انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سایت دانلود نرم افزار دبیان فارسی  (دفعات بازدید: 25735 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
پاسخ : سایت دانلود نرم افزار دبیان فارسی
« پاسخ #15 : 14 امرداد 1391، 12:12 ب‌ظ »

اگر بشود که خیلی عالی میشه

« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1391، 12:14 ب‌ظ توسط baztabroh »

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #16 : 14 امرداد 1391، 02:52 ب‌ظ »
به نظر من کار مفیدی نیست. معرفی شاید بد نباشه (اونم معنی اش اینه که من گاهی بیام به یک سایت که به شکل رندم توش یک برنامه معرفی شده که خب شاید من بخوام شاید نخوام) ولی گذاشتن دب برای چی؟ می شه دستور نصبش توی توزیع ها رو نوشت. کلا مفهوم نصب برنامه توی گنو/لینوکس اینه که از توی ریپوزیتوری نصب کنی اگر چیزی اونجا است. این مدل ویندوزی است که فایل نصب بذاری یک جایی یکی بگیره برنامه نصب کنه (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #17 : 14 امرداد 1391، 03:02 ب‌ظ »
به نظر من کار مفیدی نیست. معرفی شاید بد نباشه (اونم معنی اش اینه که من گاهی بیام به یک سایت که به شکل رندم توش یک برنامه معرفی شده که خب شاید من بخوام شاید نخوام) ولی گذاشتن دب برای چی؟ می شه دستور نصبش توی توزیع ها رو نوشت. کلا مفهوم نصب برنامه توی گنو/لینوکس اینه که از توی ریپوزیتوری نصب کنی اگر چیزی اونجا است. این مدل ویندوزی است که فایل نصب بذاری یک جایی یکی بگیره برنامه نصب کنه (:

فکر کنم ،گذاشتن فایل دب برای تازه کارها بهتر باشه. همین کار رو سیتو داره انجام میده با رایت برنامه روی دی وی دی.
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1391، 03:09 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #18 : 14 امرداد 1391، 03:14 ب‌ظ »
چرا؟ (:

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #19 : 14 امرداد 1391، 03:20 ب‌ظ »
چرا؟ (:
چون هنوز شناخت کاملی به نصب نرم افزار در اوبونتو ندارن ،به علت اینکه اکثرا قبلا از ویندوز استفاده می کردند.بعد هم
 کم کم روش های دیگر رو یاد می گیرند.
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1391، 03:29 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین nino

• Full Member
  • *
  • ارسال: 224
    • Gitlab
« پاسخ #20 : 14 امرداد 1391، 04:25 ب‌ظ »
به نظر من که ایده بسیار خوبیه.
درسته توی Software Center می‌شه به تمام نرم‌افزارها دسترسی داشت ولی حداقل یه خوبی این وب‌سایت اینه که در مورد هر موردی که معرفی می‌کنه اطلاعاتی رو هم ارائه می‌ده.
Software Center بیشتر برای مواقعی مفیده که شخص به دنبال موارد معینی می‌گرده.
اگر توی وب‌سایتتون بتونین علاوه بر توضیحات، تجارب خودتون با نرم‌افزارهای پیشنهادی رو هم با خواننده‌ها در میون بزارین کار بسیار مفیدی خواهد بود.
همچنین می‌تونین با یکی دو تا از نرم‌افزارهای مشابه در همون زمینه کاری مقایسه‌ای رو انجام بدین و نکات + و - اون رو ذکر کنین.
...

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #21 : 14 امرداد 1391، 04:50 ب‌ظ »
سلام
من دارم وقت و زمان میزارم و جالبتر اینجاست دارم کاری میکنم که مرجعی باشه برای تمام طالبان آزادی که تازه وارد این عرصه شدند تا با سردرگمی و گیجی روبرو نشن ولی متاسفانه از مرجع اصلی به طور کامل نسبت به من بی مهری میشه و من رو مایوس میکنه حالا با این تفاسیر من چیکار باید بکنم ادامه بدم یا نه همین جا کلید پایان این پروژه رو بزنم مثله خیلی از پروژه های این سری که با بی توجه ای خود جامعه متن باز روبرو میشه و بعد از مدتی مراسم خاکسپاریش هم انجام میشه توسط همون جامعه که خود بنده در چند موردش حضور داشتم متاسفانه
 بلکه تلاش کردم برشون گردونم ولی فایده ای نداشت  ](*,)

منظورتون چیه دقیقا؟ بازدید کمه یا کسی پیغامی چیزی داده؟ اگه اولی جوابه که باید بگم با وجود خود software center و pkgs.org اصلا از ابتدا ساخت چنین سایتی درست نبود.
سلام
اتفاقا من با شما کاملا مخالفم پس اگر اینطوریه سایت پی سی دانلود و یا آسان دانلود هم روشی کاملا متضاد رو پیش گرفتند شما یک نرم افزار رو سرچ بکنید تماما سایتهای مربوط به نرم افزار ویندوز میاد
 حالا یک لینوکس به آخر اضافه کن که فقط محدود به نرم افزارهای گنو/لینوکس بشه و اونجاست که فقری که این سیستم عامل میبره متوجه میشی و ضمنا خیال میکنین مثلا پی سی دانلود و یا آسان دانلود این نرم افزارها رو از کجا میارن همش ترجمه سایتهای خارجیه(روسی) و ضمنا شما به این فکر کن یک زمانی دوست داشتی چیزی رو سرچ کنی و نمیدونی معادل انگلیسیش چیه؟اونجا چی؟

آخه این سایتهای دانلود نرم‌افزارهای کرکی و دزدی که اسم بردید در زمینه‌ی ویندوز فقط فعالیت می‌کنند. در ویندوز مفهومی به نام منبع نرم‌افزاری وجود نداره و کاربر مجبوره وقت بذاره برای پیدا کردن نرم‌افزار مطبوع. که اگر برنامه‌ی خیلی خاصی هم مد نظرش باشه ممکنه بعد از ساعتها جست و جو آخرش به نتیجه نرسه.
اما اگر قرض تنها معرفی نرم‌افزاره عرض بنده این بود که با وجود pkgs یا softpedia نیازی به تاسیس یک سایت جدید نبود.
در مورد اون جست و جوی انگلیسی هم به شخصه تا بحال به چنین مشکلی بر نخورده بودم. اینه که زیاد به این بعد قضیه توجه نکردم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #22 : 14 امرداد 1391، 05:01 ب‌ظ »
چرا؟ (:
چون هنوز شناخت کاملی به نصب نرم افزار در اوبونتو ندارن ،به علت اینکه اکثرا قبلا از ویندوز استفاده می کردند.بعد هم

یعنی اول روش اشتباه رو یاد بدیم بعد کم کم روش درست رو یاد بگیرن؟ خب چه کاریه (: اول بهشون نشون بدی چطوری می تونن برنامه رو درست نصب کنن که بهتره به نظرم (:

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #23 : 14 امرداد 1391، 05:14 ب‌ظ »
چرا؟ (:

یعنی اول روش اشتباه رو یاد بدیم بعد کم کم روش درست رو یاد بگیرن؟ خب چه کاریه (: اول بهشون نشون بدی چطوری می تونن برنامه رو درست نصب کنن که بهتره به نظرم (:

فرهنگ نرم افزار آزاد یعنی همین کاری که دوستمون داره میکنه! حالا روش اشتباه یا درستش رو کاری ندارم.

نرم افزارهای خوب رو به دیگران معرفی میکنه و نصاب اونها رو در اختیار دیگران میزاره. فقط کاش تیمی تشکیل بدن تا یک مخزن درست کنند و نرم افزارهای مفید رو توی مخزن خودشون بزارن :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 14 امرداد 1391، 05:37 ب‌ظ »
چرا؟ (:

سلام از شخص یا ارگان یا سازمانی حمایت نمیکنم فقط نظرم رو میگم :P
برادر یک مثال میزنم به یک بچه که  از اول بلد نیست بگه بابا اول هی بهش میگن بگو بابا تا آخرش همون بابا رو با کمی لهجه بیان میکنه و در اخر میشه بلبل جامعه
حالا منظوره من از این موضوع اینه که همه حرفه ای نیستند همه مدیر سرور نیستند من فرض میکنم فردی که داره از خدماتی که من میدم استفاده میکنه تازه اول کار هست و تماما طرز فکر ویندوز رو داره پس سعی کردم یک مرجعی ایجاد کنم که همون امکانات رو داشته باشه ولی فارسی باشه
 همه انگلیسی بلد نیستند همه حرفه ای نیستند همه بلد نیستند از ترمینال استفاده کنند تعداد زیادی وقتی اسم ترمینال رو میشنوند فکر میکنند باید چقدر مشکل باشه گنو/لینوکس چرا نباید بیاییم نشون بدیم به اون سختی هم که شما فکر میکنید نیست.نمیدونم کی این طرز فکر از ذهنیت ما خارج میشه که کاربر میخواد برای انجام کارهاش نخواد زیاد وقت بزاره مثلا بره ترمینال یاد بگیره میخواد راحت کارش انجام بشه
زمانی که وارد شد و مدتی کار کرد خودش کم کم میتونه خودش رو حرفه ای کنه از اول یک تازه کار(بچه) نمیتونه بگه بابا
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1391، 05:39 ب‌ظ توسط baztabroh »

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 14 امرداد 1391، 06:04 ب‌ظ »
به نظر من که ایده بسیار خوبیه.
درسته توی Software Center می‌شه به تمام نرم‌افزارها دسترسی داشت ولی حداقل یه خوبی این وب‌سایت اینه که در مورد هر موردی که معرفی می‌کنه اطلاعاتی رو هم ارائه می‌ده.
Software Center بیشتر برای مواقعی مفیده که شخص به دنبال موارد معینی می‌گرده.
اگر توی وب‌سایتتون بتونین علاوه بر توضیحات، تجارب خودتون با نرم‌افزارهای پیشنهادی رو هم با خواننده‌ها در میون بزارین کار بسیار مفیدی خواهد بود.
همچنین می‌تونین با یکی دو تا از نرم‌افزارهای مشابه در همون زمینه کاری مقایسه‌ای رو انجام بدین و نکات + و - اون رو ذکر کنین.
سلام ممنون خیلی سازنده بود به امید خدا در آینده فعلا دست تنهام و هر برنامه که معرفی میکنم خیلی زمان بره و باید کم کم تغییرات اضافه بشه

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #26 : 14 امرداد 1391، 06:27 ب‌ظ »
راستی مشابه کاری که شما انجام می‌دید اینجا هم قبلا انجام شده
http://appstream.arioslinux.org
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 14 امرداد 1391، 07:04 ب‌ظ »
راستی مشابه کاری که شما انجام می‌دید اینجا هم قبلا انجام شده
http://appstream.arioslinux.org
سلام
عزیزم من نگفتم توی جهان اول هستم گفتم در زبان شیرین پارسی احتمالا اولین هستم که به طور جدی پیگیرش هستم
ضمنا تاریخ پستها رو یک نگاه بکنید متوجه میشید حداقل ماله ۵ ماه پیشه
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1391، 07:09 ب‌ظ توسط baztabroh »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #28 : 14 امرداد 1391، 07:13 ب‌ظ »
به نظر من اگه در حد معرفی باشه خیلی هم عالیه. ولی این که فایل deb گذاشته بشه علاوه بر این که اصلاً کار درستی نیست، به علت وجود پیش‌نیازها و… کار رو هم برای کاربران تازه‌وارد سخت می‌کنه. خودت مقایسه کن:

روش دانلودی:
۱. دانلود فایل deb
۲. اجرای آن
۳. باز شدن مرکز نرم‌افزاری
۴. گرفتن پیش‌نیازها
۵. نصب برنامه

روش اصلی:
۱. باز کردن مرکز نرم‌افزاری
۲. زدن دکمه‌ی نصب برنامه

در ضمن در مرکز نرم‌افزاری اوبونتو کاربران می‌تونن تجربه‌ی خودشون رو از کار با اون برنامه بنویسن، روش کارش رو به بقیه یاد بدن و به اون برنامه نمره بدن که همه‌ی این‌ها برای همه‌ی افراد دیگه‌ای که از مرکز نرم‌افزاری استفاده می‌نن با ذکر توزیعو نسخه‌ی مورد استفاده‌ی برنامه قایل مشاهده است
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 15 امرداد 1391، 06:55 ق‌ظ »
به نظر من اگه در حد معرفی باشه خیلی هم عالیه. ولی این که فایل deb گذاشته بشه علاوه بر این که اصلاً کار درستی نیست، به علت وجود پیش‌نیازها و… کار رو هم برای کاربران تازه‌وارد سخت می‌کنه. خودت مقایسه کن:

روش دانلودی:
۱. دانلود فایل deb
۲. اجرای آن
۳. باز شدن مرکز نرم‌افزاری
۴. گرفتن پیش‌نیازها
۵. نصب برنامه

روش اصلی:
۱. باز کردن مرکز نرم‌افزاری
۲. زدن دکمه‌ی نصب برنامه

در ضمن در مرکز نرم‌افزاری اوبونتو کاربران می‌تونن تجربه‌ی خودشون رو از کار با اون برنامه بنویسن، روش کارش رو به بقیه یاد بدن و به اون برنامه نمره بدن که همه‌ی این‌ها برای همه‌ی افراد دیگه‌ای که از مرکز نرم‌افزاری استفاده می‌نن با ذکر توزیعو نسخه‌ی مورد استفاده‌ی برنامه قایل مشاهده است
من هم تمام تلاشم فقط همین معرفی برنامه است ولی برای تکمیل کردن عریضه بهتر دونستم لینک دانلود رو هم بزارم و ضمنا بنده به شخصه 2 مورد روش دانلود رو به طرف پیشنهاد میکنم ترمینال و دانلوداز لینک برنامه در هر صورت داریم انجامش میدیم و اگر احساس کنم به نتیجه نمیرسه و داره به من ضرر مالی و زمانی میخوره هم معنویش و هم مالیش مثله بقیه پروژه ها تعطیلش میکنم متاسفانه
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1391، 06:56 ق‌ظ توسط baztabroh »