ای آقا. حالا چرا با kde مشکل دارید؟ تمام این چیزایی که میخواید رو چاکرا خیلی بهترشو داره. الان با bumblbee مشکل دو گرافیک رو ندارم. مصرف و دما همیشه پایین. سرعت و پایداری بینهایت. همه رقم کدک و غیره هم داره از اول. اما دسکتاپش kdeـه که اتفاقا از نظر من خیلی از بقیه سره. البته خب ممکنه رو سیستم من اینطور خوب جواب داده باشه و واسه همه اینطور نباشه
توزیع های زیادی امتحان کردم و در هال حاضر سه تا توزیع روی سیستمم دارم: اوبونتو فدورا و چاکرا
دنبال اون چیزیم که از همه نظر راضیم کنه هر چی که دسکتاپم سبک تر بوده مصرف سیستمم کم تر بوده و قاعدتا خنک تر، KDE از همشون سنگین تر بوده. یعنی هر چی که با KDE داشتم سیستمم خیلی داغ می کرده همین الانشم با چاکرا کار نمی کنم دستک تاپ ها هم زیادن اما من فقط unity, kde, gnome, lxde و xfce رو امتحان کردم روی توزیع های مختلف مثل ابونتو یا فدورا و... .
در این بین بهترین شون ابونتو بوده و بهترین دسکتاپ از نظر کارایی واسم یونیتی بوده اما Xfce و lxde به علت سبکی بیشتر خنک تر بودن اما کار باهاشون واسم به راحتی یونیتی یا گنوم نیست.
kde هم راحت بوده واسم هم زیبا اما مشکل حرارتی دارم باهاش انواع سی دی های تو.زیع های مختلف با دسکتاپ های مختلف رو دارم که با همشون یه مدت کار کردم.
به همون دلیل بهترین هایی که گفتم می خواهم اوبونتو یا اوبونتو بیس باشه که چون خود اوبونتو کدک ها رو نداره نمی خواهم هم خود اوبونتو باشه من با اوبونتو و با کمک ابزارهایی که بهم داده مثل bumblebee و jupiter تونستم مصرف سیستمم رو خوب نگه دارم و از خنک بودن اون هم در ارضا کننده ای هستش.
حتما از KDE استفاده خواهم کرد اما نه تا زمانی که با همین سیستم دارم کار می کنم.
pinguy و مینت سینامون خیلی خوب جلوی چشم هام رو گرفتم کسی با pinguy آشنایی بیشتری نداره.