انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

حمایت می‌کنید؟

بله
22 (71%)
خیر
5 (16.1%)
بابا جمع کن این مسخره‌بازیا رو روانی
4 (12.9%)

مجموع آرای اعضا: 31

نویسنده موضوع: وضعیت اسفناک گنو/لینوکس در ایران و جهان  (دفعات بازدید: 13914 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
ههههه موضوع تایپیک چی بود و به کجا کشید!عزیزان،برادران،بزرگان،اساتید، یکم روشن فکر کنید.به فرض اوبونتو مثل توپ ترکید و از هر ۱۰ کاربر کامپیوتر ۹ تاش اوبونتو داشته باشن!اونوقت شرکتا میریزن واسه اوبونتو برنامه میسازن مثل هولو!ولی یه مشکل اساسی هست اونم اکتیو کردنه برنامه هاست!من پارسال نمایشگاه الکامپ رفته بودم یه فتوشاپ اورجینال رو یک میلیون و چهارصد و خورده ای میفروختن!!!!!!خب اگه واقعا اینطور باشه کسی میاد واسش کرک بسازه؟فک نکنم چون جامعه ازاده و این کار نامردی تو نامردی میشه!و اونوخته که خودم میچسبم به ویندوز و با ازادی بای بای میکنم.
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
د نه د. اگر اون اتفاق افتاد که اونوقت درک عمومی جامعه هم از آزادی بالا میره. اونوقت تعداد کسانی که حاضر به پرداخت این هزینه‌های گزاف برای نرم‌افزارها میشن پایین میاد. اونوقته که سودهای سرشار از این بازار محو میشه. و در نهایت اونوقته که ساختار ناجوانمردانه‌ی فعلی تغییر می‌کنه و کمپانی‌ها هم یا مجبورن محصولاتشون رو آزاد کنن و مدلهای تجاریشون رو تغییر بدن، و یا اینکه کلا درشو گل بگیرن و اعلام ورشکستگی کنن. که در هر دو صورت یا به نفع ماست یا به ضرر ما نیست.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
برادر من! شما می‌گی اکثریت به دنبال راحتی هستن، قبول! می‌گی نرم‌افزارهای ازاد راحت نیستن!، اونم قبول! ما که نگفتیم همه باید بیان از نرم‌افزارهای آزاد استفاده کنن که! مگه جلوا پخش می‌کنن این‌جا؟ نه، اتفاقا خیلی هم سختی داره. من حاضرم این سختی رو برای رسیدن به آزادی تحمل کنم، ولی بقیه که این‌طور نیستن.
حرف من اینه: تا کسی ندونه چرا استفاده از نرم‌افزار آزاد به نفعشه و حاضر نباشه برای نفع بزرگ‌تر سختی‌های راه رو به جون بخره، استفاده‌اش از نرم‌افزار آزاد بزرگ‌ترین ضرر رو به نرم‌افزارهای آزاد می‌زنه. اون‌وقت بدترین حالت ممکن که می‌تونه درجا نرم‌افزار آزاد رو از بین ببره اینه که مثلا شرکت ادوبی نرم‌افزارهاش رو برای گنو/لینوکس هم ارائه بده. الآن اگه این‌کار رو بکنه کاربرانی که به‌خاطر آزادی اومدن سمت گنو به هیچ‌عنوان از اون نرم‌افزار انحصاری استفاده نمی‌کنن، اما اگه آزادی براشون در درجه‌ی نخست اهمیت نباشه و برن سمتش دیگه ما گیمپی نخوایم داشت. شاید بگی گیمپ ضعیفه و شاید! این حرفت درست باشه، اما مقصر ضغیف بودن گیمپ جامعه‌ی کاربری نرم‌افزار آزاده که ازش حمایت نمی‌کنه تا قوی بشه. حالا فکر کن اگه ما فوتوشاپ هم داشته باشیم وضع چی می‌شه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
برادر من! شما می‌گی اکثریت به دنبال راحتی هستن، قبول! می‌گی نرم‌افزارهای ازاد راحت نیستن!، اونم قبول! ما که نگفتیم همه باید بیان از نرم‌افزارهای آزاد استفاده کنن که! مگه جلوا پخش می‌کنن این‌جا؟ نه، اتفاقا خیلی هم سختی داره. من حاضرم این سختی رو برای رسیدن به آزادی تحمل کنم، ولی بقیه که این‌طور نیستن.
حرف من اینه: تا کسی ندونه چرا استفاده از نرم‌افزار آزاد به نفعشه و حاضر نباشه برای نفع بزرگ‌تر سختی‌های راه رو به جون بخره، استفاده‌اش از نرم‌افزار آزاد بزرگ‌ترین ضرر رو به نرم‌افزارهای آزاد می‌زنه. اون‌وقت بدترین حالت ممکن که می‌تونه درجا نرم‌افزار آزاد رو از بین ببره اینه که مثلا شرکت ادوبی نرم‌افزارهاش رو برای گنو/لینوکس هم ارائه بده. الآن اگه این‌کار رو بکنه کاربرانی که به‌خاطر آزادی اومدن سمت گنو به هیچ‌عنوان از اون نرم‌افزار انحصاری استفاده نمی‌کنن، اما اگه آزادی براشون در درجه‌ی نخست اهمیت نباشه و برن سمتش دیگه ما گیمپی نخوایم داشت. شاید بگی گیمپ ضعیفه و شاید! این حرفت درست باشه، اما مقصر ضغیف بودن گیمپ جامعه‌ی کاربری نرم‌افزار آزاده که ازش حمایت نمی‌کنه تا قوی بشه. حالا فکر کن اگه ما فوتوشاپ هم داشته باشیم وضع چی می‌شه!

اقای بهزادی هر سیستم عامل یا توضیع دو مدل کاربر داره یکی معمولی مثل من و یکی حرفه ای مثل شما!
من معمولی نمیتونم نیازهامو با گیمپ برطرف کنم و نمیتونم صبر کنم تا تقی به توقی بخوره و گیمپ گوی سبقت رو از فتو شاپ بگیره چون من به یه برنامه کم نقص نیاز دارم که بتونم کاهامو انجام بدم!این فقط یه مثال کوچیک بود!

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
بفرما. اینم یه مثال زنده.  ;D همه به دنبال راحتین. نه آزادی. داداش اینجا که تایپیک معادل‌سازی نیست.

همه؟ شما به حرف های دیگران توجه نکردید و تا یک نفر چیزی رو گفت که دنبالشین اون رو تعمیم دادید به همه !
اگه برای همه فقط راحتی مهم بود اوبونتو و گنو/لینوکس ایقدر کاربر نداشت. شاید لازم باشه بیشتر راجع به فلسفه ی آزادی مطالعه کنید
این بحث کلا بی نتیجست :)

بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.((اُرد بزرگ))

راحتی مگه جزئی از آزادی نیست؟ مثل این بمونه که به یه نفر بگیم هر کاری میتونی بکنی ولی با یه سری وسایل خاص!
مثلا ماشینش ضبط نداشته باشه ؛ غذاش فقط نون سنگک باشه و یا با آب لیمو حمام کنه  :o

داداش من وقتی من نمیتونم با تخم مرغ و شیر و مخلفات اضافه شامپو واسه سرم درست کنم مجبورم برم یه شامپو تخم مرغ بگیرم!چون در حال حاضر این راحت ترین کار واسه رفع نیاز منه!درضمن شما سعی کن از این اقا(اُرد) بت نسازی و طبق نیاز و مشکل کنونیه جامعه پیش بری!یه نفر یه زمانی یه حرفی زده که به درد زمان خودش میخوره!آزادی در قبال چی؟وقتی امکانات در حد رفع نیاز نیست آزادی به چه درد میخوره؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!

خیلی ببخشید ؛ ولی این پست صرفا برای اینه که خودتون رو قانع کنید از گنو/لینوکس استفاده کنید. من خودم روی دسکتاپم FreeBSD نصب هست. با کمی گشت و گذار توی اینترنت راه اجرای برنامه های OS X رو روش پیدا کردم! و حالا هم آزادی رو دارم و هم راحتی رو! یعنی گنوم و ... رو دارم ، در عین حال آیتونز هم دارم (البته اون رو روی مک دارم).
ببینید مک هم چیزی فراتر از اوبونتو نیست. فقط چندتا خوبی داره!
1- مطابق میل کمپانی های بزرگه
2- رابطش به قدری خیره کنندست که اگر نیازیم به خریدش نباشه آدم شل میشه بخردش!
3- یه کمپانی خیلی بزرگ با سابقه 40 ساله پشتشه.
و از همه مهم تر:
4- جامعه کاربری خوبی داره.
با این عقاید بخوایم بریم جلو ، بعید میدونم دیگه کسی حداقل توی ایران رغبتی برای استفاده از لینوکس داشته باشه!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
بعنوان یه گرافیست ترجیح میدید کدوم نرم افزار رو استفاده کنید؟ یک نمونه کامل و سبک یا حجیم و اختصاصی؟
مسلما یک گرافیست از یک برنامه اختصاصی استفاده می‌کنه. کلا هر کسی در رشته خودش از برنامه‌های اختصاصی خودش استفاده می‌کنه.
GIMP اگر اون امکانات رو اضافه کنه که یک برنامه عمومی بشه، حجیم میشه و از حالت اختصاصی بودن در میاد، برای همین هم اینکار رو نمی‌کنند.

اقای بهزادی هر سیستم عامل یا توضیع دو مدل کاربر داره یکی معمولی مثل من و یکی حرفه ای مثل شما!
من معمولی نمیتونم نیازهامو با گیمپ برطرف کنم و نمیتونم صبر کنم تا تقی به توقی بخوره و گیمپ گوی سبقت رو از فتو شاپ بگیره چون من به یه برنامه کم نقص نیاز دارم که بتونم کاهامو انجام بدم!
همونطور که قبل هم گفتم توضیع یعنی پست و فرومایه. توزیع درسته.
Photoshop خیلی خوبه اگر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتومن داشته باشید که براش بپردازید. مسلما یک راه هم غیرقانونی استفاده کردن هستش که خیلی از افراد ترجیح میدن از روش‌های غیرقانونی زندگیشون نگذره.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
بعنوان یه گرافیست ترجیح میدید کدوم نرم افزار رو استفاده کنید؟ یک نمونه کامل و سبک یا حجیم و اختصاصی؟
مسلما یک گرافیست از یک برنامه اختصاصی استفاده می‌کنه. کلا هر کسی در رشته خودش از برنامه‌های اختصاصی خودش استفاده می‌کنه.
GIMP اگر اون امکانات رو اضافه کنه که یک برنامه عمومی بشه، حجیم میشه و از حالت اختصاصی بودن در میاد، برای همین هم اینکار رو نمی‌کنند.

من معمولی نمیتونم نیازهامو با گیمپ برطرف کنم و نمیتونم صبر کنم تا تقی به توقی بخوره و گیمپ گوی سبقت رو از فتو شاپ بگیره چون من به یه برنامه کم نقص نیاز دارم که بتونم کاهامو انجام بدم!
همونطور که قبل هم گفتم توضیع یعنی پست و فرومایه. توزیع درسته.
Photoshop خیلی خوبه اگر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتومن داشته باشید که براش بپردازید. مسلما یک راه هم غیرقانونی استفاده کردن هستش که خیلی از افراد ترجیح میدن از روش‌های غیرقانونی زندگیشون نگذره.

اولا این دو میلیون و دویست هزار تومن رو شما این طور نبین!در اصل به قیمت دلاره و دلارم که وضعیتش معلومه!
ثانیا یه شهر وند به فرض امریکایی حقوق کارگریش ماهی 4500 دلار شاید هم بیشتره!(این حقوق مال 3 سال پیشه!)این 4500 تا در برابر حقوق یه کارگر ایرانی که ماهی 300 هـــــــــــــــــــــــــــــــــزار تومنه میدونید چقد اختلاف داره؟!اونوقت شما دم از فتوشاپه اورجینال میزنی؟!!!
ثالثا من واقعا معذرت میخوام که باز واژه ی توزیع رو اشتباه نوشتم.

اگر در بی عدالتی ها بی طرف هستید،باید بدانید که طرف ستمگر را گرفته اید

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
آقایون لطفا بیخیال. یه اشتباهی کردم اومدم چیزایی که تو سرم بود رو ریختم بیرون به امید اینکه بتونم یه تغییری ایجاد کنم. اصن بحث چی بود که الان به اینجا کشید؟ الان اینا چه ربطی به پست اول داره؟
بحث نکنید. کاریکاتور ببینید دلتون باز شه  ;D :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,39517.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,39377.0.html
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
 arman1992  با تشکر
ببین مردم امروز بیدار شدن شاید نه همه اما خیلی ها بیدار هستند. کی میگه لینوکس مثلا اوبنتو پول لازم رو نداره ، مگر ما از سیاست های آنها کاملا خبر داریم ، هر شرکتی  سیاست های خاص خودشو داره برخی انحصار طلب برخی هم آزاد . فاکتور زمان خیلی مهمه ،محصولی مطلوب با شرایط زمان . در شرایط تبلت ها این به چشم میاد اندروید ، ویندوز در آینده ، اپل وبرخی دیگر مثل فایر فاکس که در آینده و...  حال سهم بازار اوبونتو چقدر هست .سال 2014 رو اگر در نظر بگیریم شرایط سخت تر هم میشه چون شرکت های نوپا هم تجربه کسب می کنند و رقابت سخت تر می شود.
یه کمی هم شرکت هایی نظیر زوزه از خودشون انعطاف بیشتری نشون بدن والا ما ایرانی ها هم کاربر هستیم. میریم تو سایت زوزه ایران رو نداره و...
اگر دشمن تک زد ما باید پاتک بزنیم نه اینکه بگیم صبر کن تا موشک رو بسازیم  با ید همه چیز رو از قبل داشته باشیم. تعصب بی جا مانع است جلو نمیبره. الان ویندوز 8 کاربر ها رو هدف گرفته طوری که گوگل میاد تبلت 200 دلاری میزنه. آمازون بازار رو با چند تبلت جدید وارزان میخواد بگیره.
این که اوبونتو چرا با این سرمایه ای که داره چرا وارد نمیشه این میتونه یک سیاستی باشه که در 2014 بدنبالش هست اما اگر این سیاست اشتباه باشه بازار رو از دست میده. خیلی از مسایل حل نشده مونده گرمای بیش از حد که در همین انجمن
 بار ها اشاره شده و.... 15 درجه تبلت جدید اپل  گرما بیشتر تولید میکنه الان شرکت به فکر این هست که تکنولوژی ساخت صفحه رو از سامسونگ به شارپ تغییر بده. اینا برای برخی کار بر ها مهمه. البته ساده ترین مشکلی رو که میشه حل کرد بازی که واقعا شرکت های بزگ براحتی کنار میان اما کار بران باید درخواست کنند. در ایران بحث فرق میکنه اکثریت از کرک استفاده می کنند لذا کسی کمتر به خودش اجازه میده که از دیگر نرم افزار ها استفاده کنه. مثلا نرم افزار blander خوبه اما یه کتاب فارسی جامع براش نیست فقر متون مربوط به لینوکس به چشم میاد . در دید برخی لینوکس و کاربرانش فقط برای هک واین جور کارا استفاده میشه. اگر لینوکس در دنیا هم پیشرفت کنه ما خودمون هستیم که در جامعه ایران باید پیشرفت بدیمش .
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1391، 06:47 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
یه جمله عجیب داره مدیر عامل اپل و اینکه مصرف کندگان ما با اینکه سرما فریاد میزنند اما باز هم محصولات ما رو میخرند .
یه کمی تامل روی این حرف بشه.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
یه جمله عجیب داره مدیر عامل اپل و اینکه مصرف کندگان ما با اینکه سرما فریاد میزنند اما باز هم محصولات ما رو میخرند .
یه کمی تامل روی این حرف بشه.

شاید مصداق کامل این جمله خودم باشم!
همیشه از آیپادم و برخی محدودیتهاش ناراضیم ولی مطمئنا نسل بعدیش رو هم میخرم (همونطوری که پارسال و امسال خریدم!).
این یعنی هنر جذب کاربر. توصیه میکنم کتاب والتر ایزاکسون رو بخونید (زندگینامه استیو جابز ) و همچنین کتاب The Apple Way !
اینا کلا چشم رو باز میکنه ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین xmlparser

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • Oldman
با یه نگاه ساده به همین پستها میشه فهمید چرا وضعیت اسفناکه!

:-X

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
اولا این دو میلیون و دویست هزار تومن رو شما این طور نبین!در اصل به قیمت دلاره و دلارم که وضعیتش معلومه!
ثانیا یه شهر وند به فرض امریکایی حقوق کارگریش ماهی 4500 دلار شاید هم بیشتره!(این حقوق مال 3 سال پیشه!)این 4500 تا در برابر حقوق یه کارگر ایرانی که ماهی 300 هـــــــــــــــــــــــــــــــــزار تومنه میدونید چقد اختلاف داره؟!اونوقت شما دم از فتوشاپه اورجینال میزنی؟!!!
در مورد حقوق‌ها تا حدودی درسته، ولی حقوق یک کارگر در آمریکا حدود هزار دلار هستش و هزینه Photoshop میشه حداقل یک ماه حقوق. فرض کنیم Photoshop بجای دو میلیون و دویست هزار تومن بشه همون حقوق یک ماه یعنی سیصد هزار تومن! باز هم هزینه بالایی هستش. توی اروپا هم تا وقتی کسی کار حرفه انجام نده و منبع درآمدش اون نباشه، نمیخره اون رو.

خیلی از مسایل حل نشده مونده گرمای بیش از حد که در همین انجمن
دوباره قضیه همون کمک کردن هستش. اگر تمام کسانی که این مشکل رو دارند شروع به Donate کردن به کرنل بکنند (فرض کنیم ۵ دلار) و بگن که این کمک برای حل این مشکل هستش، اولویت این مشکل عوض میشه و این مشکل مسلما زودتر حل میشه. اعتراض به این مشکل توی این انجمن دردی رو از این انجمن دوا نمی‌کنه و تنها توقع بی‌جا هستش.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
در مورد حقوق‌ها تا حدودی درسته، ولی حقوق یک کارگر در آمریکا حدود هزار دلار هستش

حقوق بیکاری در آمریکا 2000 هزار دلاره پس حقوق یک کارگر نمی‌تونه هزار دلار باشه
متوسط حقوق یک تکنیسین شبکه ۲ سال پیش ۸۲ و تکنسین شبکه (ویندوزی) 89 هزار دلار در سال

در کل با حرف شما در مورد کپی رایت کاملا موافقم
در سنجش دو نرم افزار باید همه جوانب رو در نظر گرفت
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید