اگه در کنار این معرفی ها!ی نگاهی هم به نرم افزار های معادل بشه! شاید تبلیغ خوبی باشه!
به نظرم می رسه که ظاهر زیبای لینوکس!و مخصوصا با Compiz-Fusion آشنا شدن! برای ساعت های اولی ی خیلی برای کسانی که قبلا ازین چیزا توی ویندوز ندیدن! جالب و حیرت آور باشه! و جذب اشون کنه! ولی اکثر کسانی رو که سعی می کنم با این دنیا آشناشون کنم! بلافاصله و در حین سر خوشی و پرواز در آسمان رویایی محیط کاریی لینوکس! دنبال ی راهی می گردن که بتونن کارای خوشون رو اینجا هم انجام بدهند! و البته در ی محیط زیبا!
یعنی می خوام بگم که چند ساعت اول خیلی مهم نیست!
باید ی طوری جذب اشون کنیم!که ماندگار تر باشند! و ببین که همه کاراشون رو می تونن اینجا هم بکنند!
و اگه یکمی زحمت بکشن! هم به کاراشون می رسند و هم لذت می برند از زیبای های لینوکس! آزادی و راحتی ایش.
ولی خدایی به هر تازه کاری میگیم ! راحته می خواد خفه مون کنه
این مورد ای که گفتم خصوصا در مورد گروه دانشجویان و تیپ تحصیل کرده! خیلی بارز تره! اونا هدف اولشون کارشون هست
راستی تا چند ثانیه دیگه Hardy Heron ام ، هم آپدیت میشه!
در مورد جشن هم که! اساسا پایه ام! مخصوصا اگه پذیرایی هم کنید ! من می تونم در اون قسمت آشپرخانه همکاری کنم
از شوخی هم بگذریم!من نمی دونم که آیا کاری از دستم بر میاد یا نه! اما اگه هر کاری از دستم بر بیاد! کافیه امر بفرمایید! خدمت خواهم بود