سلام خدمت کوین اسپیسی عزیز
خوب برگشتم ... متاسفانه من نتونستم ccd رو بارگذاری کنم !!! با اینکه سازنده گفته پشتیبانی میکنه ، فعلا مراحل نصب رو میگم تا ببینیم بقیش راه حلی داره یا نه
مراحل کار خیلی ساده تر شده ...
pre- بسته ها ی قبلی رو حذف کن ، احتمال میدم بسته ها رو درست انتخاب نکرده باشی... بعد :
۱- مخزن زیر رو اضافه کن :
deb http://ppa.launchpad.net/cdemu/ubuntu hardy main
۲-
sudo apt-get update
۳-
sudo apt-get install cdemu-daemon gcdemu cdemu-client
۴- شاید لازم نباشه :
sudo /etc/init.d/cdemu-daemon start
۵- اول توی ترمینال اینو بزن :
cdemud-session
اگر این ارور رو داد :
cdemu0: cdemud_audio_initialize: failed to open audio device
اینکارو بکن :
sudo gedit /etc/default/cdemu-daemon
خط زیر رو :
AUDIO_DRIVER="default"
به این تغییر بده :
AUDIO_DRIVER="alsa"
اگر باز هم جواب نداد :
AUDIO_DRIVER="pulse"
این روی سیستم من جواب داد...
اگر باز هم جواب نداد :
AUDIO_DRIVER="oss"
اگر این هم جواب نداد :
AUDIO_DRIVER="null"
اگر ارور دیگه ای گرفتی بگو ...
خب در این صورت باید آیکون توی پنل رنگی بشه اگر شد ترمینال رو ببند و این جوری اجراش کن :
alt+f2 بزن و بعد توش بنویس : cdemud-session و اینتر بزن که باید آیکون رنگی بشه ، من تیک use system bus رو نزدم چون روی سیستم من جواب نداد ...
cdemud-session رو میتونی به استارت آپ اضافه کنی تا توی هر بار ورود به سیستم خودش بارگذاری بشه...
فقط همین کارارو انجام بده بقیه چیزایی که قبلا گفتم رو فاکتور بگیر...
می گردم ببینم برای ccd چیکار میتونم بکنم... اگر مشکلی داشتی هم مطرح کن.
منبع : http://eddymulyono.livejournal.com/75640.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش : چند بار ccd رو بارگذاری کرد ولی محتویات cd رو نتونستم بینم و این در شرایطی بود که cdemud رو با دسترسی کاربر ریشه اجرا کردم و موفق شدم از گزینه use system bus استفاده کنم...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش : به احتمال زیاد این دستور خطایی که میگرفتی رو برطرف کنه :
sudo modprobe vhba
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------