بسم الله الرحمن الرحیم
همکاری برای ساخت یک نرم افزار متن باز جامع قرآنی و حدیثی شیعهمعرفی با سلام و احترام به تمامی دوستان و عزیزان این سایت
بنده چند سال پیش بنا به اتفاق خاصی به این فکر افتادم تا یک نرم افزار رایگان قرآنی به زبانهای مختلف البته طبق تفسیر شیعه ارائه بدهم
بالاخره بعد از مدتی با کمک دوستان و جدیت و تلاش خودم تونستم یک نرم افزار بسیار سبک و کاربردی تحت ویندوز ارائه بدهم
در نسخه اولی این نرم افزار کل قرآن با ترجمه انگلیسی و فارسی ارائه گردید و امکاناتی مانند جستجو و تغییر فونت و اندازه و رنگ ها
از دیگر امکانات این نرم افزار طبقه بندی موضوعی آیات قران بود که این موضوع بالغ بر 30 موضوع بود.
آیات قرآن در شان پیامبر ص وامیرالمومنین ع و آیاتی در مورد بهشت و قیامت و... از جمله موضوعات موجود در این دسته بندی آیات هست
بخش دیگری هم اضافه کردم بعنوان یک سیستم پرسشگر که قابلت ارسال مستقیم سوالات قرآنی از طریق همین نرم افزار را داشته باشد .در هرجای قرآن اگر کسی نیاز به توضیح بیشتر یا تفسیر داشت تنها با یک کلید این آیه به همراه سوال پرسشگر برای ما ارسال شود.
حجم این نرم افزار هم کمتر از 2 مگا بود و استقبال خوبی از طریق کاربران ایرانی را شاهد بودیم
در نسخه های بعدی نهج البلاغه و صحیفه سجادیه هم به این برنامه اضافه کردیم
اخیرا به برکت آشنایی با سایت بسیار مفید و ارزنده شما و همچنین تمایل به کار در محیط لینوکس
علاقه مند شدم تا برنامه خودم را از انحصار ویندوز خارج نمایم و بصورت یک نرم افزار جامع و دایرة المعارف شیعه تحت لینوکس و مخصوصا اوبنتو! قرار بدهم.
این آدرس سایت دریافت برنامه
http://al-mobin.comو این هم یکی دیگر از سایتهایی که برنامه را برای دانلود در دسترس عموم قرار داده :
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=18390&softwareID=1008خوشبختانه دیدم نرم افزار بسیار زیبا و وزین ((ذکر)) در مخازن اوبنتو هست و همین دلیلی است بر استقبال از نرم افزارهی اسلامی لذا تحرکی بیشتر در من برای ایجاد چنین نرم افزاری ایجاد شد
به هرحال زمانه ایست که باید برای نشر فرهنگ و معارف اسلامی کوشید و بهترین ابزار هم ارائه همین نرم افزارهای رایگان و پویاست
بنده در حال حاضر فایلهای متنی اصول کافی و ترجمه فارسی انرا دارم باضافه متن و قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه که در نسخه های قبلی منتشر شده .
دوستانی که می توانند همکاری داشته باشد همینجا اطلاع بدهند تا تبادل نظری داشته باشیم
ساختار کلی نرم افزار چیزی که فعلا مد نظر من هست و بعنوان پیشنهاد مطرح میکنم اینست که یک هسته بسیار کم حجم برای برنامه درست کنیم که حداقل دارای متن و ترجمه موضوع بندی و سیستم پرسشگر باشد و در کنار آن کتابهایی مانند نهج البلاغه و اصول کافی و صحیفه سجادیه قرار بدهیم.که قابلیت اضافه کردن کتب دیگر از طریق اینترنت را داشته باشد.
این تنها نظر حقیر است دوستان اگر نظری در این زمینه دارند بیان کنند.
بنده چون زیاد با محیط برنامه نویسی در لینوکس آشنایی ندارم دوست دارم نظرات شما عزیزان را جویا شوم.