بالخره چی شد دومین؟
بانر چی شد؟
اعضای اصلی کیا هستند؟برای تاسیس!
هاست قراره چیکار کنیم براش؟
نتیجه گیری کنید دیگه!
به نظر من یک کنفراس بزاریم همه با هم حرف بزنیم مثلا توی چت روم ها مثلا cloob.com به هرحال بازم به خودتون بستگی داره یک زمان مشخص و همه جمع بشیم راجبش به نتیجه برسیم و کارها رو تقسیم کنیم و برنامه ریزی آینده رو انجام بدیم و حتی جلسه بعدی رو هم مشخص کنیم
اینجوری نمیشه به نتیجه رسید!
دومین که کسی چیزی نمیگه به نظرم همون fsfiran.org رو ثبت کنیم
بابات اعضای اصلی این تابئک رو زدم تا هر کی توانایشو داره و مایل به همکاری هست بیاد
هاست رو دوستمون قراره زحمتش رو بکشه
اگه دو نفر مثل شما واقعا علاقه مند بودن و کمک میکردن هیچ مشکلی نداشتیم ولی نمیدونم چرا کسی چیزی نمیگه ! حالا ما کارمون رو شروع میکنیم شاید بعدا افراد اضافه بشه
ava - baztabroh - nixoeen - prp-e - سلمان العلما شیرازی!
فعلا این افراد اعلام همکاری کردن
--
کنفرانس هم ایده خوبیه ولی این سایت که راه بیفته با توجه به جامعه مجازی و فروم میتونیم بحث های مرتبط رو برای ادامه فعالیت ها اونجا پیگیری کنیم
من دامنه fsfiran.org رو اگه مایل باشین ثبت کنم دامنه دات کامش هم اگه شما ثبت کنید خیلی خوبه (ریدایرکت میشه روی دامین اصلی و به خاطر مسائل سئو و ... روی یک دامنه کار میکنیم فقط چون خیلیا آخر هر دامینی .com میزنن :| به نظرم بهتره دات کامش رو هم ثبت کنیم )
هاست هم جناب nixoeen زحمتش رو کشیدن الان همه چی برای شروع آمادس اگه اینجوری پیش بره تا آخر این هفته همه قسمت های سایت کامل و آماده میشن
این روز ها انجمن اوبونتو خلوت هست یکم واسه همین افراد زیادی هنوز تایپک رو ندیدن وگر نه مطمئنم دوستان بیشتری قصد همکاری دارن