این اولین تاپیکی هست که من زدم و تا حالا در تاپیک دوستان نظر میدادم امیدوارم اولین کارم برای عزیزان مفید واقع بشه .
"تاپیکمون منتقل شد دیگه خط اول رو حذف میکنم" من این نکات و ترفندهارو توی این مدت تدیده بودم !!! خوب حتما خواست خدا بوده اینجوری بیایم اینجا
)
در این تاپیک قصد دارم اسکریپتهایی رو معرفی کنم که به منوی راست کلیک ناتیلوس اضافه میشن و کارهای مفیدی مثل تبدیل فرمت و تغییر سایز عکس و ... رو با کلیک راست روی فایها انجام میدن .
بعد از استفاده از این اسکریپتها تازه کار ها هم کمی با قدرت shell لینوکس آشنا میشن...
اسکریپتهایی که اینجا قرار میدم باید در دایرکتوری خانگی کاربر جاری و در مسیر زیر قرار بگیره :
.gnome2/nautilus-scripts
این مسیر برای من با کاربری به اسم behnam به صورت زیره:
/home/behnam/.gnome2/nautilus-scripts
بعد از قرار دادن اسکربپت گزینه ای به اسم scripts به منوی کلیک راست اضافه میشه که از داخل اون میتونید اسکریپت مورد نظر رو پیدا کنید.
و در نهایت من این اسکریپتها رو امتحان میکنم و اینجا قرار میدم و این به این معنی نیست که اگر روی سیستم من درست کار کنه حتما باید روی سیستم بقیه هم جواب بده یا مشکل ایجاد نکنه پس لطفا با ریسک خودتون از این اسکریپتها استفاده کنید . از دوستان هم میخوام اگر اسکریپت جالبی پیدا کردن یا خودشون نوشتن با بچه های فریوم به اشتراک بگذارن.
و اسکریپتها باید اتریبیوت اجرایی داشته باشند البته من این کار رو روی سیستم خودم انجام میدم ولی جهت اطلاع کد زیر رو برای افزودن اتربیوت اجرایی میگذارم :
chmod 740 ~/.gnome2/nautilus-scripts/script_name
فقط بعد از دریافت فایلها پسوند txt. رو حذف کنید ، نمیدونم مشکل از کجاست که بجز پسوند txt چیزی نمیتونم ارسال کنم اگر ممکنه راهنمایی کنید...
نمایش صفحه ی مربوط به این تاپیک در ویکی