انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: موسیقی با طعم اپن سورس + فیلم + سکوت !!!  (دفعات بازدید: 16799 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: موسیقی با طعم اپن سورس !!!
« پاسخ #30 : 21 فروردین 1387، 12:51 ب‌ظ »
یه  فیلم  کوتاه  هم  هست  به  اسم  hackers   که  ریچارد   استالمن   توش  بازی  کرده  ،  کسی دیده؟    البته این  فیلم  مال  سال   1986  ،  نه  این  فیلمی  که   آنجلینا  جولی  توش  بازی  کرده ها  ،   اشتباه  نشه  :D

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
« پاسخ #31 : 21 فروردین 1387، 11:16 ب‌ظ »

خب آهنگی که ریچارد استالمن (ظاهراً‌ ) زیر دوش خونده همون آهنگیه که ته فیلم revOS می‌خونن ;)

والا آخر فیلم یه گروه میاد میخونه! که فقط صدای خواننده هست و بصورت live! موقع تیتراژ آخر هم یه موزیک بی‌کلام هست... حالا شما کجای فیلم رو میگید؟  ;D

من هم گفتم که آهنگی که این گروه می‌خونه همونیه که استالمن خونده، مشکل کجاست؟!

عذر میخوام من ظاهرا بد متوجه منظور شما شدم.

راستی چرا حواس ما به Youtube نیست؟  ;D اینجا رو ببینید: http://www.youtube.com/results?search_query=Free+software+song%2BRichard+Stallman&search_type=
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین patri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
« پاسخ #32 : 22 فروردین 1387، 07:28 ب‌ظ »
بچه ها من فیلم رو دانلود کردم ولی هیچی بارم نمیشه ! با زیر نویسش برای دانلود نیست ؟
اگه برای دانلود نیست از کجا می تونم گیرش بیارم ؟
این جهان زندان و ما زندانیان * بر شکن زندان و خود را وارهان

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #33 : 22 فروردین 1387، 09:04 ب‌ظ »
مثل  اینکه  شرکت فارسی وب شریف    ترجمه  کرده  ،  ولی  ظاهرا   بدون  پول ، فیلم  و  یا  حتی   زیرنویس  رو در  اختیار  کسی  نمیگذارن     :D     اگه  اینطور  باشه  کسی  که فیلم  های  غریزه  اصلی  شارون  استون  و ...  رو ترجمه کرده  و رایگان در  اختیار  ملت  میگذاره   بیشتر  از  همه  طرفدار  جامعه ی  اپن  سورسه...   از  بقل  همه  چی  باید  پول  در  اورد دیگههههه   ،  مثل  کسی  که    100  تا  ubuntu   سفارش  میده  و میگذاره  توی    ویترین  مغازه   و  هر  کدوم  رو   2000    تومن  میفروشه  ...  آفرین  بچه های  شریف   خسته  نباشید...   با  این  اوصاف  خدا  به داد  پروژه ی  سیستم  عامل   ملی  و  کسانی  که  قراره  ازش  استفاده کنن برسه ...  Microsoft   شماره  2   در راه  است...  از  کمپانی    Sharif Studio  Home Entertainment     

بازم  کسی  پایه  باشه  بشینیم  ترجمش کنیم  خودمون  ... 
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1387، 03:16 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
« پاسخ #34 : 22 فروردین 1387، 10:18 ب‌ظ »
مثل  اینکه  شرکت فارسی وب شریف    ترجمه  کرده  ،  ولی  ظاهرا   بدون  پول  فیلم  و  یا  حتی   زیرنویس  رو در  اختیار  کسی  نمیگذارن     :D     اگه  اینطور  باشه  کسی  که فیلم  های  غریزه  اصلی  شارون  استون  و ...  رو ترجمه کرده  و رایگان در  اختیار  ملت  میگذاره   بیشتر  از  همه  طرفدار  جامعه ی  اپن  سورسه...   از  بقل  همه  چی  باید  پول  در  اورد دیگههههه   ،  مثل  کسی  که    100  تا  ubuntu   سفارش  میده  و میگذاره  توی    ویترین  مغازه   و  هر  کدوم  رو   2000    تومن  میفروشه  ...  آفرین  بچه های  شریف   خسته  نباشید...   با  این  اوصاف  خدا  به داد  پروژه ی  سیستم  عامل   ملی  و  کسانی  که  قراره  ازش  استفاده کنن برسه ...  Microsoft   شماره  2   در راه  است...  از  کمپانی    Sharif Studio  Home Entertainment     

بازم  کسی  پایه  باشه  بشینیم  ترجمش کنیم  خودمون  ... 

شما با خدمات این شرکت به هیچ وجه آشنا نیستید و نباید این‌گونه بدون
داشتن اطلاعات کافی سخن بگویید.
اولاً این فیلم در خارج از کشور هم به هیچ وجه متن‌باز نبوده است.
ثانیاً‌ به هیچ وجه فکر نمی‌کنم مقدار پولی که این شرکت از این فیلم در آورده باشه قابل ملاحظه باشد.
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #35 : 22 فروردین 1387، 11:14 ب‌ظ »
عزیز  من  ،  من  کاری  با  خود  فیلم  ندارم  دعوا سر  زیرنویسه ...   زیر  نویس  فیلم  چیزیه  که  توی  دنیای  غیر  اپن  سورس  هم بابتش  پولی  دریافت  نمیشه  ،  الان  هر  فیلم  مسخره ای رو  که بگی زیرنویس  فارسیش و یا زبان  کشور هایی   که  کپی  رایت رو هم    رعایت  میکنن با  یک  سرچ کوچیک  پیدا  میشه  ...   حالا  فیلمی  با این  مضمون  چرا  زیرنویسش باید  در  انحصار  یک  شرکت  باشه  ،  حالا  به هر دلیلی !    ](*,)     مگه  غیر  از اینه  که  این فیلم  جهت  اطلاع رسانی و آشنایی  مردم  با  جامعه ی  اپن  سورس  و   نحوه ی  شکل  گیریشه ؟!!!  پس  چرا  منی  که  به  شرکت و تهران  دسترسی  ندارم  باید  ازش محروم  باشم؟    در  ثانی کدوم  فروشنده   خارج  از ایران  رو میشناسی  که  فیلم  رو  با  توجه  به  نرخ  داخل ایران  ارسال  کنه  و یا اصلا ارسال  کنه به هر  قیمتی ؟   ضمنا  مگه  خود  شریف  کپی رایت  رو رعایت  کرده در این زمینه ؟  که داره  cd ها رو  با قیمت  به  قول شما  پایین  هم میفروشه ؟    و آیا  در همایش هایی که این فیلم  پخش  شد  از  ناشر  مجوز  گرفته  بودن ؟     و  اگر این کار واقعا  قانونیه  چرا  باید  فقط  از  ادرس  مستقیم  شرکت و به  طور حضوری  تهیه  بشه ؟   
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1387، 01:59 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین patri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
« پاسخ #36 : 22 فروردین 1387، 11:35 ب‌ظ »
عزیز  من  ،  من  کاری  با  خود  فیلم  ندارم  دعوا سر  زیرنویسه ...   زیر  نویس  فیلم  چیزیه  که  توی  دنیای  غیر  اپن  سورس  هم بابتش  پولی  دریافت  نمیشه  ،  الان  هر  فیلم  مسخره ای رو  که بگی زیرنویس  فارسیش با  یک  سرچ کوچیک  پیدا  میشه  ...   حالا  فیلمی  با این  مضمون  چرا  زیرنویسش باید  در  انحصار  یک  شرکت  باشه  ،  حالا  به هر دلیلی !    ](*,)     مگه  غیر  از اینه  که  این فیلم  جهت  اطلاع رسانی و آشنایی  مردم  با  جامعه ی  اپن  سورس  و   نحوه ی  شکل  گیریشه ؟!!!  پس  چرا  منی  که  به  شرکت و تهران  دسترسی  ندارم  باید  ازش محروم  باشم؟    در  ثانی کدوم  فروشنده   خارج  از ایران  رو میشناسی  که  فیلم  رو  با  توجه  به  نرخ  داخل ایران  ارسال  کنه  و یا اصلا ارسال  کنه به هر  قیمتی ؟   ضمنا  مگه  خود  شریف  کپی رایت  رو رعایت  کرده در این زمینه ؟  که داره  cd ها رو  با قیمت  به  قول شما  پایین  هم میفروشه ؟    و آیا  در همایش هایی که این فیلم  پخش  شد  از  ناشر  مجوز  گرفته  بودن ؟     و  اگر این کار واقعا  قانونیه  چرا  باید  فقط  از  ادرس  مستقیم  شرکت و به  طور حضوری  تهیه  بشه ؟   

خب من کاملا باهاتون موافقم .
الان لینوکس شریف چیزی حدود ۱۹۰۰۰ تومان قیمتش هست ٬ متاسفانه کسایی که دم از لینوکس ملی میزنن ٬ خودشون سنگ اندازی هم می کنند .
قیمت گذاشتن روی برنامه های اپن سورس مانعی نداره ولی آیا توی کشور ما که اوضاع نرم افزار اینقدر آشفته هست کار درستیه ؟
متاسفانه هنوز مسئولین پروژه لینوکس ملی اهمیت این موضوع رو درک نکردن .
این جهان زندان و ما زندانیان * بر شکن زندان و خود را وارهان

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #37 : 22 فروردین 1387، 11:51 ب‌ظ »
عزیز  من  ،  من  کاری  با  خود  فیلم  ندارم  دعوا سر  زیرنویسه ...   زیر  نویس  فیلم  چیزیه  که  توی  دنیای  غیر  اپن  سورس  هم بابتش  پولی  دریافت  نمیشه  ،  الان  هر  فیلم  مسخره ای رو  که بگی زیرنویس  فارسیش با  یک  سرچ کوچیک  پیدا  میشه  ...   حالا  فیلمی  با این  مضمون  چرا  زیرنویسش باید  در  انحصار  یک  شرکت  باشه  ،  حالا  به هر دلیلی !    ](*,)     مگه  غیر  از اینه  که  این فیلم  جهت  اطلاع رسانی و آشنایی  مردم  با  جامعه ی  اپن  سورس  و   نحوه ی  شکل  گیریشه ؟!!!  پس  چرا  منی  که  به  شرکت و تهران  دسترسی  ندارم  باید  ازش محروم  باشم؟    در  ثانی کدوم  فروشنده   خارج  از ایران  رو میشناسی  که  فیلم  رو  با  توجه  به  نرخ  داخل ایران  ارسال  کنه  و یا اصلا ارسال  کنه به هر  قیمتی ؟   ضمنا  مگه  خود  شریف  کپی رایت  رو رعایت  کرده در این زمینه ؟  که داره  cd ها رو  با قیمت  به  قول شما  پایین  هم میفروشه ؟    و آیا  در همایش هایی که این فیلم  پخش  شد  از  ناشر  مجوز  گرفته  بودن ؟     و  اگر این کار واقعا  قانونیه  چرا  باید  فقط  از  ادرس  مستقیم  شرکت و به  طور حضوری  تهیه  بشه ؟   

خب من کاملا باهاتون موافقم .
الان لینوکس شریف چیزی حدود ۱۹۰۰۰ تومان قیمتش هست ٬ متاسفانه کسایی که دم از لینوکس ملی میزنن ٬ خودشون سنگ اندازی هم می کنند .
قیمت گذاشتن روی برنامه های اپن سورس مانعی نداره ولی آیا توی کشور ما که اوضاع نرم افزار اینقدر آشفته هست کار درستیه ؟
متاسفانه هنوز مسئولین پروژه لینوکس ملی اهمیت این موضوع رو درک نکردن .

موافقم

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: موسیقی با طعم اپن سورس + فیلم !!!
« پاسخ #38 : 23 فروردین 1387، 03:52 ق‌ظ »
نقل‌قول
االان لینوکس شریف چیزی حدود ۱۹۰۰۰ تومان قیمتش هست

کسی  منکر  حرکت ها  و  خدمات  شریف  نیست و  این هم میدونیم  که  پشتیبانی مالی  خوبی  از  این  پروژه نشد (الان رو نمیدونم)   ولی   ایا  با  این  اوصاف  و این  قیمت  باز هم  میشه  گفت  این خدماتی  که  شریف  انجام داده   گامی در  جهت  اپن  سورس  بوده  ؟    البته  قبول  دارم  که  این پروژه اگر  درست  انجام میشد گام  بزرگی  در  جهت  استقلال  نرم افزار  بود   ،  ولی آیا  این  دو  موضوع  یکسان  هستند ؟   به نظر  من  اگر خوش بینانه  به  مسئله  نگاه کنیم تا کنون  مسیر  به  سمت  استقلال  نرم افزار  بوده  نه  چیز  دیگه  . و ناگفته  نماند    دوستانی  که در این  زمینه فعالیت  کردند  به  احتمال  زیاد  راضی  به این  مسئله  نبودن... من  در کلیت  قضیه صحبت  میکنم  نه در باب   اون  قشر  زحمت کش.   

و  اگر  من  در اشتباه  هستم  ،  ایا  کسی  پیدا میشه  که  در این آشفته بازار  دست  از  ویندوز   با  لایسنس  تقلبی  بر داره  و  به  سمت  سیستم  عامل  ملی  بره ؟  ایا  کسی پیدا  میشه  که هم  19000    تومن  بده  و  هم     دردسرهای    اولیه ی  مهاجرت   به لینوکس   رو  قبول  بکنه ؟  من  به  شخصه  با این  که  تقریبا  دردسر های  اولیه  رو  پشت  سر گذاشتم  و   الان  طرفدار پرو  پا  قرص  این  زیباترین ساخته ی    دست  بشر  هستم   ،  همچین  کاری  رو نمیکنم  و  در  صورت  اجبار  ویندوز رو  انتخاب  میکنم...

به  نظر  من  اگر  شریف  میخواست  حرکتی  انقلابی  انجام  بده  ، نباید  آخر کار  رو اینطور  خراب  میکرد ...   و  اگر  به  فکر  استقلال  نرم افزار  و  یا  چیز  دیگه ای  بود   نباید این  کار   رو در  سایه ی  نرم افزار های  آزاد  انجام میداد  .   حالا  قضاوت  با  دوستان  که این  حرکت  انقلابی   در راستای  سنگ  اپن  سورس  بر سینه زدن پیش  رفت  یا  سنگ بر  سر  اپن  سورس زدن !!!

و باز هم به  نظر  من  اگر  شخصی  حقیقی  یا  حقوقی  میخواست  حرکتی  انجام  بده   باید    مسیر  فرهنگ سازی  رو  پیش   میگرفت   و بعد  با   پشتیبا نی های   مادی  و  غیر  مادی  دولتی  و نیروی  جوان  و پر انرژی  و  صد البته  بیکار  این  مرزو بوم   این  کار رو انجام میداد ... 

فکر میکنم  به  قول  دوستمون  با این  آشفته بازار  نرم افزار  ایران    این   حرکت  خواسته یا  نا خواسته   در  جهت  فرهنگ   ستیزی  پیش  رفت .... 

دوستان    در  جریان  هستن  که  در  ایران  کنونی   بیشتر  افراد  جامعه ی  اپن  سورس  هستن  که  به    copy right   اهمیت  میدن  و  این  حس  داره  روز به روز  قویتر  هم میشه  ،  و داریم  به سمتی  میریم  که  از  نرم افزار های    غیر  آزاد حدالامکان استفاده  نکنیم ..   مخلص کلام اینکه  که   اگر فرهنگ  سازی  درستی در این  زمینه  صورت     میگرفت   19000  تومن  هم  مبلغی  نبود  که در  ازای  دستاورد  ملی   نپردازیم.     
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1387، 04:09 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین yunas

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
    • دست نوشته های یک عشق کامپیوتر
« پاسخ #39 : 23 فروردین 1387، 07:01 ق‌ظ »
بابا من دارم لینوکس کار می کنم که آزاد باشم...
این رو هم بگم من فیلم رو از سایت یک دانشجوی چینی دانلود کردم و الان با بهترین کیفیت روی هارد کامپیوترم ذخیره شده هر کسی خواست بگه تا براش ارسال کنم...
در مورد زیر نویس هم چندان لازم به نظر نمیرسه چون دیالوگ ها واضح هستن هر کی هم پایه باشه می تونیم خدمون براش درست کنیم...

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
« پاسخ #40 : 23 فروردین 1387، 09:15 ق‌ظ »
۱- این که گفتم چون فیلم کپی‌رایت داره نمی‌تونم پخشش کنم فقط به لحاظ رعایت قوانین انجمن بود، فکر کنم طبق قوانین انجمن نباید این‌جا قوانین کپی‌رایت نقض بشه نمیدونم نظر ناظر‌های انجمن چیه.
۲- این که این شرکت برای لینوکس شریف ۱۹ هزار تومن پول می‌گیره مثل اینه که شرکت canonical برای بلوزهای با آرم اوبونتو پول بگیره. تازه من یه‌دونه دارم اگر خواستید می‌تونید از
روش کپی بگیرید(‌ البته به نظر من چیزه مزخرفیه ](*,) ) ‌
۳- خدمات این شرکت بیشتر در زمینه‌ی فارسی‌سازی نرم‌افزارهای متن‌باز و ترجمه‌ی آن‌ها می‌شود( ترجمه‌ی اوبونتو هم مشمول این‌ها است. (باور نمی‌کنید نگاهی به
launchpad بندازید و نام ترجمه‌کنندگان (‌ناظر‌های ترجمه) را ببینید.)
۴- از این طرح به هیچ وجه حمایت مالی نشد.
۵- کارهای این شرکت به خودش مربوطه نه من. ( من فقط گفتم که اول ببینید چی‌کار کردن بعد ازشون اشکال بگیرید.)
۶- اگر سوتفاهمی پیش آمده ببخشید.
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #41 : 23 فروردین 1387، 11:31 ق‌ظ »
چند نکته:

۱- اینکه لینوکس شریف پولیه هیچ مشکلی نداره. حتی اصلا بد هم نیست. به قوانین مراجعه کنید. پشتیبانی میکنن و خب پول میگیرن. کارشون قانونی هست. همین که شروع کردن خیلی خوبه. مخصوصا الان که نسخه‌های جدیدش اومده...
۲- این فیلم روولوشن او اس یک فیلم تجاریه و کپی کردن اون مجاز نیست. لینکهایی هم که برای دانلود گذاشتید کاملا غیرقانونی و غیر اخلاقی هست. (در آینده نزدیک پستها ویرایش میشه)
۳- ترجمه، دوبله، اضافه کردن زیرنویس و... خلاصه هرگونه تغییر در این فیلم بدون مجوز ناشر این فیلم درهرجایی که انجام بشه عملی غیر قانونی و غیر اخلاقیه!
۴- لینوکس شریف هم ۱۹۰۰۰ تومان نیست! شده ۱۲۰۰۰ تومان ;)
۵- ...پروژه لینوکس ملی.... :(
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #42 : 23 فروردین 1387، 11:50 ق‌ظ »
دوستان عزیز این بحث و این انجمن اصلا جای مناسبی برای طرح دعوا یا ادعاهای عجیب و غریب بر اساس حدث و گمان نیست!
این بحث داره به حاشیه میره!
شرکتها یا گروههایی که اسمشون رو بردید حتما خودشون رو ملزم به رعایت قوانین میدونند و در صورت وجود تخلفات وظیفه ما نیست که براشون دادگاه تشکیل بدیم...
اگر فکر میکنید اون فیلم باید زیرنویس داشته باشه خیلی خوب دست بکار بشید و چند نفری این کار رو انجام بدید و به صورت آزاد منتشر کنید تا بقیه هم استفاده کنند...
بحث قیمت و اینا هم واقعا خیلی بحث پیچیده ای است! هر کشوری و هر جامعه ای برای خودش قوانین تجاری خاصی داره و بازار ویژه ای داره که مدیران فروش با سنجش عوامل مختلف به یک قیمت متناسب با محصول میرسن!

به هر حال طرح این بحثها و حاشیه ها بر اساس حدث و گمان و شنیده ها و بدون حضور طرف دوم هیچ کمکی به ما و اونا و کاربرا نخواهد کرد تو دنیای آزاد باید سازنده باشیم و هر کم و کسری هست خودمون آماده کنیم و اون جوری که فکر میکنیم بهتره عرضه کنیم...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #43 : 23 فروردین 1387، 03:29 ب‌ظ »
ولی  حرف  من  همونه  ،  هیچ جای دنیا  بابت  زیرنویس (زیرنویس  نه  خود  فیلم  لطفا  توجه کنید)   پول  گرفته  نمیشه ...

و در  مورد ایجاد  تغییر  هم  باید  بگم   که   این  زیر نویس ها  فایل های  جدا  از  فیلم  هستن  و  در  حکم  تغییر  محتوای  فیلم  نیست  ...  فرض   کنید    مایکروسافت  قوانین  کپی  رایت  خاص  خودش  رو  داره  ،   با  این  اوصاف  اگر   من   یک  فایل  متنی  رو   ایجاد  کنم  و    روی  ویندوز   اجرا  کنم   آیا  کپی  رایت  رو  زیر  پا   گذاشتم  ؟   و   یعنی  اینکه  بدون  مجوز  سیستم  عامل  رو  تغیییر  دادم  ؟  (لطفا  باز  هم  توجه کنید )   زیر  نویس  یاد  شده  از  نوع  متنی  است  و  به  هیچ  وجه  به  صورت دائم    روی   فیلم  قرار   نمیگیره  ...   ولی  نسخه ی  فروشی  این  فیلم  این  کار رو کرده ...  دیگه   در این  مورد  انتقاد نمیکنم  ،  چون   با  این  اوصاف  تصور  من اینه  که   در  این   جامعه  کسی  از انتقاد  خوشش  نمیاد  و همه ی  انتقاد ها   باید   در جهت  تخریب    مایکروسافت  باشه !!!

حالا  اگر  کسی  از  این  پروژه   تعریف  میکرد  خوب  بود  ولی  ما  که   داریم   بر  اساس  دیده ها و  شنیده هامون  حرفی  رو  میزنیم   به  نظر  شما   گفتگو  از  روی  احساسات    و  حرف های  عجیب  و  غریب  میاد!!! ... خیلی  وقته  برام  یک  سوال پیش  اومده    اجازه  بدید   در این  مجال  اون  رو  هم  بپرسم    :   آیا    این  درجه  بندیها در   فریوم اعم  از  newbie  ,  full  member , ...     معیاری  برای  سنجش   سطح   آگاهی  افراد  از  دنیای   اطرافشونه  ؟   یعنی میشه  این  رو  به  حواس   پنج  یا  ششگانه ی  بشر  و یا  حتی  شعور    ربط  داد ؟

ضمنا  روی بحث  ما   در  مورد  انتقاد  از  قیمت  نبود   ،  گفته  شد   که  اگر   فلان  طور  میشد   و  بعد   فلان  طور  دیگر  بهتر بود ...  (لطفا  توجه  کنید)

و  اینکه  چرا  توی  این   جامعه   انتقاد   چیز  بدی  به  نظر  میاد  ؟   آیا  تصور  دنیای   بدون  منتقد   ممکنه ؟  حتی   کسانی  که  چیزی  رو  کشف  کردن  هم  در  ابدتا   حداقل  در دل  خودشون  سوال   و  انتقاد  در مورد  یک    موجودیت  پیش  اومده ...   برای  نمونه  اگر  کسی  از  همین  اوبونتو  انتقاد  نکنه  آیا  کیفیت  ورژن ها ی  بعدی   بهتر  میشه  یا  اینکه  بدون   تغییر  و راکد باقی  میمونه ؟   آیا  میشه  بدون  انتقاد  از  یک  موجودیت  سازنده ی  موجودیتی  با  کیفیت  بهتر  شد  تا  اون  رو  در اختیار  بقیه  هم  قرار  داد؟  

کلا  روند   جامعه داره  به  سمت    یک    دنیای  بدون  منتقد و شعار  ؛ ما  خوب  هستیم  چون  خوب  هستیم ؛!    و یا  ؛همیشه  و  بدون  هیچ  عامل  خارجی  خوب  خواهیم بود؛!    پیش  میره .

نمیدونم  جای این  بحث ها  کجاست  ...   روزنامه  که   ....   تلوزیون  هم ....    وب  سایت ...   فریوم ...    پس آیا   ممکنه  حرف های  این  بنده ی  حقیر  در این  باب  درست  باشه  یا  همه  کذب  و  دروغ  و   حرفهای  ایدآلیستی  هستند  که   از   بطن  شخصیت   ناکامل  من  نشأت  گرفته  ...  بله  چون  من  کاربری    با حداکثر  150   یا   200    پست  با  مضامینی از  جمله    ؛ممنونم؛  و ؛ قربونت  برم ؛   و  ؛اوبونتو  را  دوست  دارم؛  هستم ...

...  و  نتیجه  نهایی  اینکه    بحث  به  حاشیه  رفت  ،  سازنده  باشید  نه  منتقد.
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1387، 03:46 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
« پاسخ #44 : 23 فروردین 1387، 04:57 ب‌ظ »
موافقم که بحث منحرف شد کاملا! ما داشتیم در مورد موسیقی‌ای که ریچارد استالمن در اون میخونه صحبت میکردیم که منم یه لینک از Youtube دادم! بعد بجای اینکه همون بحث ادامه پیدا کنه, به اینجا‌ها کشیده شد. بهرحال صلوات بفرستید و اون لینک رو بشینید نگاه کنید   ;D
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!