چرا؟ (:
چون هنوز شناخت کاملی به نصب نرم افزار در اوبونتو ندارن ،به علت اینکه اکثرا قبلا از ویندوز استفاده می کردند.بعد هم
کم کم روش های دیگر رو یاد می گیرند.
یعنی اول روش اشتباه رو یاد بدیم بعد کم کم روش درست رو یاد بگیرن؟ خب چه کاریه (: اول بهشون نشون بدی چطوری می تونن برنامه رو درست نصب کنن که بهتره به نظرم (:
سلام از شخص یا ارگان یا سازمانی حمایت نمیکنم فقط نظرم رو میگم
برادر یک مثال میزنم به یک بچه که از اول بلد نیست بگه بابا اول هی بهش میگن بگو بابا تا آخرش همون بابا رو با کمی لهجه بیان میکنه و در اخر میشه بلبل جامعه
حالا منظوره من از این موضوع اینه که همه حرفه ای نیستند همه مدیر سرور نیستند من فرض میکنم فردی که داره از خدماتی که من میدم استفاده میکنه تازه اول کار هست و تماما طرز فکر ویندوز رو داره پس سعی کردم یک مرجعی ایجاد کنم که همون امکانات رو داشته باشه ولی فارسی باشه
همه انگلیسی بلد نیستند همه حرفه ای نیستند همه بلد نیستند از ترمینال استفاده کنند تعداد زیادی وقتی اسم ترمینال رو میشنوند فکر میکنند باید چقدر مشکل باشه گنو/لینوکس چرا نباید بیاییم نشون بدیم به اون سختی هم که شما فکر میکنید نیست.نمیدونم کی این طرز فکر از ذهنیت ما خارج میشه که کاربر میخواد برای انجام کارهاش نخواد زیاد وقت بزاره مثلا بره ترمینال یاد بگیره میخواد راحت کارش انجام بشه
زمانی که وارد شد و مدتی کار کرد خودش کم کم میتونه خودش رو حرفه ای کنه از اول یک تازه کار(بچه) نمیتونه بگه بابا