انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نمایش پرچم به جای نام زبان  (دفعات بازدید: 11055 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
نمایش پرچم به جای نام زبان
« : 16 فروردین 1387، 02:22 ق‌ظ »
این  امکان رو  توی  چند تا  از توزیع   های دیگه دیده  بودم  ...

اوبونتو   هم این   امکان  رو داره  ولی  مشکل  اینجاست   که  آیکون   پرچم ها   در  هیچ جای  سیستم  وجود  نداره  !!!   ....

در هر  صورت   برای  نمونه   دو تا   پرچم  رو میگذارم اینجا   که  البته  روشون  کار نشده  و  بعدا  اینکار رو انجام میدم  ...

این  آیکون ها  به فرمت png  باید  باشن   (فعلا!)    و  در مسیر   usr/share/pixmaps/     قرار  بگیرن  (با دسترسی  root ) و  سایز  اونها هم بنا به  روایتی  حول  و  حوش  64x43    هست  که   من این دو تا  رو  ریسایز کردم  .   البته   در  مسیر های  دیگه هم میشه کپی  کرد  که   اگر کسی  خواست  اونم میگم  ولی  فکر نکنم  احتیاجی  باشه!

بعد از اینکه  فایل ها رو  (  اسمشون  رو  تغییر ندید )   در مسیر  گفته  شده  کپی کردید   gconf-editor   رو   اجرا  کنید   و  به  مسیر  زیر  برید    :
desktop/gnome/peripherals/keyboard/indicator/

در  پنجره ی  سمت  راست   تیک   جلوی   کلید    showFlags   رو  بزنید    ،   در اینصورت  باید  به   جای  اسم   زبان   پرچمی  که  قرار  دادیم  رو ببینید .     این  عکس  رو میتونید  به  دلخواه   انتخاب کنید  وحتی  عکس   خودتون  رو بگذارید   O0   البته  در مسیر  گفته  شده و با   همون  اسم    ،   پسوند  png   هم   فراموش  نشه ... 

در  ضمن  اگر  کسی  از  زبان  دیگه ای  بجز  فارسی  و  انگلیسی  استفاده میکنه  باید  پرچم  مناسب  رو  با اسم   مناسبش  ذخیره  کنه  .  نکته ی   کلیدی  همین  اسم  درست +  پسوند   png   هست ...

دو تا   عکس   هم   از نتیجه گذاشتم   .
 کسی  پرچم   قشنگتر  پیدا  کرد  بذاره  اینجا  استفاده  کنیم...

ويرايش :
gconf-editor  رو با دسترسي root  باز نکنيد . در اينصورت تغييرات براي کاربر جاري اعمال نخواهد شد . 
(با تشکر از عليرضا طالقاني)
« آخرین ویرایش: 01 دی 1387، 07:15 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین pi3ch

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
    • روزنوشت‌های تحقیقاتی من
بهنام عزیز خیلی ممنون از اینکه این راهنما رو نوشتی دنبالش می گشتم!  :)

فکر کنم فایلی که ضمیمه کردی مشکلی داشته باشه چون دو بار  در یافتش کردم اما موقع استخراج کردن خطا میگیره ازم. پیشنهاد میکنم به صورت zip فشردش کنی.

در کل من دوتا تصویر واسه زبان فارسی و انگلیسی طراحی کردم (ببخشید من اصلن گرفایست خوبی نیستم!) اگه دوست داشتیم می تونید دو تا فایل ضیمیمه رو تو همون شاخه ای که بنهام گفت کپی کنید.

اینم یه پیوند واسه پرچک انواع کشورها: http://www.markfennell.com/flags/flags.gif
یه پیوند دیگه : http://www.wave.net/upg/immigration/flags.html

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
pi3ch   جان   خواهش  میکنم  .  حق با شما بود  فایل  مشکل  داشت   عوضش  کردم ...   

بابت  عکسایی  که  گذاشتی هم ممنون   ایده ی  جالبیه   مرسی  مرسی....

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
دو تا  پرچم   جدید  پیدا  کردم  به  نظرم  بد نبودن  ...  اگر  پرچم  دیگه ای  خواستین   به آدرس  زیر برین  و  با  یه  کلیک  راست  ذخیرش  کنین  :

http://www.titanicons.com/squareicons-countryflags-page16.html

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
جالب بود اما فکر کنم size عکسها باید یه کم کوچیکتر باشه

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: نمایش پرچم به جای نام زبان در کنار 
« پاسخ #5 : 16 فروردین 1387، 06:07 ب‌ظ »
سایز  دقیق  رو نمیدونم  ولی  فعلا   داره   جواب  میده  ،  به  عکسهای  نمونه   که تو  پست  اول گذاشتم  توجه کن  با همین  سایزن  همشون    حتی  میشه  بسته   به  سایز  پنل   عکسها رو  بزرگتر  هم  در  نظر  گرفت..
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1387، 06:57 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: نمایش پرچم به جای نام زبان
« پاسخ #6 : 12 امرداد 1387، 07:59 ق‌ظ »
چه  خاکی   خورده بود این پست   :D

اینم  دو تا   پرچم  دیگه   ،  الان  از  اینا  استفاده می کنم   ;D
سایزشم  دیگه  مهم  نیست ،  من  که با  همین  سایز  زدم  مشکلی  نداره ... هرکی خواست خودش عوض کنه
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1387، 08:10 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #7 : 12 امرداد 1387، 12:17 ب‌ظ »
قربون دستت من اینجا رو ندیده بودم.

انجام دادم، سپاس فراوان!!!
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 12 امرداد 1387، 03:45 ب‌ظ »
قربون دستت من اینجا رو ندیده بودم.

انجام دادم، سپاس فراوان!!!

خواهش  میکنم  فرشید  جان ...   اگر روزی  پست  زیر خاکی  داشتی به خودم  بگو ...  ;)

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #9 : 12 امرداد 1387، 04:17 ب‌ظ »
آقا بهنام بنده هم خیلی تشکر می‌کنم. :)
منم ندیده بودم. فکر می‌کردم فقط kde این امکان رو داره. اینم از امکانات پنهان گنوم هست.
در ضمن این تاپیک همچین هم زیرخاکی نبود، هنوز 5 ماه نشده، من تاپیک دو سه ساله هم دیدم توی تکنوتاکس بیاد بالا ! ;)

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 12 امرداد 1387، 04:31 ب‌ظ »
آقا بهنام بنده هم خیلی تشکر می‌کنم. :)
منم ندیده بودم. فکر می‌کردم فقط kde این امکان رو داره. اینم از امکانات پنهان گنوم هست.
در ضمن این تاپیک همچین هم زیرخاکی نبود، هنوز 5 ماه نشده، من تاپیک دو سه ساله هم دیدم توی تکنوتاکس بیاد بالا ! ;)

لطف   داری   آخه  اینجا   1   ماه  نشده  تایپیک  میره  تو  قعر  جدول  . در هر صورت  خوشحالم  که  این  تاپیک  به  کارتون  اومد.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
« پاسخ #11 : 18 امرداد 1387، 03:01 ق‌ظ »
منم یه مدل دیگه‌ش رو درست کردم:

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 18 امرداد 1387، 03:51 ق‌ظ »
دستت  درد  نکنه   جالب  بود  از  flag  هایی که  گذاشتی   دارم   استفاده  می کنم     \\:D/

فقط  :   احتیاجی  نیست   سایز   flag  ها  اینقدر  بزرگ  باشه ...  تا  جایی  که  امکان  داره   باید  کوچیک  انتخاب  کنی   که   سربار  زیادی  برای    سیستم  نداشته  باشه...   ۲۰    ۳۰   تا   تغییرات  ایتطوری    توی  سیستم  انجام  بدی  سنگین   کار  کردن   سیستم  محسوس   میشه.... من  هم   می  تونستم  کوچکتر   بزنم  ولی   حسش   نبود
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1387، 03:59 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
پاسخ به: پاسخ به: نمایش پرچم به جای نام زبان
« پاسخ #13 : 18 امرداد 1387، 05:03 ق‌ظ »
خواهش می‌کنید. البته اون انگلیسیش رو نتونستم خوب درست کنم. حالا جدی خوب شده؟! ;D  البته زیادم خوب نشده باشه، باز برای تنوع خوبه آدم هر چند وقت یه بار عوض کنه.
دربارهٔ اندازه‌ش هم چون من یه خورده وسواسی هستم، از اول بزرگ درست کردم که دقتش بالا باشه، بعد دیگه گفتم برای چی کوچیکش کنم، هر کی بخواد خودش کوچیک میکنه دیگه. فکر سرعت رو نکردم. البته فکر نکنم تأثیر چندانی داشته باشه. گنوم باید باهوش‌تر از این حرفا باشه، موقع لود کردن پنل، براش کش(catch) درست میکنه که هی اون عکس‌ها رو باز نکنه.
شما هم اگه تونستید بازم بسازید، ممنون میشیم.
اون دو تا رو هم چون خوشتون اومد فایل گیمپ‌شون رو میذارم.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 18 امرداد 1387، 05:10 ق‌ظ »
دستت  درد  نکنه  ،  . واقعا  خوب  شده  بی تعارف... 
اگر  خودش  بفهمه  که  خوبه  ،  در  این   مورد  اطلاعی  ندارم  که  آیکون هارو هم  cache   میکنه  یا   نه   .  من  با  توجه  به  آیکون های  سایز بندی  شده برای    تم  ها  و   برنامه  ها  این  رو  گفتم  ...  ممنونم  بابت   اطلاع  رسانی...
چشم   عمری  باقی  بود  بازم  یه  چیزی  میذارم  اینجا..   ;)