سلام
برای اونایی که نمیدونن بگم که برنامه بروز یه برنامه هست که روزای جمعه از شبکه ۳پخش میشه و درباره کامپیوتر و مسائل مربوط بهش هست.
قبل از اینکه قضیه اصلی رو بگم اینو عرض کنم که من به عمد الآن تو نوشته هام بجای گنو/لینوکس میگم لینوکس چون تو برنامشون هم همینطوری بود!
اما قضیه اصلی... موضوع اصلی برنامشون امروز مقایسه بین ویندوز و سیستم عامل لینوکس بود. تو این وسط کلی اشتباه کردن که میخوام اینجا بهتون بگم تا شما هم اگه خواستین مثه من بهشون یه تذکر بدین که لطف کنن و اگه درباره چیزی اطلاع ندارن دربارش حرف نزنن!
-والا به خدا لینوکس کرنل هستش و نه سیستم عامل و سیستم عاملی به اسم لینوکس نداریم! اینقدر تو برنامشون گفتن سیستم عامل لینوکس که میخواستم تلویزیون رو بترکونم.
-یکی از دلایلی که لینوکس ویروس نمیگیره به خاطر قضیه دسترسی هاست. آخه آدم عاقل لینوکس به خاطر ساختارش اصلا نمیشه واسش ویروس نوشت.
-کلا لینوکس رو یجوری نشون داد که اینگار فقط تو دنیا یه لینوکس اوبونتو هستش و بس!
-میخواستن چندتا توزیع لینوکس رو معرفی کنن اول آرم اوبونتو رو نشون دادن و گفتن اوبونتو، بعد آرم مینت رو نشون دادن و گفتن فدورا! بعدش هم آرم اوپن سوزه رو نشون دادن و گفتن رد هت! بعدش هم آرم دبیان رو نشون دادن و هیچی نگفتن!
-(این یکی دیگه خیلی احمقانست
)یکی از معایب لینوکس اوبونتو اینه که هر چند وقت باید آپدیتش کرد و آپدیت با این وضعیت ایران سخته. نیست که اصلا ویندوز آپدیت نمیخواد؟؟!!
تازه وقتی ویندوزت رو آپدیت کنی کرکش میپره ولی لینوکس اینطوری نیست....
اینم سایتشون:
http://ch3.ir/brooz/چند وقت پیش هم یک نظر سنجی گذاشته بودن که کاربرا از چه سیستم عاملی بیشتر استفاده میکنن یکی از گزینه هاش لینوکس بو که یکی از کاربرا این اشتباهشون رو تو همین فروم گفت و ما هم ایمیل زدیم و اون گزینه رو درست کردن
این دفعه هم بهشون گیر بدیم تا شاید سعی کنن وقتی که میخوان درباره چیزی حرف بزنن قبلش یکم مطالعه کنن.