0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
... برای دستهی اوّل می توان به نرمافزار جامع و قدرتمند اما تجاری متلب MATLAB اشاره کرد. سایلب و گنواُکتاو جایگزینهای متنباز برای متلب محسوب می شوند...._
نقلقول از: akhorshidi در 03 امرداد 1391، 04:36 قظ... برای دستهی اوّل می توان به نرمافزار جامع و قدرتمند اما تجاری متلب MATLAB اشاره کرد. سایلب و گنواُکتاو جایگزینهای متنباز برای متلب محسوب می شوند...._خب یه سوال ... این سایلب چرا با اکتاو یکی نمیشه؟
چه فرق هایی با هم دارند؟ نقاط قوت و نقاط ضعفشون نسبت به هم؟
آیا سایلب یه رابط گرافیکی تحت gtk یا qt داره یا فقط رابط خط فرمانی داره؟
این عکسی که گذاشتید ظاهرا رابط گرافیکی واسه سیستم عامل مکینتاشه ولی تو لینوکس فقط یه محیط خط فرمانیه؟اگه بخوایم همچین چیزی تو لینوکس داشته باشیم باید چی نصب کنیم.sicoslab دقیقا نسخه gtk سایلب هست یا فرق داره
نقلقول از: mojtaba.baghban در 01 دی 1391، 03:47 بظاین عکسی که گذاشتید ظاهرا رابط گرافیکی واسه سیستم عامل مکینتاشه ولی تو لینوکس فقط یه محیط خط فرمانیه؟اگه بخوایم همچین چیزی تو لینوکس داشته باشیم باید چی نصب کنیم.sicoslab دقیقا نسخه gtk سایلب هست یا فرق دارهاین واسط گرافیکی برای تمامی پلتفرم ها می باشد. توصیه میکنم سایلب و Scicoslab را نصب کنید، مطمئنا به جواب بسیاری از سوالاتون خواهید رسید. همچنین مطالعه فصل پیوست "مقدمه ای کوتاه بر سایلب" مفید خواهد بود.http://blog.scilab.ir/a-short-introduction-to-scilab-persian-translationارادتمند شمامهران_
با سلام به همه ی دوستان چندتا سوال داشتم از دوستان:۱. آیا سایلب help قوی و کار راه اندازی مثل متلب داره؟۲. من پروژه ام درباره ی پردازش تصویر یا همون image processing سایلب میتونه مثل متلب کمک کنه بهم؟
من scilab و scicoslab هر دو رو نصب کردم. البته رو آرچ نه اواونتو.پس چرا رابط گرافیکیش همون خط فرمان که بصورت یه پنجره است هیچ فرقی نداره.
۱. آیا سایلب help قوی و کار راه اندازی مثل متلب داره؟
۲. من پروژه ام درباره ی پردازش تصویر یا همون image processing سایلب میتونه مثل متلب کمک کنه بهم؟