انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی به مناسبت انتشار نسخه 8.04(Hardy Heron)  (دفعات بازدید: 68246 بار)

0 کاربر و 12 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
می دونید که تا چند روز دیگه توزیع جدیدی از Ubuntu به نام Hardy Heron به سلامتی release خواهد شد و  جناب آقای حسن‌پور با همکاری دوستان ناظر انجمن درصدد برپایی یک جشن برای این منظور هستند.

دوستان اگر ایده‌ای، فکری یا هر نظری در مورد مباحث مورد صحبت توی جشن و یا هر چیز دیگه ای دارین، مطرح کنید.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
من از طرف لینوکس شاپ برای جشنمون سی‌دی و دی‌وی‌دی میارم. هر کار دیگه‌ای هم که بتونم انجام میدم. ;)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
این جشن به صورت مجازی است یا حضوری؟

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
معلومه! حضوری! :) تاریخش هم احتمال خیلی زیاد ۱۲ اردیبهشت ۸۷ هست اما قطعی نیست هنوز.

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
پس لابد در تهران است.این طوری که خیلی از ماها نمی تونیم بیایم. ](*,) :(

آفلاین yunas

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
    • دست نوشته های یک عشق کامپیوتر
به نظر من بروبچ شهرستانی ( البته خودم من هم شهرستانیم ) می تونن همزمان با تاریخ اعلام شده در مرکز استانشون یا حداکثر یکی از شهرهای اطراف شهرشون که می تونن جمع بشن اونجا جشن بگیرن مثلا من که خرم آبادیم پیشنهاد می کنم که بروبچ همشهری یا هم استانی یا نهایتا استان های نزدیک یه جایی با هم قرار بزاریم و تولد اوبونتو جوان رو جشن بگیریم...

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
اما من که تنها طرفدار پروپاقرص اوبونتو در شهرمان هستم و خیلی دلم می خواهد در این جشن ها شرکت کنم،چه کنم؟ :(

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
پس لابد در تهران است.این طوری که خیلی از ماها نمی تونیم بیایم. ](*,) :(

خود من موقع برگزاری جشن معلوم نیست مشهد هستم یا اصفهان اما در هر صورت تهران نیستم اما برای جشن میرم تهران حتما ;)

به نظر من بروبچ شهرستانی ( البته خودم من هم شهرستانیم ) می تونن همزمان با تاریخ اعلام شده در مرکز استانشون یا حداکثر یکی از شهرهای اطراف شهرشون که می تونن جمع بشن اونجا جشن بگیرن مثلا من که خرم آبادیم پیشنهاد می کنم که بروبچ همشهری یا هم استانی یا نهایتا استان های نزدیک یه جایی با هم قرار بزاریم و تولد اوبونتو جوان رو جشن بگیریم...
خیلی عالیه! چرا این کار رو نمیکنید؟ :) از همین امروز شروع کنید...

اما من که تنها طرفدار پروپاقرص اوبونتو در شهرمان هستم و خیلی دلم می خواهد در این جشن ها شرکت کنم،چه کنم؟ :(
به یکی از دو روش بالا عمل کنید ;)

راستی ما حدودا اوائل اردیبهشت یک جشن نصب توی مشهد داریم. اگر نزدیک اونجایید حتما تشریف بیارین. خبرشو بعدا میزنیم.. ;)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
دوستانی که میتونن تشریف بیارن برای معرفی بیشتر خانواده اوبونتو ۸/۰۴ یکی از برنامه‌ها پرزنت کردن «امکانات و ویژگیهای» نسخه جدید اوبونتو هست....

معرفی اوبونتو ۸/۰۴
معرفی کوبونتو ۸/۰۴
معرفی نسخه سرور اوبونتو ۸/۰۴
میزکارهای فانتزی در اوبونتو

اگر پیشنهاد دیگه‌ای هم دارید، بفرمایید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
اگه در کنار این معرفی ها!‌ی نگاهی هم به نرم افزار های معادل بشه! شاید تبلیغ خوبی باشه!
به نظرم می رسه که ظاهر زیبای لینوکس!‌و مخصوصا با Compiz-Fusion آشنا شدن! برای ساعت های اولی ی خیلی برای کسانی که قبلا ازین چیزا توی ویندوز ندیدن! جالب و حیرت آور باشه!  و جذب اشون کنه! ولی اکثر کسانی رو که سعی می کنم با این دنیا آشناشون کنم! بلافاصله و در حین سر خوشی و پرواز در آسمان رویایی محیط کاریی لینوکس! دنبال ی راهی می گردن که بتونن کارای خوشون رو اینجا هم انجام بدهند! و البته در ی محیط زیبا!
یعنی می خوام بگم که چند ساعت اول خیلی مهم نیست!
باید ی طوری جذب اشون کنیم!‌که ماندگار تر باشند! و ببین که همه کاراشون رو می تونن اینجا هم بکنند!‌
و اگه یکمی زحمت بکشن! هم به کاراشون می رسند و هم لذت می برند از زیبای های لینوکس! آزادی و راحتی ایش.
:D
ولی خدایی به هر تازه کاری میگیم ! راحته می خواد خفه مون کنه :D

این مورد ای که گفتم خصوصا در مورد گروه دانشجویان و تیپ تحصیل کرده! خیلی بارز تره! اونا هدف اولشون کارشون هست ;)

راستی تا چند ثانیه دیگه Hardy Heron ام ،  هم آپدیت میشه!  :)
در مورد جشن هم که! اساسا پایه ام!  مخصوصا اگه پذیرایی هم کنید ! من می تونم در اون قسمت آشپرخانه همکاری کنم  \\:D/ ;)

از شوخی هم بگذریم!‌من نمی دونم که آیا کاری از دستم بر میاد یا نه! اما اگه هر کاری از دستم بر بیاد! کافیه امر بفرمایید! خدمت خواهم بود
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
من كه نمي تونم بيام ولي جاي زوبونتو خالي نيست؟
از طرف ديگه مي خوام بدونم تا حالا كسي تونسته با گوبونتو كار كنه؟
یا علی

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
این صفحه ویکی هم برای جشن اختصاص پیدا کرده.  http://wiki.ubuntu.ir/ReleaseParty/HardyReleaseParty

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
از شوخی هم بگذریم!‌من نمی دونم که آیا کاری از دستم بر میاد یا نه! اما اگه هر کاری از دستم بر بیاد! کافیه امر بفرمایید! خدمت خواهم بود
یکی از مهمترین کارهایی که میتونی انجام بدی اینه که از دوست و رفقیات دعوت کنی و خودت هم حتما حاضر باشی ;)

دومیش هم اینه که همین پیشنهادت رو یه کم بیشتر راجع بهش توضیح بدی و به صورت یه پرزنت یا فایل قابل چاپ در بیاریش تا اگر فرصتی شد خودت چند دقیقه‌ای راجع بهش توضیح بدی و اگر نشد هم فایلی که آماده میکنی رو به صورت چاپ شده در اختیار حاضران قرار بدیم...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
پاسخ به: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی
« پاسخ #13 : 10 فروردین 1387، 11:48 ق‌ظ »
سلام.
امیدوارم که همه‌ی بچه ها دست به دست هم بدن و کاری کنن که جلسه به بهترین نحو ممکن انجام بشه!
من یه پوستر ساختم.(البته با کمک Mohi , Lomion , NarbeH , Mehdi , سید مهدی)
پوستری ابتدایی هست.براتون آپلود کردم ببینید.اشکالاتش رو بگید.
فایل اصلی رو هم می تونید از http://www.flyupload.com/?fid=8125694  به سایز 66 مگ بگیرید!

تغییرات رو پوستر جدید اعمال شد!
« آخرین ویرایش: 11 فروردین 1387، 11:55 ق‌ظ توسط kasra545 »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
بنده آمادگی خودم رو اعلام می کنم.
خوشحال می شم اگه بتونم کاری در جهت بهبود برنامه انجام بدم.
Godisnowhere