این امکان رو توی چند تا از توزیع های دیگه دیده بودم ...
اوبونتو هم این امکان رو داره ولی مشکل اینجاست که آیکون پرچم ها در هیچ جای سیستم وجود نداره !!! ....
در هر صورت برای نمونه دو تا پرچم رو میگذارم اینجا که البته روشون کار نشده و بعدا اینکار رو انجام میدم ...
این آیکون ها به فرمت png باید باشن (فعلا!) و در مسیر usr/share/pixmaps/ قرار بگیرن (با دسترسی root ) و سایز اونها هم بنا به روایتی حول و حوش 64x43 هست که من این دو تا رو ریسایز کردم . البته در مسیر های دیگه هم میشه کپی کرد که اگر کسی خواست اونم میگم ولی فکر نکنم احتیاجی باشه!
بعد از اینکه فایل ها رو ( اسمشون رو تغییر ندید ) در مسیر گفته شده کپی کردید gconf-editor رو اجرا کنید و به مسیر زیر برید :
desktop/gnome/peripherals/keyboard/indicator/
در پنجره ی سمت راست تیک جلوی کلید showFlags رو بزنید ، در اینصورت باید به جای اسم زبان پرچمی که قرار دادیم رو ببینید . این عکس رو میتونید به دلخواه انتخاب کنید وحتی عکس خودتون رو بگذارید
البته در مسیر گفته شده و با همون اسم ، پسوند png هم فراموش نشه ...
در ضمن اگر کسی از زبان دیگه ای بجز فارسی و انگلیسی استفاده میکنه باید پرچم مناسب رو با اسم مناسبش ذخیره کنه . نکته ی کلیدی همین اسم درست + پسوند png هست ...
دو تا عکس هم از نتیجه گذاشتم .
کسی پرچم قشنگتر پیدا کرد بذاره اینجا استفاده کنیم...
ويرايش :
gconf-editor رو با دسترسي root باز نکنيد . در اينصورت تغييرات براي کاربر جاري اعمال نخواهد شد .
(با تشکر از عليرضا طالقاني)