انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شاهکاری دیگه از برنامه بروز! (لینوکس یا ویندوز!)  (دفعات بازدید: 2744 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلام

برای اونایی که نمیدونن بگم که برنامه بروز یه برنامه هست که روزای جمعه از شبکه ۳پخش میشه و درباره کامپیوتر و مسائل مربوط بهش هست.

قبل از اینکه قضیه اصلی رو بگم اینو عرض کنم که من به عمد الآن تو نوشته هام بجای گنو/لینوکس میگم لینوکس چون تو برنامشون هم همینطوری بود!  >:(

اما قضیه اصلی... موضوع اصلی برنامشون امروز مقایسه بین ویندوز و سیستم عامل لینوکس بود. تو این وسط کلی اشتباه کردن که میخوام اینجا بهتون بگم تا شما هم اگه خواستین مثه من بهشون یه تذکر بدین که لطف کنن و اگه درباره چیزی اطلاع ندارن دربارش حرف نزنن!

-والا به خدا لینوکس کرنل هستش و نه سیستم عامل و سیستم عاملی به اسم لینوکس نداریم! اینقدر تو برنامشون گفتن سیستم عامل لینوکس که میخواستم تلویزیون رو بترکونم.

-یکی از دلایلی که لینوکس ویروس نمیگیره به خاطر قضیه دسترسی هاست. آخه آدم عاقل لینوکس به خاطر ساختارش اصلا نمیشه واسش ویروس نوشت.

-کلا لینوکس رو یجوری نشون داد که اینگار فقط تو دنیا یه لینوکس اوبونتو هستش و بس!

-میخواستن چندتا توزیع لینوکس رو معرفی کنن اول آرم اوبونتو رو نشون دادن و گفتن اوبونتو، بعد آرم مینت رو نشون دادن و گفتن فدورا! بعدش هم آرم اوپن سوزه رو نشون دادن و گفتن رد هت! بعدش هم آرم دبیان رو نشون دادن و هیچی نگفتن!

-(این یکی دیگه خیلی احمقانست >:()یکی از معایب لینوکس اوبونتو اینه که هر چند وقت باید آپدیتش کرد و آپدیت با این وضعیت ایران سخته. نیست که اصلا ویندوز آپدیت نمیخواد؟؟!!  >:( >:( تازه وقتی ویندوزت رو آپدیت کنی کرکش میپره ولی لینوکس اینطوری نیست....

اینم سایتشون: http://ch3.ir/brooz/

چند وقت پیش هم یک نظر سنجی گذاشته بودن که کاربرا از چه سیستم عاملی بیشتر استفاده میکنن یکی از گزینه هاش لینوکس بو که یکی از کاربرا این اشتباهشون رو تو همین فروم گفت و ما هم ایمیل زدیم و اون گزینه رو درست کردن  ;D این دفعه هم بهشون گیر بدیم تا شاید سعی کنن وقتی که میخوان درباره چیزی حرف بزنن قبلش یکم مطالعه کنن.
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1391، 01:40 ب‌ظ توسط حامد سپهر »

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
پاسخ : شاهکاری دیگه از برنامه بروز!
« پاسخ #1 : 30 تیر 1391، 02:47 ب‌ظ »
بنده خداها دارن نون می خورن از این راه گناه دارن.  :p

جای تاسف داره . . .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #2 : 30 تیر 1391، 03:45 ب‌ظ »
نقل‌قول
آخه آدم عاقل لینوکس به خاطر ساختارش اصلا نمیشه واسش ویروس نوشت.
مطمئنید؟
در حال حاضر حدود 800 بد افزار برای لینوکس شناخته شده!
(و حدود دو میلیون برای ویندوز ;D)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #3 : 30 تیر 1391، 04:04 ب‌ظ »
بنده خداها دارن نون می خورن از این راه گناه دارن.  :p

جای تاسف داره . . .
++

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 30 تیر 1391، 06:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
آخه آدم عاقل لینوکس به خاطر ساختارش اصلا نمیشه واسش ویروس نوشت.
مطمئنید؟
در حال حاضر حدود 800 بد افزار برای لینوکس شناخته شده!
(و حدود دو میلیون برای ویندوز ;D)

ویروس یه چیزه و بد افزار یه چیز دیگه. البته اشتباها اکثر افراد بدافزار و و یروس و تروجان رو با هم بهشون میگن ویروس.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
سلام؛

من موندم به این عوامل و مهندسای برنامه ی به روز کی مدرک داده و اصلا کی اینا رو راه داده توی صدا و سیما که برنامه تولید بکنن؟؟؟؟

خدا یه عقلی به این عوامل برنامه ی به روز بده و یه پولی هم به ما که گره از مشکلاتمون توی این گرونی باز کنیم.
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
ویروس یه چیزه و بد افزار یه چیز دیگه. البته اشتباها اکثر افراد بدافزار و و یروس و تروجان رو با هم بهشون میگن ویروس.

میشه بگید بد افزار چه چیز دیگه ست؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول

میشه بگید بد افزار چه چیز دیگه ست؟

;D

http://lmgtfy.com/?q=%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1+%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
دوست عزیز من احتیاج ندارم دو کلمه رو واسم گوگل کنید.
کلمه malware به جموعه ایی از نرم افزار ها اطلاع میشه که در روند طبیعیه سیستم عامل خلل وارد می کنن.و ویروس ها مهمترین عضو این خانواده هستن.خط زیر که از ویکیپدیا اتخاذ شده زیر مجموعه های بد افزار رو مشخص میکنه:

نقل‌قول
Malware includes computer viruses, worms, trojan horses, spyware, adware, most rootkits, and other malicious programs.

حالا از تمام این ها ۸۰۰ مورد وجود داره که در لینوکس عمل میکنن و این نشون می ده طراحی بد افزار و یا ویروس در لینوکس درسته که خیلی سخت و پیچیده تره اما محال نیست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نقل‌قول
Malware includes computer viruses, worms, trojan horses, spyware, adware, most rootkits, and other malicious programs.
حالا از تمام این ها ۸۰۰ مورد وجود داره که در لینوکس عمل میکنن و این نشون می ده طراحی بد افزار و یا ویروس در لینوکس درسته که خیلی سخت و پیچیده تره اما محال نیست.

اتفاقا همون متن این نکته رو متذکر می‌شه که هر بدافزاری ویروس نیست. sudo rm / -R هم یه بدافزاره (می‌تونی اجراش کنی و ببینی که چه‌طور کل سیستمت رو جلوت از بین می‌بره ;))، ولی ویروس نامیدن اون کاملا اشتباهه. ما تا به حال در طول این بیست و یک سال حتا یک مورد هم ویروس نداشتیم و این نشون می‌ده که این سیستم‌عامل دربرابر ویروس مقاومه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
نقل‌قول

اتفاقا همون متن این نکته رو متذکر می‌شه که هر بدافزاری ویروس نیست. sudo rm / -R هم یه بدافزاره (می‌تونی اجراش کنی و ببینی که چه‌طور کل سیستمت رو جلوت از بین می‌بره ;))، ولی ویروس نامیدن اون کاملا اشتباهه. ما تا به حال در طول این بیست و یک سال حتا یک مورد هم ویروس نداشتیم و این نشون می‌ده که این سیستم‌عامل دربرابر ویروس مقاومه

آفرین. شنیدین می‌گن گیک؟ حالا ببینین  8)
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
یک میل بلند بالا زدم ، ببینیم چی میشه ...

درباره ویروس هم که دانیال جان توضیح دادن .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
به هر حال چیز بد بده :D :
البته من این خبر رو حدود یک ماه پیش خوندم و احتمالا تا الآن دو سوم این بد افزار ها به خاطر روش صحیح توسعه گنو لینوکس از کار افتادن.
معتقدم استفاده از این سیستم عامل باعث میشه به هیچ وجه به مشکل امنیتی جدی و مخربی بر نخورید اما سیستم عامل کاملا امن یعنی اون طور که دوستمون آقای سپهر گفتن وجود خارجی نداره
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1391، 05:25 ق‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
به هر حال چیز بد بده :D :
البته من این خبر رو حدود یک ماه پیش خوندم و احتمالا تا الآن دو سوم این بد افزار ها به خاطر روش صحیح توسعه گنو لینوکس از کار افتادن.
معتقدم استفاده از این سیستم عامل باعث میشه به هیچ وجه به مشکل امنیتی جدی و مخربی بر نخورید اما سیستم عامل کاملا امن یعنی اون طور که دوستمون آقای سپهر گفتن وجود خارجی نداره

اسمم حامد هست :)

من کی گفتم سیستم عامل کاملا امن؟  :o

نقل‌قول

حالا این بدافزار محترم چیکار میکنه؟ اصلا این رو لینوکس چیکار میکنه اگه که قراره سیستم رو بترکونه؟!!!

البته الآن که یه نگا به دستورش انداختم فکر کنم فهمیدم چیکار میکنه. کل root رو پاک میکنه دیگه؟