انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی یک توزیع! (حل شد)  (دفعات بازدید: 1496 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
معرفی یک توزیع! (حل شد)
« : 01 امرداد 1391، 01:09 ب‌ظ »
سلام دوستان
به توزیعی احتیاج دارم با مشخصات زیر:
۱. بر پایه اوبونتو باشه (چون خود اوبونتو برخی مشکلات رو حل کرده و تا حد قابل توجهی مصرف رو هم کاهش داده. سیستمم از اون دو گرافیکه های اویدیای لعنتی و اینتله)
۲. کدک ها رو در خودش داشته باشه.
۳. سبک باشه (از منابع کمی استفاده کنه)
۴. مثل خود اوبونتو کم ارور باشه و بی دردسر.
۵. ۶۴ بیتی هم ساپورت کنه.
۶. دسکتاپ اون KDE یا بر پایه KDE نباشه.
متشکرم
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1391، 09:32 ب‌ظ توسط MADMAN »
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
پاسخ : معرفی یک توزیع!
« پاسخ #1 : 01 امرداد 1391، 01:30 ب‌ظ »
mint
 ;D

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 01 امرداد 1391، 01:42 ب‌ظ »
سلام دوستان همزمان دارم خودم هم توی اینترنت دنبال توزیع مناسب حالم می گردم.
 بر اساس نتایج جست و جو خودم دو تا توزیع رو انتخاب کردم البته پیشنهادات شما دوستان عزیز هم بی تاثیر نخواهد بود.
یکی ubuntudb یا یه جور کامل ترش ubuntu desktop edition هستش که خود پشتیبان اون هم کانونیکال هستش.
و دومی هم pinguy هستش که بیشتر از همه چشمم رو گرفته اما واسه هر دو مورد توی موارد ۳ و ۴ (سبکی و بی دردسری) شک دارم.
سپهر عزیز mint هم دارم روش فکر می کنم.
منظر پیشنهاداتون هستم.
متشکرم

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
« پاسخ #3 : 01 امرداد 1391، 01:46 ب‌ظ »
اینایی که گفتی یعنی مینت
دیگه پرسیدن نداشت!!!
میتونی از سینامون بجای کا دی ای استفاده کنی یا اگه گنوم قدیم رو میخوای از میت استفاده کن.
بعد از نصب به چیزای کمی برای نصب احتیاجه و بیشتر موارد نصب میشه.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 01 امرداد 1391، 02:07 ب‌ظ »
اینایی که گفتی یعنی مینت
دیگه پرسیدن نداشت!!!
میتونی از سینامون بجای کا دی ای استفاده کنی یا اگه گنوم قدیم رو میخوای از میت استفاده کن.
بعد از نصب به چیزای کمی برای نصب احتیاجه و بیشتر موارد نصب میشه.
این سینامون دسکتاپه ابزاره توزیعه چیه؟
انگلیسیش رو چه جوری می نویسن می خواهم سرچ کنم اینجوری که به نتیجه ای نرسیدم. حتی اسپلش هم نتونستم پیدا کنم.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #5 : 01 امرداد 1391، 02:23 ب‌ظ »
cinnamon یک دسکتاپ هستش و عمر زیادی نداره. ولی من که الآن دارم از مینت و سینامون استفاده میکنم کاملا ازش راضیم.
http://cinnamon.linuxmint.com/

ubuntu desktop edition هم که همون اوبونتو خودمونه!

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #6 : 01 امرداد 1391، 02:27 ب‌ظ »
cinnamon
فکر کنم مینت با mate سبکتر از سینامون باشه و خوبم باشه برا کار شما
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 01 امرداد 1391، 02:35 ب‌ظ »
ubuntu desktop edition هم که همون اوبونتو خودمونه!
بله اما کدک ها رو داره. و ظاهرش هم سبک قدیمی اوبونتو می زنه.
کسی در مورد pinguy اطلاعاتی نداره؟
مینت با دسکتاپ سینامون هم ظاهرا که خوبه.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #8 : 01 امرداد 1391، 03:18 ب‌ظ »
ای آقا. حالا چرا با kde مشکل دارید؟ تمام این چیزایی که می‌خواید رو چاکرا خیلی بهترشو داره. الان با bumblbee مشکل دو گرافیک رو ندارم. مصرف و دما همیشه پایین. سرعت و پایداری بی‌نهایت. همه رقم کدک و غیره هم داره از اول. اما دسکتاپش kdeـه که اتفاقا از نظر من خیلی از بقیه سره. البته خب ممکنه رو سیستم من اینطور خوب جواب داده باشه و واسه همه اینطور نباشه
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 01 امرداد 1391، 03:58 ب‌ظ »
ای آقا. حالا چرا با kde مشکل دارید؟ تمام این چیزایی که می‌خواید رو چاکرا خیلی بهترشو داره. الان با bumblbee مشکل دو گرافیک رو ندارم. مصرف و دما همیشه پایین. سرعت و پایداری بی‌نهایت. همه رقم کدک و غیره هم داره از اول. اما دسکتاپش kdeـه که اتفاقا از نظر من خیلی از بقیه سره. البته خب ممکنه رو سیستم من اینطور خوب جواب داده باشه و واسه همه اینطور نباشه
توزیع های زیادی امتحان کردم و در هال حاضر سه تا توزیع روی سیستمم دارم: اوبونتو فدورا و چاکرا
دنبال اون چیزیم که از همه نظر راضیم کنه هر چی که دسکتاپم سبک تر بوده مصرف سیستمم کم تر بوده و قاعدتا خنک تر، KDE از همشون سنگین تر بوده. یعنی هر چی که با KDE داشتم سیستمم خیلی داغ می کرده همین الانشم با چاکرا کار نمی کنم دستک تاپ ها هم زیادن اما من فقط unity, kde, gnome, lxde و xfce رو امتحان کردم روی توزیع های مختلف مثل ابونتو یا فدورا و... .
 در این بین بهترین شون ابونتو بوده و بهترین دسکتاپ از نظر کارایی واسم یونیتی بوده اما Xfce و lxde به علت سبکی بیشتر خنک تر بودن اما کار باهاشون واسم به راحتی یونیتی یا گنوم نیست.
kde هم راحت بوده واسم هم زیبا اما مشکل حرارتی دارم باهاش انواع سی دی های تو.زیع های مختلف با دسکتاپ های مختلف رو دارم که با همشون یه مدت کار کردم.
به همون دلیل بهترین هایی که گفتم می خواهم اوبونتو یا اوبونتو بیس باشه که چون خود اوبونتو کدک ها رو نداره نمی خواهم هم خود اوبونتو باشه من با اوبونتو و با کمک ابزارهایی که بهم داده مثل bumblebee و jupiter تونستم مصرف سیستمم رو خوب نگه دارم و از خنک بودن اون هم در ارضا کننده ای هستش.
حتما از KDE استفاده خواهم کرد اما نه تا زمانی که با همین سیستم دارم کار می کنم.
pinguy و مینت سینامون خیلی خوب جلوی چشم هام رو گرفتم کسی با pinguy آشنایی بیشتری نداره.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #10 : 01 امرداد 1391، 04:12 ب‌ظ »
توزیع های زیادی امتحان کردم و در هال حاضر سه تا توزیع روی سیستمم دارم: اوبونتو فدورا و چاکرا
دنبال اون چیزیم که از همه نظر راضیم کنه هر چی که دسکتاپم سبک تر بوده مصرف سیستمم کم تر بوده و قاعدتا خنک تر، KDE از همشون سنگین تر بوده. یعنی هر چی که با KDE داشتم سیستمم خیلی داغ می کرده همین الانشم با چاکرا کار نمی کنم دستک تاپ ها هم زیادن اما من فقط unity, kde, gnome, lxde و xfce رو امتحان کردم روی توزیع های مختلف مثل ابونتو یا فدورا و... .
 در این بین بهترین شون ابونتو بوده و بهترین دسکتاپ از نظر کارایی واسم یونیتی بوده اما Xfce و lxde به علت سبکی بیشتر خنک تر بودن اما کار باهاشون واسم به راحتی یونیتی یا گنوم نیست.
kde هم راحت بوده واسم هم زیبا اما مشکل حرارتی دارم باهاش انواع سی دی های تو.زیع های مختلف با دسکتاپ های مختلف رو دارم که با همشون یه مدت کار کردم.
به همون دلیل بهترین هایی که گفتم می خواهم اوبونتو یا اوبونتو بیس باشه که چون خود اوبونتو کدک ها رو نداره نمی خواهم هم خود اوبونتو باشه من با اوبونتو و با کمک ابزارهایی که بهم داده مثل bumblebee و jupiter تونستم مصرف سیستمم رو خوب نگه دارم و از خنک بودن اون هم در ارضا کننده ای هستش.
حتما از KDE استفاده خواهم کرد اما نه تا زمانی که با همین سیستم دارم کار می کنم.
pinguy و مینت سینامون خیلی خوب جلوی چشم هام رو گرفتم کسی با pinguy آشنایی بیشتری نداره.
خب پس همه‌اش بر می‌گرده به همون مساله‌ی هماهنگ از آب درآمدن با یک سخت‌افزار خاص. من فدورا و اوبونتو رو که امتحان کردم شدیدا از این نظرها اذیتم می‌کردن. اما الان چاکرا واسم واقعا یه چیز دیگه‌اس.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 01 امرداد 1391، 04:22 ب‌ظ »
واسه سخت افزار من که این قضیه برعکسه بهترینشون اوبنتو بوده و بعدش فدورا بهترین دسکتاپ ها unity  و بعدش gnome که البته lxde و  xfce جای خودشون رو دارن فقط کار کردن باهاشون یه مقداری سخته (راحت نیست).

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 01 امرداد 1391، 09:31 ب‌ظ »
با کمال تشکر از همه ی دوستان که کمک کردن در نهایت mint رو با دسکتاپ سینامون انتخاب کردم و در حال دانلود اون نیز هستم.
وافعا از همه ی دوستان سپاسگذارم.
امیدوارم این مثل چیزی مثل چاکرا سیستمم رو داغ نکنه.