برادر من! شما میگی اکثریت به دنبال راحتی هستن، قبول! میگی نرمافزارهای ازاد راحت نیستن!، اونم قبول! ما که نگفتیم همه باید بیان از نرمافزارهای آزاد استفاده کنن که! مگه جلوا پخش میکنن اینجا؟ نه، اتفاقا خیلی هم سختی داره. من حاضرم این سختی رو برای رسیدن به آزادی تحمل کنم، ولی بقیه که اینطور نیستن.
حرف من اینه: تا کسی ندونه چرا استفاده از نرمافزار آزاد به نفعشه و حاضر نباشه برای نفع بزرگتر سختیهای راه رو به جون بخره، استفادهاش از نرمافزار آزاد بزرگترین ضرر رو به نرمافزارهای آزاد میزنه. اونوقت بدترین حالت ممکن که میتونه درجا نرمافزار آزاد رو از بین ببره اینه که مثلا شرکت ادوبی نرمافزارهاش رو برای گنو/لینوکس هم ارائه بده. الآن اگه اینکار رو بکنه کاربرانی که بهخاطر آزادی اومدن سمت گنو به هیچعنوان از اون نرمافزار انحصاری استفاده نمیکنن، اما اگه آزادی براشون در درجهی نخست اهمیت نباشه و برن سمتش دیگه ما گیمپی نخوایم داشت. شاید بگی گیمپ ضعیفه و شاید! این حرفت درست باشه، اما مقصر ضغیف بودن گیمپ جامعهی کاربری نرمافزار آزاده که ازش حمایت نمیکنه تا قوی بشه. حالا فکر کن اگه ما فوتوشاپ هم داشته باشیم وضع چی میشه!
خیلی ببخشید ؛ ولی این پست صرفا برای اینه که خودتون رو قانع کنید از گنو/لینوکس استفاده کنید. من خودم روی دسکتاپم FreeBSD نصب هست. با کمی گشت و گذار توی اینترنت راه اجرای برنامه های OS X رو روش پیدا کردم! و حالا هم آزادی رو دارم و هم راحتی رو! یعنی گنوم و ... رو دارم ، در عین حال آیتونز هم دارم (البته اون رو روی مک دارم).
ببینید مک هم چیزی فراتر از اوبونتو نیست. فقط چندتا خوبی داره!
1- مطابق میل کمپانی های بزرگه
2- رابطش به قدری خیره کنندست که اگر نیازیم به خریدش نباشه آدم شل میشه بخردش!
3- یه کمپانی خیلی بزرگ با سابقه 40 ساله پشتشه.
و از همه مهم تر:
4- جامعه کاربری خوبی داره.
با این عقاید بخوایم بریم جلو ، بعید میدونم دیگه کسی حداقل توی ایران رغبتی برای استفاده از لینوکس داشته باشه!