0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: حامد سپهر در 09 امرداد 1391، 12:42 بظنقلقول از: جادی در 09 امرداد 1391، 11:32 قظنقلقول از: mrmrn در 08 امرداد 1391، 03:39 بظنقلقول از: sobhan در 08 امرداد 1391، 02:55 بظfedora غلطان نیست؟نه چون اسمایلی ناراحت گذاشتی یک توضیح بدم. غلطان بودن بانمکه. چون سریعتر چیزها رو داریم و سیستم همیشه در حال ارتقاء است و ... ولی در دنیای واقعی توزیع های غلطان مشکلاتی دارن. معمولا بحث پایداری هست چون چیزها وقت ندارن کاملا تست بشن قبل از اینکه مورد استفاده قرار بگیرن و از اون بالاتر شما دقیقا نمی دونین که سیستم در حال حاضر چه کانفیگی داره. مثلا من الان توی اوبونتو می دونم که دارم از کرنل ۳.۲ استفاده می کنم که فلان فیچر خاص رو داره یا از فلان چیز ساپورت می کنه. بعد اگر توزیع غلطان باشه با هر بار آپدیت ممکنه این «انتخاب های کلی سطح بالا» به هم بخورن. کلا آپدیت شدن هیجان داره و همین بود که باعث شد اوبونتو جذاب بشه: هر شش ماه یک نسخه جدید می داد. بعدش خیلی ها سراغ همین ایده رفتن و رولینگ ها هم کارشون بالا گرفت (: ولی کماکان استیبل ترین ها اینطوری هستن که «هر وقت آماده شد ریلیز می کنیم نه هر وقت تقویم گفت»راستش خودم بیشتر دنبال یه انتشار غلطان هستم تا مجبور نباشم هر چند وقت دوباره سیستم عامل رو عوض کنم.اگه هم با انتشار غلطان نتونستم کنار بیام احتمالا برم سراغ دبیان! هنوز بعد از ۹ماه مهاجرت درگیر انتخاب توزیع هستم من سابایون رو پیشنهاد میدم. کاملا خوب و روان و خوشگله مخازن خوبی هم داره. کامیونیتی گسترده ای هم داره
نقلقول از: جادی در 09 امرداد 1391، 11:32 قظنقلقول از: mrmrn در 08 امرداد 1391، 03:39 بظنقلقول از: sobhan در 08 امرداد 1391، 02:55 بظfedora غلطان نیست؟نه چون اسمایلی ناراحت گذاشتی یک توضیح بدم. غلطان بودن بانمکه. چون سریعتر چیزها رو داریم و سیستم همیشه در حال ارتقاء است و ... ولی در دنیای واقعی توزیع های غلطان مشکلاتی دارن. معمولا بحث پایداری هست چون چیزها وقت ندارن کاملا تست بشن قبل از اینکه مورد استفاده قرار بگیرن و از اون بالاتر شما دقیقا نمی دونین که سیستم در حال حاضر چه کانفیگی داره. مثلا من الان توی اوبونتو می دونم که دارم از کرنل ۳.۲ استفاده می کنم که فلان فیچر خاص رو داره یا از فلان چیز ساپورت می کنه. بعد اگر توزیع غلطان باشه با هر بار آپدیت ممکنه این «انتخاب های کلی سطح بالا» به هم بخورن. کلا آپدیت شدن هیجان داره و همین بود که باعث شد اوبونتو جذاب بشه: هر شش ماه یک نسخه جدید می داد. بعدش خیلی ها سراغ همین ایده رفتن و رولینگ ها هم کارشون بالا گرفت (: ولی کماکان استیبل ترین ها اینطوری هستن که «هر وقت آماده شد ریلیز می کنیم نه هر وقت تقویم گفت»راستش خودم بیشتر دنبال یه انتشار غلطان هستم تا مجبور نباشم هر چند وقت دوباره سیستم عامل رو عوض کنم.اگه هم با انتشار غلطان نتونستم کنار بیام احتمالا برم سراغ دبیان! هنوز بعد از ۹ماه مهاجرت درگیر انتخاب توزیع هستم
نقلقول از: mrmrn در 08 امرداد 1391، 03:39 بظنقلقول از: sobhan در 08 امرداد 1391، 02:55 بظfedora غلطان نیست؟نه چون اسمایلی ناراحت گذاشتی یک توضیح بدم. غلطان بودن بانمکه. چون سریعتر چیزها رو داریم و سیستم همیشه در حال ارتقاء است و ... ولی در دنیای واقعی توزیع های غلطان مشکلاتی دارن. معمولا بحث پایداری هست چون چیزها وقت ندارن کاملا تست بشن قبل از اینکه مورد استفاده قرار بگیرن و از اون بالاتر شما دقیقا نمی دونین که سیستم در حال حاضر چه کانفیگی داره. مثلا من الان توی اوبونتو می دونم که دارم از کرنل ۳.۲ استفاده می کنم که فلان فیچر خاص رو داره یا از فلان چیز ساپورت می کنه. بعد اگر توزیع غلطان باشه با هر بار آپدیت ممکنه این «انتخاب های کلی سطح بالا» به هم بخورن. کلا آپدیت شدن هیجان داره و همین بود که باعث شد اوبونتو جذاب بشه: هر شش ماه یک نسخه جدید می داد. بعدش خیلی ها سراغ همین ایده رفتن و رولینگ ها هم کارشون بالا گرفت (: ولی کماکان استیبل ترین ها اینطوری هستن که «هر وقت آماده شد ریلیز می کنیم نه هر وقت تقویم گفت»
نقلقول از: sobhan در 08 امرداد 1391، 02:55 بظfedora غلطان نیست؟نه
fedora غلطان نیست؟
سابایون عالی و زیبا و کم دردسر .
http://linux.softpedia.com/catList/248,0,3,0,5.html
http://i1-linux.softpedia-static.com/screenshots/Sabayon-Linux-KDE_1.jpg
من شنیدم دیویدی جنتو نصب گرافیکی داره . نصب ترمینالش هم اسونه.مثل ارچ ۲۰۱۲ فقط خودت کار اسکریپت ها رو می کنی.تو سابایون میشه از پکیج منیجر جنتو استفاده کرد
چه خوب emerge جون من رو بالا میاره اخرش نفهمیدم غلطان یعنی چی(توزیع)
نقلقول از: حامد سپهر در 08 امرداد 1391، 01:53 بظنقلقول از: prp-e در 08 امرداد 1391، 01:36 بظنقلقول از: حامد سپهر در 07 امرداد 1391، 11:04 بظسلام دوستانچه توزیعهایی انتشار غلطان هستن؟ توزیعی داریم که انتشار غلطان بیس رو دبیان باشه و علاوه بر اون پایدار هم باشه؟معروف ترین توزیعات غلطان آرچ و جنتو هستند. البته سابایون و چاکرا بصورت نیمه غلطان منتشر میشن همونطور که دوستان گفتند مینت دبیان (که بر پایه دبیان Wheezy هم هست) پایداری خوبی داره «دبیان Wheezy» دقیقا چیه؟ فرقش با خود دبیان چیه؟ حالا که حرفش شد، چندتا جا تو فروم اسم «دبیان اسکوئیز» رو دیدم ولی دقیق نفهمیدم که قضیش چیه و فرقش با دبیان چیه؟ اگه بشه که یکم درباره اینا توضیح بدی خیلی ممنون میشم اسم اشخاصی هست که در کارتون Toy Story بودن. اسکوییز ، ویزی ، لنی ، وودی و .... و بعنوان Codename نسخه های دبیان به کار میرن
نقلقول از: prp-e در 08 امرداد 1391، 01:36 بظنقلقول از: حامد سپهر در 07 امرداد 1391، 11:04 بظسلام دوستانچه توزیعهایی انتشار غلطان هستن؟ توزیعی داریم که انتشار غلطان بیس رو دبیان باشه و علاوه بر اون پایدار هم باشه؟معروف ترین توزیعات غلطان آرچ و جنتو هستند. البته سابایون و چاکرا بصورت نیمه غلطان منتشر میشن همونطور که دوستان گفتند مینت دبیان (که بر پایه دبیان Wheezy هم هست) پایداری خوبی داره «دبیان Wheezy» دقیقا چیه؟ فرقش با خود دبیان چیه؟ حالا که حرفش شد، چندتا جا تو فروم اسم «دبیان اسکوئیز» رو دیدم ولی دقیق نفهمیدم که قضیش چیه و فرقش با دبیان چیه؟ اگه بشه که یکم درباره اینا توضیح بدی خیلی ممنون میشم
نقلقول از: حامد سپهر در 07 امرداد 1391، 11:04 بظسلام دوستانچه توزیعهایی انتشار غلطان هستن؟ توزیعی داریم که انتشار غلطان بیس رو دبیان باشه و علاوه بر اون پایدار هم باشه؟معروف ترین توزیعات غلطان آرچ و جنتو هستند. البته سابایون و چاکرا بصورت نیمه غلطان منتشر میشن همونطور که دوستان گفتند مینت دبیان (که بر پایه دبیان Wheezy هم هست) پایداری خوبی داره
سلام دوستانچه توزیعهایی انتشار غلطان هستن؟ توزیعی داریم که انتشار غلطان بیس رو دبیان باشه و علاوه بر اون پایدار هم باشه؟
نقلقول از: sobhan در 09 امرداد 1391، 10:13 بظچه خوب emerge جون من رو بالا میاره اخرش نفهمیدم غلطان یعنی چی(توزیع)یعنی هر وقت عشقشون بکشه 20 گیگ آپدیت میفرستن توی مخازن توی اینطور مفاهیم حتی بعضی وقتها خود استالمن هم دچار سردرگمی میشه البته غلطان بودن توزیع خیلی از کارایی ها رو از یه توزیع میگیره. هیچوقت توزیع غلطان رو روی سرور نمیشه استفاده کرد
نقلقول از: prp-e در 08 امرداد 1391، 05:29 بظنقلقول از: حامد سپهر در 08 امرداد 1391، 01:53 بظنقلقول از: prp-e در 08 امرداد 1391، 01:36 بظنقلقول از: حامد سپهر در 07 امرداد 1391، 11:04 بظسلام دوستانچه توزیعهایی انتشار غلطان هستن؟ توزیعی داریم که انتشار غلطان بیس رو دبیان باشه و علاوه بر اون پایدار هم باشه؟معروف ترین توزیعات غلطان آرچ و جنتو هستند. البته سابایون و چاکرا بصورت نیمه غلطان منتشر میشن همونطور که دوستان گفتند مینت دبیان (که بر پایه دبیان Wheezy هم هست) پایداری خوبی داره «دبیان Wheezy» دقیقا چیه؟ فرقش با خود دبیان چیه؟ حالا که حرفش شد، چندتا جا تو فروم اسم «دبیان اسکوئیز» رو دیدم ولی دقیق نفهمیدم که قضیش چیه و فرقش با دبیان چیه؟ اگه بشه که یکم درباره اینا توضیح بدی خیلی ممنون میشم اسم اشخاصی هست که در کارتون Toy Story بودن. اسکوییز ، ویزی ، لنی ، وودی و .... و بعنوان Codename نسخه های دبیان به کار میرن بعد اونوقت قبل از اینکه toy story ساخته بشه چجوری نامگذاری میکردن؟ نقلقول از: prp-e در 09 امرداد 1391، 11:20 بظنقلقول از: sobhan در 09 امرداد 1391، 10:13 بظچه خوب emerge جون من رو بالا میاره اخرش نفهمیدم غلطان یعنی چی(توزیع)یعنی هر وقت عشقشون بکشه 20 گیگ آپدیت میفرستن توی مخازن توی اینطور مفاهیم حتی بعضی وقتها خود استالمن هم دچار سردرگمی میشه البته غلطان بودن توزیع خیلی از کارایی ها رو از یه توزیع میگیره. هیچوقت توزیع غلطان رو روی سرور نمیشه استفاده کرد چرا؟