زنده باد! هم به خاطر نوشتن چنین برنامهای و هم به خاطر بهروزنگهداشتنش. دستت درد نکنه.
من همین الان استارکلندر رو برای لپتاپ مادرم بهروز کردم. (در واقع مادرم پای تلفن از من میپرسید که چرا روز اول ماه رمضون توی تقویم من جمعه است، که من فهمیدم باید بهروزش کنم.
) به مشکل کوچکی برخوردم. روی لپتاپ مادرم زوبونتو (xubuntu) نصبه. در زوبونتو، یعنی به عبارت دقیقتر در محیط Xfce، نشانگر(indicator)هایی مثل اوبونتو وجود نداره. بنابراین گذاشتن app indicator به جای tray icon برای زوبونتو چندان مناسب نیست. الان تنها فرقی که استارکل 2.0 با نسخهٔ 1.9.5 روی لپتاپ مادرم کرده اینه که قبلاً با یک کلیک روی آیکن استارکلندر میشد صفحهٔ اصلی تقویم رو دید، ولی الان مادرم برای همین کار باید دو تا کلیک بکنه.
وجود app indicator روی خود اوبونتو به نظر من خیلی خوبه، چون رفتار برنامه رو مثل بقیهٔ برنامههای اوبونتو میکنه. ولی روی زوبونتو به نظر من باید شبیه نسخههای قدیمی بشه.
باز هم ممنون. من با این که خودم ایران نیستم، ولی تصمیم گرفتم از کسی در ایران (احتمالاً مادرم!) بخوام که از طرف من یه مبلغ ناقابلی رو به حساب نویسندهٔ برنامه واریز کنه، هر چند که میدونم وقتی که روی برنامه گذاشته شده با این مبلغها اصلاً برابری نمیکنه.
پینوشت: در ضمن توی ترجیحات و شخصیسازی دنبال گزینهای گشتم که این رفتار رو تغییر بده، ولی چیزی نیافتم.