وقتی کار با GIMP رو بلد نباشید نمی‌تونید انتظار داشته باشید کارتون هم راه بیفته. قرار نیست کار با GIMP دقیقا معادل Photoshop باشه، قدم اول یادگیری هستش.
دوباره اون مشکل ایران و نبود کپی‌رایت هم هست. من توی آلمان زندگی می‌کنم، فکر می‌کنید چند نفر رو دیدم که Photoshop رو روی کامپیوترشون داشته باشند؟ و اینکه چند نفر رو دیدم که GIMP رو روی ویندوزشون داشته باشند؟ تعداد گروه اول به تعداد انگشتان یک دست هم نمی‌رسه، در حالی که خیلی‌ها GIMP رو برای کارهای روزانه روی ویندوز دارند. اینجا هیچ شخصی Photoshop رو برای طراحی یک لوگو، کوچیک یا بزرگ کردن یک عکس، تغییرات عادی توی عکس و غیره نمی‌خره. شما خودت حاضری ۸۹۰ یورو (برابر ۲ میلیون و دویست هزار تومن) برای Photoshop پول بدی که یک لوگو برای پدرتون درست کنید؟

دوست دارم جواب این سوال رو بدونم: برای داشتن Photoshop روی گنو-لینوکس چقدر حاضرید هزینه کنید (به تومن)؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
نقل‌قول
حدود ۶۵۰ یورو برابر ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومن هستش.
نقل‌قول
شما خودت حاضری ۸۹۰ یورو (برابر ۲ میلیون و دویست هزار تومن) برای Photoshop پول بدی که یک لوگو برای پدرتون درست کنید؟
نگاه کن تو را به خدا!!! اینهمه دوستان به من بد و بیراه گفتن که چی؟ که من فلسفه رو بهش توجه نکرده‌ام و فقط جوانب دیگه رو سنجیده‌ام. خب دوست عزیزتر از جان شما که گندو زدی به هر چی فلسفه و غیره و ذالکه!! یعنی می‌فرمایید آنجایی که جنابعالی ساکن هستید (و بالاخره جهان اولی گفتن و ایناااا) ملت فقط به خاطر رایگان بودن و نبود نیاز به امکانات زیاد نرم‌افزارهای پولی میان به سمت نرم‌افزارهای آزاد؟؟؟ یعنی اونجا هم کسی دنبال آزادی نیست؟؟؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
درود دوست عزیز
راسیتش هیچ مثالی به زهنم نرسید قضیه شهرداری رو گفتم ;D

سلام دوستان. ولادت امام زمان (عج) مبارک‌باد.
کسی می‌دونه این +۱ برای چیه؟؟؟!!!!! یکی از دوستا زحمت این کارو کشیده‌ان و نظرات همگی هم واسه خودشون محترمه.
ولی خب قرار نیست تا وقتی ارسالهامون به حد نصاب نرسیده همش هی مثبت نثار این و اون کنیم که.
نمونه‌اش استانداری. یه پارک هنوز تو محله ما نساخته فقط بلده پولا رو بفرسته لبنان و لاس وگاس و قم.

پ.ن.: قصد بنده به هیچ وجه ترول‌نمایی یا توهین و امثالهم نیست. فقط می‌خواستم نشون بدم همون قدر که پست یکی از دوستا به موضوع بیربط بود، پست منم بود!
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1391، 10:58 ق‌ظ توسط arman1992 »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
خب دوست عزیزتر از جان شما که گندو زدی به هر چی فلسفه و غیره و ذالکه!! یعنی می‌فرمایید آنجایی که جنابعالی ساکن هستید (و بالاخره جهان اولی گفتن و ایناااا) ملت فقط به خاطر رایگان بودن و نبود نیاز به امکانات زیاد نرم‌افزارهای پولی میان به سمت نرم‌افزارهای آزاد؟؟؟ یعنی اونجا هم کسی دنبال آزادی نیست؟؟؟
اگر کمی دقت می‌کردید میدید که من در مورد کاربران ویندوزی و عدم استفاده عمومی از نرم‌افزارهایی مثل Photoshop در کشورهای دیگه صحبت کردم. (البته اگر فکر می‌کنید همه برای آزادی سمت نرم‌افزارهای آزاد میان خوب در اشتباه هستید، ولی خوب فعلا این مبحث صحبت من نبود)
قسمت بعدی صحبت این بود که چقدر برای امکاناتی که بدست میاریم حاضریم هزینه بکنیم؟ چون مسلما آزادی هم بدون هزینه نیست! و گفتم حتی افرادی که برای رایگان بودن به اون سمت میان، عموما با چیزی مثل Donate سعی در کمک به این پروژه‌ها می‌کنند. حالا دوستان از نداشتن Photoshop توی گنو-لینوکس ناراحت هستند. دوست دارم بدونم چقدر حاضرند (از لحاظ مالی) برای اون هزینه کنند؟

گند زدن به فلسفه نرم‌افزار آزاد اینه که از امکانات اون جامعه استفاده کنیم و هیچ کمکی به اونها نکنیم، نه صحبت‌های من  ;)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
دوستان یک نفر گفت راحتی میخوام ؛ بعد استارتر محترم اومد از لفظ «همه» استفاده کرد و شما طوری گفتی به همه تعمیم داده که انگار همه توی ایران گنو/لینوکسی هستند!

یه نگاه به انجمن اپل بندازید ----> http://i-phone.ir/forums

برای چی ده برابر اینجا عضو داره؟ مطمئنا کاربرانی هم که همزمان توش آنلاین میشن و فعالیت میکنند هم ده ها برابر اینجاست (که هست..)

فکر میکنید برای چی؟ چون محصولات اپل آزاد نیستن؛ ولی بسیار کار راه انداز و راحت هستند! از موقعی که iPod خریدم دیگه برای موزیک یا بازی و ... به وسیله دیگری احتیاج ندارم و بحث راحتی کاربر بهش پرداخته شده.

یکم باید در این مورد روی نرم افزارها تلاش کرد!
محیط های کاربری که در لینوکس و BSD دیدم ؛ همشون جذاب و خوب هستند (حتی محیط پاپی لینوکس  :o) ولی نرم افزارهایی که استفاده میشن یکم امکاناتشون پایینه. حالا مثلا شما میگید حاضر نیستید هزینه کنید برای ساخت یک لوگوی ساده و یا تغییر سایز عکس ؛ همین آقای GIMP سر این مسائل هم اذیت میکنه! نمیخوام توی سرش بزنم چون خودم کار گرافیکی انجام میدم و روی مک هم GIMP دارم ؛ ولی مثلا چرا ابزارهای Shape فقط بصورت یک اسکریپت جداگانه میان توی سیستم؟؟؟ و درون سازی نشدند؟

این صحبتها هم توی این مسائل پیش میاد ;)

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
همین الآنش هم به اندازه‌ی کافی داریم از دست کسایی که بدون اطلاع از مفهوم ازادی اومدن سمت لینوکس می‌کشیم. آشنا کردن هرکدومشون هم با گنو/لینوکس و فلسفه ی پشت اون داره به اندازه ی کافی نیرو و انرژی از جامعه هدر می‌ده، انرژی‌ای که می‌تونه صرف کارهای بهتر و اصولی‌تری مثل کارت گرافیک آزاد بشه که دیگه نیازی به شرکت‌های انحصاری نداشته باشیم و بتونیم اکوسیستم خودمون رو کامل کنیم.
مشکل شما اینه که فکر می‌کنی دموکراسی وجود داره و قدرت در تعداده. این حرفا برای اینه که من و شما رو چارپا فرض کنن، در نهایت پوله که همه‌چیز رو مشخص می‌کنه. کل دنیا هم برعلیه چیزی باشن که یه سرمایه‌دار رو پول‌دارتر می‌کنه، اون سرمایه‌دار کل دنیا رو به کفش چپش هم حساب نمی‌کنه.
مثبت یک صد میلیون
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
نمیخوام توی سرش بزنم چون خودم کار گرافیکی انجام میدم و روی مک هم GIMP دارم ؛ ولی مثلا چرا ابزارهای Shape فقط بصورت یک اسکریپت جداگانه میان توی سیستم؟؟؟ و درون سازی نشدند؟
چون کار GIMP کشیدن Shape نیست، GIMP با هدف اصلی پردازش تصویر ایجاد شده. معادل Illustrator که کار کشیدن Shape رو داره میشه Inkscape.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
نمیخوام توی سرش بزنم چون خودم کار گرافیکی انجام میدم و روی مک هم GIMP دارم ؛ ولی مثلا چرا ابزارهای Shape فقط بصورت یک اسکریپت جداگانه میان توی سیستم؟؟؟ و درون سازی نشدند؟
چون کار GIMP کشیدن Shape نیست، GIMP با هدف اصلی پردازش تصویر ایجاد شده. معادل Illustrator که کار کشیدن Shape رو داره میشه Inkscape.
inkscape زیادی حجیم و سنگین هست !

بعنوان یه گرافیست ترجیح میدید کدوم نرم افزار رو استفاده کنید؟ یک نمونه کامل و سبک یا حجیم و اختصاصی؟

در ضمن ؛ توی ایران هم کم نیستند کسانی که نرم افزار رو میخرند (خودم یه نمونش! تمام برنامه های iPod و OS X رو اورجینال تهیه میکنم!). پس رایگان بودن هم دلیل منطقی بر استفاده از لینوکس یا نرم افزار آزاد نیست ;)

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
نقل‌قول
دوستان یک نفر گفت راحتی میخوام ؛ بعد استارتر محترم اومد از لفظ «همه» استفاده کرد و شما طوری گفتی به همه تعمیم داده که انگار همه توی ایران گنو/لینوکسی هستند!

واقعا برام جالبه چطور این برداشت رو از حرفم داشتید !
از لحاظ آماری چون نمونه ی ایشون شرایط لازم رو نداره ( به صورت تصادفی انتخاب نشده و به اندازه ی کافی بزرگ نیست و ...) قابلیت تعمیم به جامه ی آماری را نداره و نمیشه اصطلاح همه رو به کار برد :)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول

واقعا برام جالبه چطور این برداشت رو از حرفم داشتید !
از لحاظ آماری چون نمونه ی ایشون شرایط لازم رو نداره ( به صورت تصادفی انتخاب نشده و به اندازه ی کافی بزرگ نیست و ...) قابلیت تعمیم به جامه ی آماری را نداره و نمیشه اصطلاح همه رو به کار برد :)
داداش حرفای آمار دوم دبیرستانو واسه من تکرار می‌کنید؟ اگه اینه که شما هم به عنوان نمونه شرایط تعمیم به کل جامعه‌ی آماری رو ندارید.
من اگر می‌فهمیدم چرا اصرار دارید این حقیقتو قبول نکنید که اکثریت به دنبال راحتین خوب می‌شد.