انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درایو مجازی واقعی با پشتیبانی از انواع image ه  (دفعات بازدید: 6844 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
با  سلام   خدمت  دوستان   ،   مدتی  بود  که  دنبال  برنامه ای  برای  بارگذار   image   های  cd   میگشتم   به  طوریکه  یک  آیکون   CD    روی  دسکتاپ    نمایش  داده بشه  نه اینکه   فقط  داخل  فولدر    mount   بشه   ،   شاید  این  مسئله  رو باید  مطرح میکردم    متاسفانه   اینقدر  درگیر  جستجو  شدم  که کلا  فراموش  کردم  . بعد از  کلی  گشت و گذار   برنامه ای  پیدا  کردم  ولی   کار  نکرد...  در  نهایت  توی  فریوم  انگلیسی  یکی  از  بچه های  باحال  یک  راهنما  گذاشته  بود  که  مشکلم  رو  رفع  کرد .  راهنمای  اون  دوستمون  رو  به  فارسی  برمیگردونم  و  کدهارو  مستقیم  کپی  میکنم  و  لینک هم  در  اختیار  کسانی  که  دوست  دارن  انگلیسیشو  ببینن  میگذارم ...    البته   من یک سری  از  کارها یی  که  گفته شده بود رو  حذف  کردم  ...

و نا گفته نماند  که  در این  برنامه  از  این  فرمت ها  پشتیبانی  میشه  :

.B6T, .CCD, .CDI, .CUE, .ISO, .MDS, .NRG, .TOC
امیدوارم  که  پست  دوم  من  مفید  واقع  بشه...

برای  نصب  ما  احتیاج  به  پنج   پکیج   داریم  که  میشه  از   لینک  زیر  دانلود  کرد  ولی  من  باز  هم  آپلود  میکنم  که کار  راحت تر  بشه فقط  بعد  از دانلود  پسوند های   txt.   رو  حذف کنید  :

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=93175&package_id=256719

بعد از  دریافت  فایل ها  اونها رو  نصب  کنید   ،   از کد زیر  هم  میتونید برای  نصب  استفاده  کنید البته  بعد از  اینکه به  مسیر  فایل های  دانلود شده  رفتید  :

sudo dpkg -i *.deb

بعد  باید  فایل   etc/default/cdemu-daemon/     رو  ویرایش  کنیم   و  تعداد   درایوهای  مجازی  مورد  نیاز  رو  وارد  کنیم   :

sudo gedit /etc/default/cdemu-daemon
و  در  خط  پنجم    عدد  مقابل   DEVICES   رو  تغییر  بدیم  :

DEVICES=3
نویسنده  ادعا   کرده  که  روی  سیستم   ایشون   بیشتر  از  3  درایو   مجازی   جواب  نداده  پیشنهاد  میکنم  با  همین  3 تا  شروع  کنید  و  بعد  از اینکه  نتیجه  گرفتید  تعداد  رو  به  دلخواه  تغییر  بدید .

مرحله ی  بعد   اتوران  کردن  سرویس  یا  همون  دائمون   cdemu  و  ریست  کردن  اون  هست  :

sudo update-rc.d cdemu-daemon defaults
sudo /etc/init.d/cdemu-daemon restart

بعد  باید  برای   هر  درایو  مجازی    یک  فولدر  ایجاد  کنیم   که   فایلها  مثل  یک    cdrom     واقعی  داخل  این  فولدر  ها  لود  بشن  یا  به  عبارت  دیگه ایجا د      mount point  : 

sudo mkdir /media/cdemu0
sudo mkdir /media/cdemu1
sudo mkdir /media/cdemu2

در  حالت  پیش  فرض  فقط  با دسترسی   root    اجازه  ی  بارگذاری  image  ها رو   داریم  برای   جلوگیری  از اینکار   فایل   fstab   رو  ویرایش  میکنیم   :

sudo gedit /etc/fstab
خطوط  زیر  رو  در انتهای  اون  کپی  میکنیم  و  فایل  رو  ذخیره  میکنیم  :

# CDemu
/dev/scd0 /media/cdemu0 iso9660 ro,user,noauto 0 0
/dev/scd1 /media/cdemu1 iso9660 ro,user,noauto 0 0
/dev/scd2 /media/cdemu2 iso9660 ro,user,noauto 0 0

خوب   مراحل  نصب  تموم   شد  .   حالا   باید   از  ترمینال   یا  از  یک  برنامه  یا  اسکریپت    برای   بارگذاری  استفاده  کرد  .  خوشبختانه  ما  برنامه ی  مورد  نیاز  رو  که  داخل  اون  پنج  بسته  بود  نصب  کردیم   یعنی    gcdemu     این  برنامه  یک    اپلت  هست   پس   راحت     میشه   اون  رو  به   پنل   اضافه  کرد   (با  کلیک  راست  روی  پنل  و  انتخاب  add to panel  و  بعد  انتخاب  gcdemu applet)     بعد  از  اینکار   روی  این  اپلت  کلیک  راست  موس  رو  بزنید  و   هر  دو  گزینه  رو  تیک  بزنید  ،اگر  کار رو درست  انجام  داده باشید  آیکون  این   اپلت  رنگی  خواهد   بود   یعنی اینکه  با  دائمون  مورد  نظر  در  ارتباطه  و مشکلی  وجود  نداره   در غیر  این صورت    آیکون  اون    مات  و  سیاه سفید  میشه ....  شاید برای  بعضی از دوستان  نیاز  به  راه اندازی  مجدد  باشه .... بعد  کلیک   چپ   موس  رو   روی  اون  بزنید  و  با  انتخاب  هر کدوم  از  درایوهای  مجازی  مسیر  image   رو  وارد  کنید  و ....   روی  دسکتاپ    میتونین   درایو   رو  ببینید   .  برای   unmount  کردن   هم   مثل  cd    معمولی  روی   درایو  کلیک  راست  کنید  و  eject  رو  بزنید .

بعضی  مواقع  ممکنه  که  این  اپلت  یا   دائمون    با  مشکل  مواجه  بشه  ،  فقط کافیه  که  کد زیر  رو دوباره اجرا  کنید  تا   مشکل  برطرف  بشه  :

sudo /etc/init.d/cdemu-daemon restart

از  اینکه  تیک های  اپلت  رو  زدید  هم   مطمئن  بشید.

اینم  لینک  راهنمای    اصلی  :

http://sudan.ubuntuforums.com/showthread.php?s=d426f4b4c733e0f73121d50d546f1c73&t=597222&page=2

و  در نهایت  لینک  سازنده ی برنامه   :

http://cdemu.sourceforge.net/
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1387، 03:34 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: درایو مجازی واقعی با پشتیبانی از انواع image
« پاسخ #1 : 15 فروردین 1387، 11:52 ب‌ظ »
ممنون :)
راهنمای مفیدی بود. فقط چرا فایلها رو با پسوند txt ضمیمه کردید ???
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
خواهش  میکنم  مهدی  جان  قابلی  نداشت  .  نمیدونم  مشکل  از  کجاست  که  بجز  txt  چیز  دیگه ای  نمیتونم   آپ  کنم    ???      شرمنده    تازه کارا  تا راه  بیوفتن   موهای  شما  سفید  شده  به  خدا   ;)

ولی  اگر  دلیلشو  میدونی  ازت  ممنون میشم   آخه  واسه  خودمم  مصیبته   که  بیام   پسوند  txt   بزنم....   :'(

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
 ;)
پسوند deb باز هست و باید بتونی فایلهای deb ضمیمه کنی... چه پیغامی میگیری؟
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
فایل   آپلود  میشه  ولی  بعدش  خطا  میده  که  فایل  با  این   پسوند  رو  نمیتونین   ارسال  کنین   منم  همه رو  امتحان   کردم   و به  جز   txt    چیز  دیگه  جواب  نداد   در  ضمن  من   از   opera  استفاده میکنم ...

آفلاین Amir Sadjad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
نسخه جدید این برنامه رو نمیتونم روی اوبونتوی 8.04.1 اجرا کنم و تنها جایی که به نظر میرسه ارور میده بعد از اجرای دستور :

[left]sudo /etc/init.d/cdemu-daemon restart[/left]
هست که چنین جوابی میده :
Stopping CDEmu daemon
Removing vhba kernel module...                                        [fail]
                                                                      [fail]
« آخرین ویرایش: 19 امرداد 1387، 09:17 ب‌ظ توسط Amir Sadjad »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
سلام بهنام! ببین! خط ب خط نشستم راه نمایی رو که دادی بخونم! ب نظرم جالب آمد!
البته من ی کار دیگه می کنم!
$ sudo mount -o loop ImageFile.iso /media/cdrom
این طوری هر فایل ایزو یی رو می تونم جای سی-دی رام جا بزنم!  این روش تو هم ب همین نقطه ختم میشه؟ :-? با فرق می کنه؟
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
آخرش  همینه   ولی  ،  این  چند  تا  فرمت  دیگه  هم  ساپورت  می کنه  همین ... البته  اونموقع  که  این  پست رو زدم  نمیدونستم  اگر  توی  فولدر  media مانت   کنم  هم  با  آیکون  cd   نشون  میده.  امیر  سجاد  جان  من  الان  دیگه  از این برنامه  استفاده  نمیکنم ولی   سعی  میکنم   دانلود  کنم  وجوا ب  رو  بگم  ... فعلا  میتونی  از  روش  علیرضا  جان  استفاده کنی یا  نرم افزار هایی  مثل   acetoneiso2    استفاده کنی .

آفلاین Amir Sadjad

• Jr. Member
  • *
من احتیاج دارم که بتونم فایلهای ccd رو مانت کنم , ایمیجهایی دارم که روی DVD رایت شدند و نمیتونم برای هر بار استفاده تبدیلشون کنم به iso , با این دستور یا برنامه acetoneiso2 میتونم این کار رو انجام بدم ؟

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
با  clone  ایمیج  گرفتی ؟    اگر اینطوریه  باید  یه  فایل   با  پسوند  img  هم  اونجا  باشه    کافیه  پسوندش  رو  به  iso   تغییر بدی   فرمتش  همونه   فقط  پسوندش  رو  عوض  کردن ...
در مورد  سوالت  هم  سازنده  همچین  ادعایی  کرده ...   ولی  نرم افزاری  که  معرفی  کرده بودم  از  اون  فرمت هایی  که  گفتم  پشتیبانی  می کرد.

ویرایش:

آقا acetoneiso2 از  ccd  پشتیبانی  نمیکنه  ،  این  نرم افزار از  fuseiso  استفاده میکنه ...که  توی    man  نوشته  :

fuseiso can read ISO, BIN and NRG images containing ISO9660
       filesystems. Along with it, it supports some common extensions, like
       Joliet, RockRidge and zisofs.

It also supports non-standard images, like CloneCD´s .IMGs and Alcohol
       120%´s .MDFs, as their format looks exactly like .BIN images. One major
       limitation of .BIN images is that fuseiso does not handle .CUE files in
       any way, and thus can work with only the first track of .BIN images.

Other formats like .CCD and .MDS are not supported, since their format
       is not public and no one knows it.[/color]

سعی  میکنم   همونی  که  معرفی  کردم  رو  دوباره  نصب  کنم...نتیجه رو  میگم.
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1387، 10:33 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Amir Sadjad

• Jr. Member
  • *
ممنون اما اگه بخوام هر بار پسوند رو عوض کنم مستلزم اینه که فایلها رو از DVD کپی کنم روی هارد  :-X , بی صبرانه منتظر نتیجم...

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
چشم   همین الان دانلود  و نصب  کردم  دارم  با  تنظیماتش   ور  میرم  ،  خوشبختانه  این   بسته ها  توی  launch pad   کامپایل  و تست  شده  و  نتیجه  هم  مثبت بوده .  تا   30   دقیقه  دیگه  نتیجه  رو  میگم.
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1387، 02:42 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
سلام  خدمت  کوین  اسپیسی   عزیز   ;)
خوب  برگشتم ...   متاسفانه  من  نتونستم  ccd    رو  بارگذاری  کنم !!!  با  اینکه  سازنده  گفته  پشتیبانی میکنه  ،  فعلا مراحل  نصب  رو  میگم  تا  ببینیم  بقیش  راه حلی داره  یا نه
مراحل  کار  خیلی  ساده  تر شده ...
pre-  بسته ها ی  قبلی رو حذف  کن  ،  احتمال میدم  بسته ها رو درست  انتخاب  نکرده باشی... بعد  :

۱-   مخزن  زیر  رو  اضافه  کن  :

deb http://ppa.launchpad.net/cdemu/ubuntu hardy main
۲-   
sudo apt-get update
۳-   
sudo apt-get install cdemu-daemon gcdemu cdemu-client
۴-  شاید   لازم  نباشه  :

sudo /etc/init.d/cdemu-daemon start
۵-  اول   توی   ترمینال  اینو  بزن  :
cdemud-session
اگر این    ارور  رو  داد  :
cdemu0: cdemud_audio_initialize: failed to open audio deviceاینکارو بکن :
sudo gedit /etc/default/cdemu-daemon
خط   زیر رو  :

AUDIO_DRIVER="default"
به   این  تغییر بده :
AUDIO_DRIVER="alsa"
اگر  باز  هم  جواب  نداد  :

AUDIO_DRIVER="pulse"این  روی  سیستم  من  جواب  داد...

اگر باز  هم  جواب  نداد  :

AUDIO_DRIVER="oss"
اگر  این  هم  جواب  نداد  :

AUDIO_DRIVER="null"

اگر  ارور  دیگه ای  گرفتی  بگو  ...

خب  در  این صورت  باید   آیکون   توی پنل رنگی  بشه  اگر  شد  ترمینال  رو ببند  و  این  جوری  اجراش   کن  :

alt+f2   بزن   و   بعد   توش   بنویس   :     cdemud-session     و  اینتر  بزن    که  باید  آیکون  رنگی بشه  ،   من   تیک   use system bus   رو  نزدم  چون  روی  سیستم من جواب  نداد ...
cdemud-session     رو  میتونی  به  استارت آپ  اضافه کنی تا   توی  هر بار  ورود  به  سیستم   خودش  بارگذاری بشه...

فقط   همین  کارارو   انجام   بده  بقیه چیزایی   که  قبلا  گفتم  رو  فاکتور  بگیر... 
می گردم  ببینم  برای  ccd   چیکار میتونم  بکنم...  اگر  مشکلی  داشتی  هم  مطرح  کن.

منبع  :   http://eddymulyono.livejournal.com/75640.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ویرایش :    چند  بار   ccd   رو   بارگذاری   کرد   ولی   محتویات  cd  رو  نتونستم   بینم  و  این  در  شرایطی  بود  که   cdemud    رو  با  دسترسی  کاربر  ریشه   اجرا  کردم  و  موفق شدم  از  گزینه   use system bus     استفاده  کنم...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ویرایش :  به  احتمال  زیاد  این   دستور   خطایی   که  میگرفتی  رو  برطرف  کنه  :

sudo modprobe vhba
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1387، 12:34 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Amir Sadjad

• Jr. Member
  • *
بهنام جان دست گلت درد نکنه , خیلی راحت و  بدون مشکل با Audio Device راه افتاد , فرمت CCD رو هم به خوبی پشتیبانی میکنه.

این آموزش واقعا خوبه که توی wiki اضافه بشه , برنامه خیلی کاملیه...

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
بهنام جان دست گلت درد نکنه , خیلی راحت و  بدون مشکل با Audio Device راه افتاد , فرمت CCD رو هم به خوبی پشتیبانی میکنه.

این آموزش واقعا خوبه که توی wiki اضافه بشه , برنامه خیلی کاملیه...

پیشنهاد::
 آقای حسن پور! سلام :)
 این بهنام رو بکنید مسئول ویکی!  حرف نداره!

پی نوشت::
اعیاد شعبانی ی هم مبارک @};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel